?>

SANKİ KENDİSİ FARKLI DAVRANDI!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Asım Güzelbey, Sibirya’dan Ankara ve Gaziantep’e sosyal medya hesabından mesaj yolladı.

Özel Haber - 7 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi eski Başkanlarından Asım Güzelbey, Sibirya’dan Ankara ve Gaziantep’e sosyal medya hesabından mesaj yolladı. Belediye başkanlığının ardından yeni gelen yönetimin işçi kıyımı yaptığına dikkat çeken Güzelbey’e sosyal medya hesabından hem destek hem de tepki yağdı.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi başkanı seçildikten sonra ilk iş olarak Celal Doğan döneminde işe başlayan çok sayıda çalışanı mağdur eden Asım Güzelbey, Sibirya’dan sosyal medya hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’e seslendi. Güzelbey, “2014 mahalli idare seçimleri sonrası, Gaziantep Belediyesinde de, emsali görülmemiş bir çalışan kıyımı uygulandı” dedi.

GÜZELBEY YÜZLERCE ÇALIŞANI MAĞDUR ETTİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına seçildikten hemen sonra özellikle sendikalara üye işçileri mağdur eden Asım Güzelbey, kendi yanlışları yokmuş gibi şu an yaşadığı Sibirya’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i eleştirdi. İstanbul Büyükşehir Belediyesinde yaşanan işçi kıyımına dikkat çeken Güzelbey, bu konuda ki eleştirilerden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın haklı olduğuna dikkat çekti. Güzelbey sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanının Gaziantep belediyesinde yaşanan işçi kıyımını ise görmediğini anlattı.

GÜZELBEY SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN NELER SÖYLEDİ?

“Cumhurbaşkanımız, Belediyelerde ki isten çıkarmalara tepki göstermiş. Yürekten katılıyorum. İşini yapan, siyaseti, belediyenin içine sokmayan insanların ekmeği ile oynamak yanlış. Ancak, ayni işlemin 2014 de Gaziantep Belediyesinde de yapıldığından haberi yok sanıyorum. 2014 mahalli idare seçimleri sonrası, Gaziantep Belediyesinde de, emsali görülmemiş bir çalışan kıyımı uygulandı. Yılların mühendisleri, daire başkanları vs. Keşke, bugünkü hassasiyetinizi, o gün de gösterseydiniz. İğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.”

Haftanın Öne Çıkanları

“Kenti seyyar dürümcüler sardı”

2019-09-10 09:37 - Özel Haber

Kamuda hekim sıkıntısı artıyor

2019-09-08 09:51 - Özel Haber

Silah kaçakçılığı operasyonu

2019-09-09 11:15 - Yaşam

Restore gerekiyor

2019-09-12 10:44 - Özel Haber

SADECE MÜDÜR KULLANIYOR!

2019-09-10 09:41 - Özel Haber

SANKİ KENDİSİ FARKLI DAVRANDI!

2019-09-13 10:08 - Özel Haber

Balık sezonu açıldı

2019-09-11 10:40 - Özel Haber

Gazişehir Gaziantep'te Konukoğlu görevi devrediyor

2019-09-12 06:29 - Güncel

GAZİANTEP COŞKUYA HAZIR

2019-09-11 10:40 - Özel Haber

“ÇÖZÜM NOKTASI BAKANLIK”

2019-09-10 07:56 - Özel Haber

İlgili Haberler

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Hurşit Yıldırım Detayı Gözden Kaçmadı! İstifa “Mutlak Butlan” Öncesi Gelmişti

13:24 - Özel Haber

CHP’de Tasfiye İddiası! Gaziantep İl Başkanlığı İçin Kritik Süreç

13:01 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel