?>

GAZİANTEP'TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BAŞKAN BAYRAK'I İSYAN ETTİRDİ

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, yaşanan elektrik kesintilerine isyan etti.

Özel Haber - 4 yıl önce

Bayrak, soğuk havada elektrik kesintileri kadar borcunu ödeyemeyen abonelerin sorunlarına dikkat çekti. Gaziantep en önemli STK'sı olan Kent Konseyi elektrik kesintilerini masaya yatırmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, elektrik kesintileri karşısında abonelerin yaşadığı sorunlara dikkat çekti. Bayrak, yaşadığı bölgede yaşanan elektrik kesintisi ardından 186 nolu hatla yaptığı görüşmeye dikkat çekti. Borcunu ödemeyen abonelerin elektriğinin kısa sürede kesildiğine dikkat çeken Bayrak, aynı hassasiyetin enerji kesintilerinde uygulanmadığını anlattı.

186 ELEKTRİK İHBAR HATTI VATANDAŞI İSYAN ETTİRİYOR

Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak yaşadığı bölgede yaşanana elektrik kesintisi ardından yaşanan telefon görüşmelerini ve sonucunu anlattı. 186 Elektrik Arıza İhbar Hattının vatandaşa anında cevap vermediğine dikkat çeken Bayrak, telefon hattının sorunda çözüm noktası olmadığını anlattı. Kentte sık şekilde yaşanan elektrik kesintilerinin bir gün önce önüne geçilmesini isteyen Gaziantep Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, borcu bulunan vatandaşların enerjilerinin hızlı bir şekilde kesildiğine dikkat çekti.Bayrak açıklamasında şu ifadelere yer verdi;"Mitat Enç caddesi platin sitesinde saat 22,18 civarında da elektrik kesildi ve elektrik ve arıza 186 yı aradım.Şu tuşa ,bu tuşa bas nihayet bir bayanla irtibat kurabildim, adresimi bildirdim, ancak net bir yanıt alamadım, şurada kesinti var, burada şu var diye epey dinletti.Yan sitede elektrik olduğunu belirttim ve oturduğum yan apartmanda kesik olduğunu söyledim, bana saat 23 de elektrik verileceğini belirtti, bende bu soğukta bu  arızayı giderecek ekiple haberleşildi mi bu diye sordum ama cevap yok. Allah'tan 5 dakika sonra elektrik geldi. Borcu olanların hafta da sonu da olsa elektriklerinin kesilmesine bu kadar hassasiyet gösteren bir kuruluşun abonelerini başından atıp doğru bilgi vermekte neden aciz kaldığını anlayamadım."

Haftanın Öne Çıkanları

Tahmazoğlu hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunuldu

2022-01-17 13:41 - Özel Haber

DEİK Türkiye-Irak İş Konseyi Başkanlığına Halit Acar Seçildi

2022-01-15 17:51 - Mobil

88 kilogram kaçak nargile tütünü ele geçirildi

2022-01-18 05:31 - Asayiş

Yenilik Partisi Gaziantep'te teşkilatlanıyor

2022-01-18 12:02 - Özel Haber

Gaziantep Valiliği'nden SON DAKİKA açıklaması...

2022-01-18 14:04 - Mobil

GAZİANTEP'TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BAŞKAN BAYRAK'I İSYAN ETTİRDİ

2022-01-22 05:51 - Özel Haber

Kaçak sigara kağıdı ve makaron operasyonu

2022-01-20 05:30 - Asayiş

Sokak satıcılarına yönelik uyuşturucu operasyonu

2022-01-19 06:52 - Asayiş

Seyir halindeki ticari araç alev aldı

2022-01-18 05:32 - Asayiş

Kaçak akaryakıt ele geçirildi

2022-01-21 05:29 - Asayiş

İlgili Haberler

Özel Eğitim de Türkiye Modeli Alarm Veriyor!

14:49 - Özel Haber

İncilipınar Lions Kulübü’nden Bilişim Sınıfı

15:55 - Özel Haber

Türk Kızılay Gaziantep’ten Hakimiyet Gazetesi’ne Anlamlı Ziyaret

09:48 - Özel Haber

Gaziantep Barosu Zeugma FC Kupaya Uzandı

16:46 - Özel Haber

AK Parti Gaziantep’te Vites Yükseltti

17:16 - Özel Haber

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem