?>

Minikler Kurtuluş Günü’nü kutladı

Yaşam - 8 yıl önce

Şehitkamil Belediyesine bağlı hizmet veren Gazikent Aile Merkezinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 25 Aralık Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı. Minikler, vatan için canlarını hiçe sayan şehitleri ve gazileri de unutmadı.

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yıldönümü Şehitkamil ilçesinde düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gazikent Aile Merkezi’nde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü düzenledikleri etkinlikle kutladı. Anasınıfı öğrencileri, gerçekleştirdikleri etkinlikte; şiir okudu, şarkı söyledi, dans etti ve bayrak gösterisi yaptı. Minikler, vatan ve millet uğrunda canlarını hiçe sayan 6 bin 317 şehidi ve on binlerce gaziyi de dua ile andı. Öğrencilerin gerçekleştirdiği program büyük beğeni topladı.

ŞEHİTLERİMİZİ ÖĞRENCİLERİMİZLE ANMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

Gazikent Aile Merkezi Anasınıfı Öğretmeni Gülizar Özbey, düzenlenen kutlama programına ilişkin bilgi verdi. Minik öğrencilere kurtuluş bilincini aşılamak amacıyla etkinlik düzenlediklerini kaydeden Özbey, “Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluş yıldönümünü öğrencilerimizle birlikte kutladık. Şehitlerimizi rahmetle ve duayla andık. Çocuklara kurtuluş bilincini aşılamak için bu programı hazırladık. Öğrencilerimiz, şehitler anısına saygı duruşunda bulundu. Öğrencilerimiz; dualar ve şiirler okudu, dans ve bayrak gösterisi yaptı. Bu şekilde hem şehitlerimizi anmış olduk hem de Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunu kutladık. Gaziantep’in kurtuluşu için mücadele eden şehitlerimizi, öğrencilerimizle birlikte saygıyla anmaktan mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

GÖSTERİ ÇOK GÜZELDİ

Çocuklarının gösterilerini ilgiyle takip eden öğrenci velileri, sağlanan imkanların memnuniyet verici olduğunu dile getirdi. Öğrenci velisi Ayşegül Doğan, “Çocuklarım 3 yıldır Şehitkamil Belediyemizin Gazikent Aile Merkezinden faydalanıyor. İki yıl kızım için, bu yıl da oğlum için buraya geliyorum. Bugünkü gösteri çok güzeldi. Gaziantep’imizin kurtuluşunu çocuklarımız gösterileriyle anlattı. Çocuklarımız öğretmenleri işliğinde çok güzel bir biçimde hazırlanmış” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

İFLAS EDİYORLAR!

2017-12-18 11:11 - Güncel

ALPARSLAN MAHALLESİ İDEAL MAHALLE KONSEPTİNDE OLACAK…

2017-12-17 08:17 - Güncel

Erdemoğlu mezarı başında anıldı

2017-12-17 08:22 - Güncel

Antep fıstığı uluslararası platforma taşınacak

2017-12-19 05:35 - Ekonomi

Cep telefonlarına yenik düştüler

2017-12-19 09:50 - Güncel

Filmleri aratmayan soygun

2017-12-20 08:45 - Güncel

KRİZİ FIRSATA ÇEVİRDİLER

2017-12-19 09:48 - Güncel

“ÇALIŞMAK İSTEYEN GELSİN”

2017-12-20 11:56 - Güncel

Kara elmas, kara kara düşündürüyor

2017-12-20 06:32 - Ekonomi

Yeni başkan Mehmet Ali Polat

2017-12-17 10:24 - Yaşam

İlgili Haberler

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Gaziantep’te Ulaşımda Dev Adım

14:39 - Yaşam

Motokuryelerin Trafiğe Çıkması Yasaklandı

20:37 - Yaşam

25 Aralık Kahramanlık Panoraması’na 5 Günde 10 Bin Ziyaretçi

14:05 - Yaşam

Günün Manşetleri

TAG Otoyolu’nda Sabah Saatlerinde Korkunç Kaza

10:39 - Yaşam

6 Şubat’ın Yıl Dönümünde Burkay Güçyetmez ’den Sert Uyarı

10:35 - Gündem

GASTURDER ve İl Milli Eğitim’den Ortak Sıfır Atık Hedefi

15:45 - Yaşam

Antepsan Lezzetleri Gulfood 2026’da Dünya Sahnesine Çıktı

15:25 - Ekonomi

CHP Milletvekili Öztürkmen Gaziantep’te Artan Şiddeti Meclis Gündemine Taşıdı

14:54 - Gündem