?>

Küçük şairlere büyük alkış

Yaşam - 9 yıl önce

Gaziantep Empati İlkokulu 4/H sınıfı öğrencileri yazdıkları toplam 76 şiirden oluşan şiir kitaplarını bastırdılar. Küçük şairler, düzenlenen şiir dinletisinde de şiirlerini okuyarak büyük alkış alırken şiir kitaplarını konuklara dağıtmayı da ihmal etmediler.

Akademik başarılarının yanı sıra sosyal sorumluluk projeleriyle de adından sıkça söz ettiren Empati İlkokulu öğrencileri bu kez de edebiyat alanında isimlerinden söz ettiriyor. Okulun 4 H sınıfında eğitim öğretim gören 35 öğrenci yazdıkları 76 şiiri bir kitapta toplayarak bastırdı. Kitaplarının lansmanını ise kendileri için Deva Okulları gösteri salonunda düzenlenen şiir dinletisinde yapan minik şairler yazdıkları şiirleri de seslendirerek konukların büyük ilgisini çekti. Düzenlenen geceye Empati İlkokulu Müdürü Alper Gürler, Sınıf Öğretmeni Ganime Kılıçparlar, Deva Okullarının Kurucusu Dr. Beyhan Tahmazoğlu ,veliler, öğrenciler, öğretmenler ve okul idarecileri katıldı. Minik öğrencilerin şiirlerini seslendirdiği gecede, şiir ve müzik dinletisi konuklardan büyük ilgi gördü.

Akademik çalışmaların yanı sıra öğrencilerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da teşvik edildiğini ve yetenekli öğrencilerin ortaya çıkarılarak bu yeteneklerinin geliştirilmesi için önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Empati İlkokulu Müdürü Alper Gürler minik şairleri kutlayarak “Okulumuzda bütün idareci ve öğretmenlerimiz çok büyük gayretle öğrencilerinin 21.yüzyıl standartlarında yetiştirilmesi için büyük çabalar sarfediyor. Elbette akademik çalışmalara paralel olarak sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarla da öğrencilerimizi desteklemeye ve geliştirmeye çalışıyoruz. Bu gün 4/H sınıfımızın öğrencileri tarafından kaleme alınan şiirleri ve bu şiirleri bizlere kitaplaştırarak sunmaları hepimizi mutlu etmiştir. Sınıf öğretmenimiz Ganime Kılıçparlar’ı ve öğrencilerimize destek veren velilerimizi yürekten kutluyorum. Gecenin organizasyonunda emeği geçenlere de ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

4 yıldır öğrencileriyle bir çok başarıya imza atan Empati İlkokulu Sınıf Öğretmeni Ganime Kılıçparlar’da gecede çok duygulandığını ve öğrencileriyle yıl sonu ayrılacağı için üzgün olduğunu ifade ederek öğrencilerinden gelecekte büyük başarılar beklediğini ifade etti. Kılıçparlar, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Sınıf Annesi Tuğba Öztürkmen ve Türkan Sürücü’nün şahsında bütün velilere de teşekkür ettiğini belirtti. Yapılan konuşmaların ardından gece, mezun olan öğrencilerin gösterileri ve şiir dinletisi ile devam etti. Daha sonra 4/H sınıfı öğretmeni Ganime Kılıçparlar ve öğrencileri küçük yüreklerinden kağıda döktükleri şiirlerden oluşan kitabı imzalayarak konuklara dağıttılar. İlkokul öğrencilerinin şiirleri geceye katılan davetlilerden tam puan aldı. Gece plaket töreni ile sona erdi.

Haftanın Öne Çıkanları

Saldırıyı DEAŞ üstlendi

2017-05-23 09:53 - Dünya

Gaziantep’te peçeli, maskeli soygun girişimi kanlı bitti

2017-05-24 09:03 - Güncel

Eski nizip yolu genişliyor

2017-05-22 08:49 - Mobil

Bülent Uygun'dan iddialara sert tepki

2017-05-24 08:59 - Mobil

Gaziantep'te trafik kazası : İşçi servisi devrildi

2017-05-24 09:18 - Güncel

Dünyanın ilk kıkırdaktan kulak nakli Gaziantep’te

2017-05-23 08:54 - Güncel

Kaşmir Halı 2017 yılı koleksiyonu Domotex'te

2017-05-23 09:11 - Ekonomi

Tırın dorsesinde kaçakçılık için kullanılan sistem şaşırttı

2017-05-24 09:01 - Güncel

Erdemoğlu Ailesinden Gölbaşı'na taziye evi

2017-05-23 09:50 - Mobil

Türkiye'de 2016'daki trafik kazalarında 7 bin 300 kişi öldü

2017-05-23 09:23 - Güncel

İlgili Haberler

Nikâhta Zirve Gaziantep’in, Boşanmada İlk Sıra İzmir’in

01:23 - Yaşam

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Karademir ile Güçlü Cerrahi Deneyim

00:45 - Yaşam

Şahinbey’de Fiber Çilesi!

14:20 - Yaşam

GASTURDER Sıfır Atık Seferberliğini Başlattı

19:19 - Yaşam

Özge Öğretmen’in Yaşam Mücadelesine Destek Zamanı

13:07 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Kaçakçılık Operasyonu

11:58 - Asayiş

Nikâhta Zirve Gaziantep’in, Boşanmada İlk Sıra İzmir’in

01:23 - Yaşam

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Ağıralioğlu: “İmralı’nın Statüsü Tartışma Konusu Olamaz”

01:03 - Gündem

Gaziantep Kızılay’dan Ramazan Seferberliği

10:03 - Özel Haber