?>

KURTULMUŞ'TAN PARTİ TEŞKİLATLARINA "EMİR"

Çeşitli programlara katılmak üzere Antep'te gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, partisinin gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Özel Haber - 4 yıl önce

2023 seçimlerine çok fazla bir zaman kalmadığını vurgulayan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, “Seçime çok fazla bir süre kalmadı. Haziran 2023'e kadar gayretle çalışmak için kararlılık sizdedir, mücadele sizindir. Mahalle mahalle, köy köy, kasaba kasaba, sokak sokak dolaşarak meselemizi anlatacağız” diye konuştu.

"ÇOK GÜÇLÜ ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ"

“2023 seçimleri açık söylüyorum, aslanın ağzındadır. Bunun için çok güçlü çalışmak zorundayız. Hani diyorlar ya, zannedersin ki kendileri birinci parti olmuş. Şu anda bütün kamuoyu anketlerinde AK Parti açık ara birinci partidir, en yakın rakibinden 10-12 puan öndedir. Çok şükür durum böyledir" şeklinde konuşan Kurtulmuş sözlerini şu şekilde sürdürdü;"Ama 50+1 gerekiyor, her gün artı 1 alarak yolumuza devam edeceğiz. Her gün yeni arkadaşlar, insanlar kazanacağız. Davamızın iki temel ayağı vardır. Birisi içeride 84 milyona karşı olan sorumluluğumuz ve vazifemiz. Yani yeniden güçlü bir Türkiye'yi kurabilmektir. Bunun için canla başla çalışmaktır. Bu ayağımız sağlam şekilde yere basıyor. Davası büyük ve güçlü Türkiye olan, Türkiye'de savunma sanayisini kurabilir, Akdeniz ve Karadeniz'de petrol bulur. Nice yıllardır yapılamaz dediğimiz şeyleri yapar. 20 yılda Türkiye'de 70 yılda yapılmayanları yaptık mı? Yaptık. Biz sadece geçmiş başarılarımızı konuşup, geçmişte yapılanları anlatan bir hareket değiliz. Türkiye'nin geleceğine ilişkin hedefleri ortaya koyuyoruz. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerinden bahsediyoruz. Türkiye'nin otomobilini gerçekleştirir. Davası yeniden güçlü Türkiye olanlar, Ayasofya'yı ibadete açarak Müslüman milletin kıyamete kadar burada kalmasını sağlar. Karabağ'ın Ermeni işgalinden kurtulması için Azerbaycan'a destek verir ve Türkiye'nin Kafkaslarda yeniden güçle olmasını sağlar.”

Haftanın Öne Çıkanları

Liseli gençler, arkadaşlarını öldüresiye darp etti

2022-02-14 05:48 - Asayiş

Kuru meyve ihracatçıları Dubai Gulfood 2022'den memnun döndü

2022-02-19 14:27 - Ekonomi

KARAR NEDEN UYGULANMIYOR?

2022-02-15 13:53 - Özel Haber

Eylem hazırlığındaki 8 terörist yakalandı

2022-02-14 05:44 - Asayiş

ŞAHİN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

2022-02-14 11:32 - Özel Haber

GAÜN REKTÖRÜ ÖZAYDIN AK PARTİ TOPLANTISINDA!

2022-02-18 12:58 - Özel Haber

Polis uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor

2022-02-14 05:47 - Asayiş

10 bin liralık Antep fıstığını 45 saniyede çaldı

2022-02-17 05:43 - Asayiş

Dubai Gulfood 2022 Türkiye için başarılı geçti

2022-02-18 07:16 - Gündem

KURTULMUŞ'TAN PARTİ TEŞKİLATLARINA "EMİR"

2022-02-20 12:16 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber

GAGİKAD’dan Kadınlara Nefes Aldıran Eğitim Programı

10:52 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber