?>

NTO’da İpekyolu Kalkınma Ajansı destekleri anlatıldı

Yaşam - 8 yıl önce

İpekyolu Kalkınma Ajansı 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı bilgilendirme toplantısı Nizip Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonunda düzenlendi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İpekyolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Uzmanı Serap Say, “Toplantıya ev sahipliği yapan Nizip Ticaret Odası üyeleri ve yöneticilerine teşekkür ederim.” dedi.

2019 yılı mali destek programlarının ülkemize ve bölgemize hayırlı olmasını dileyen İKA Yönetim Birimi Uzmanı Serap Say sözlerini şu şekilde sürdürdü: İpekyolu Kalkınma Ajansı, yürütmekte olduğu 2019 yılı Proje Teklif Çağrısı ile Gastronomi Turizmi Mali Destek Programı ve Tarımda Rekabetçilik Mali Destek Programı kapsamında uygun proje başvurularının sunulması amacıyla ilana çıkmış bulunmaktadır. Ajansımız, mali destekleri tüm paydaşlarımıza doğru ve etkin aktarabilmek ve paydaşlarımızın desteklerden faydalanmasını arttırmak adına Gaziantep, Adıyaman ve Kilis tüm il ve ilçe merkezlerinde eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapmaktadır. Bugün de bu mali destek programını sizlere tanıtmak ve anlatmak amacıyla buradayız. Gastronomi Turizmi Mali Destek Programı kapsamında 10 milyon TL Tarımda Rekabetçilik Mali Destek Programı kapsamında ise 14 milyon TL olmak üzere TRC1 Bölgesi’ne toplamda 24 milyon TL destek sağlanacaktır. Mali Destek Programlarına başvurular 25 Ocak 2019’da başlayacak olup 18 Mart 2019’da sona erecektir. Sizlerden kaliteli, nitelikli, modern, uygulanabilir ve sürdürülebilir projeler bekliyoruz. İpekyolu Kalkınma Ajansı bugüne kadar yenilikçi, yaratıcı ve girişimci birçok projeyi destekledi ve bundan sonra da desteklemeye devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından İpekyolu Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birimi Uzmanı Serap Say ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Halil İbrahim Ünlü tarafından katılımcılara sunum yapıldı.

Soruların cevaplanması ile son bulan toplantıya, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Yorgancı, kurum çalışanları, Nizip Ticaret Odası üyeleri ve çok sayıda firma temsilcisi de katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

FETÖ DAVASINDA ERUSLU CEZA ALDI

2019-01-17 10:57 - Güncel

MERİÇ İLE DOBRA DOBRA

2019-01-21 12:10 - Röportajlar

Bilinçli tüketici nasıl olunur?

2019-01-20 10:24 - Güncel

Rafadan Tayfa Gaziantep'te

2019-01-23 06:09 - Yaşam

Balıkesir’den Gaziantep’e GÖNÜL KÖPRÜSÜ

2019-01-17 10:22 - Özel Haber

CHP’NİN ADAYI CELAL DOĞAN

2019-01-22 12:00 - Özel Haber

Gaziantep Mezarlıklar Müdürlüğünden 2018 cenaze istatistiği

2019-01-20 08:28 - Güncel

KILIÇDAROĞLU-DOĞAN ZİRVESİ!

2019-01-18 11:36 - Özel Haber

Bağımsız aday Karalar’a büyük destek

2019-01-22 11:38 - Yaşam

FETÖ’nün ‘eyalet imamı’ Gaziantep’te yakalandı

2019-01-22 11:32 - Asayiş

İlgili Haberler

“STRATEJİK HAYAT: DAHA ÇOK KONUŞMAK DEĞİL, DAHA DOĞRU DÜŞÜNMEK İÇİN…”

16:09 - Yaşam

CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen'in Acı Günü

11:11 - Yaşam

Gaziantep'in Su Geleceğine 2 Milyar Liralık Dev Yatırım

15:48 - Yaşam

İleri Yaşta Omuz ve Kalça Ağrılarının Nedeni Kireçlenme Olmayabilir

14:30 - Yaşam

MHP Gaziantep KAÇEP'ten Kadınların Güçlenmesine Destek

16:56 - Yaşam

Günün Manşetleri

ARABANIZ, SAATİNİZ, ÇANTANIZ... PEKİ SİZ KİMSİNİZ?

14:18 - Ekonomi

Kapitalizmin Yeni Düzeni: SERVET TRANSFERİNDEN, PATRON DEVLETE !...

12:22 - Ekonomi

Gaziantep’in Yazılım Gururu Nlksoft 20. Yaşını Görkemli Geceyle Kutladı

12:24 - Teknoloji

VARLIKLI BAŞKA, ZENGİN BAŞKA!

11:06 - Genel

“STRATEJİK HAYAT: DAHA ÇOK KONUŞMAK DEĞİL, DAHA DOĞRU DÜŞÜNMEK İÇİN…”

16:09 - Yaşam