?>

Kurban kestirmek isteyenlere büyük kolaylık

Gündem - 3 yıl önce

Kurban Bayramı yaklaşırken Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, bayrama yönelik hazırlıkları tamamladıklarını açıkladı.

Gaziantep Yardım Vakfı 30 yıldan bu yana kurban ibadetini yerine getirmek isteyen vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor. Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği kurallara göre bu yıl da kurbanlıkları randevulu bir şekilde kestireceklerini duyurdu.

Gaziantep Yardım Vakfı olarak Kurban Bayramına yönelik hazırlıkları tamamladıklarını belirten Gaziantep Yardım Vakfı Başkanı Ergun Yetkin, "Gaziantep Yardım Vakfı olarak bir taraftan vatandaşların kurban ibadetlerini dini vecibelere uygun bir şekilde ve hijyenik koşullarda yerine getirmelerine yardımcı olmak, diğer taraftan da kurban etlerini ihtiyaç sahipleriyle paylaşmak isteyenlere aracılık etmek için 30 yıldan bu yana kurban kesim hizmetini vermekteyiz. Bu yıl da vakfımızın her türlü standartları taşıyan modern kesimhanesinde 400 kadar kurbanın kesilmesi için hazırlıklarımızı tamamladık" diye konuştu.

Başkan Yetkin, açıklamasında şunları söyledi: "Kurban ibadetini vakfımız aracılığıyla yerine getirmek isteyen vatandaşların, vakfımıza başvurarak kurbanlarının hangi saatte kesileceği ile ilgili randevu almasını ve kaç kilogram civarında bir kurban kestirmek istediklerini bildirmelerini istiyoruz. Bayram günü kurbanlar randevuya uygun olarak modern tesislerimizde ve hijyenik kurallara uygun şekilde kesilecektir. Kurban fiyatı bayramdan bir gün önce açıklanacak ve kesim ücreti alınarak dini vecibelere göre kurban kesilecektir. Kurbanınızı kestirip etin bir kısmını veya tamamını alabilirsiniz." 

Başkan Yetkin, vakfın kesimhanesinde kurban kestiren vatandaşların bağışladığı etlerin ihtiyaç sahibi ailelerin sofrasına ulaştırıldığını sözlerine ekledi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Büyükşehir'de önemli değişim

2022-06-23 11:47 - Özel Haber

Bir Kalem ve Bir Düş ;Sizi Her Yere Götürebilir

2022-06-20 11:11 - Özel Haber

Gaziantep'in küçük bilim insanı

2022-06-21 13:01 - Özel Haber

GAZİANTEP PSİKİYATRİ VE PSİKOTERAPİ KLİNİĞİ AÇILDI

2022-06-22 07:32 - Gündem

ESNAFIN YÜZÜ GÜLDÜ

2022-06-26 10:58 - Özel Haber

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ARAZİ SATIYOR!

2022-06-23 06:16 - Özel Haber

FUARDA EXPAY GLOBAL DAMGASI

2022-06-21 11:58 - Mobil

Aykılıç Gross Çeled Uşaklarda fark yarattı

2022-06-26 10:50 - Özel Haber

Avukat evinde ölü bulundu

2022-06-23 09:39 - Mobil

YASAK VAR UYAN YOK!

2022-06-22 12:35 - Özel Haber

İlgili Haberler

Sahan Group Başkanı Öztan: “Tanıtımın Yolu Mutfaktan Geçiyor”

12:52 - Gündem

Gaziantep’te GastroANTEP Coşkusu

12:30 - Gündem

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali Başlıyor

15:51 - Gündem

Dülük, Zeugma’nın İzinden Dünya Turizmine Açılıyor

15:32 - Gündem

Başkan Arif Kurt: “Cumhuriyetimizi Aynı Ruhla Gelecek Nesillere Taşımalıyız”

10:18 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Narkotik Operasyonu

09:57 - Asayiş

Sahan Group Başkanı Öztan: “Tanıtımın Yolu Mutfaktan Geçiyor”

12:52 - Gündem

Gaziantep’te GastroANTEP Coşkusu

12:30 - Gündem

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

GastroANTEP Kültür Yolu Festivali Başlıyor

15:51 - Gündem