?>

Konutlar hızla yükseliyor

Gündem - 8 yıl önce

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, TOKİ tarafından Akkent Mahallesi’nde yaptırılan konut projesinin hızla yükseldiğini anlattı. Yeter açıklamasında uygun ödeme koşullarıyla üyelerinin faydalanacağı projenin kısa sürede tamamlanacağını dile getirdi.

“ÜYELERİMİZİN FAYDALANACAĞI PROJE HIZLA İLERLİYOR”

TOKİ başkanlığı tarafından gazi ailelerine yönelik gerçekleştirilen projenin hızlı bir şekilde ilerlediğini belirten Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, projede inşaat çalışmalarının 24 saat esasına göre sürdürüldüğünü anlattı. Yeter konuya ilişkin açıklamasında, “Üyelerimizin faydalanacağı konut projesinde sona adım adım yaklaşıyoruz. Projenin hızlı şekilde tamamlanabilmesi için projeyi yürüten firma yetkilileri aralıksız 24 saat çalışma yönetimiyle adım atıyorlar. Projenin kısa sürede tamamlanmasını bekliyoruz” diye konuştu.

TOKİ PROJESİ 40 BİN METREKARE ÜZERİNE İNŞA EDİLİYOR

TOKİ ile protokol imzalayarak, gazi ve şehit yakınlarının uygun koşullarda ev sahibi olmaları için başlattıkları çalışmalardan dolayı oldukça mutlu olduklarını dile getiren Mehmet Yeter, 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak konutların 20 yıl vadeyle verileceğini söyledi. Yeter, proje kapsamında yapılan 2+1 konutlar için peşinat alınmayacağını bildirdi. Gaziantep'in yeni gelişen toplu konut alanı olan Mavikent'te yapılan konutları bu yıl içinde teslim edeceklerini dile getiren Yeter, “Konutlar Mavikent Mahallemizde 40 bin metrekare arsa ayrılmıştı. Binalar yükselmeye başladı. Bu yıl içinde tamamlamayı planladığımız konutları başvuracak tüm şehit yakınlarımıza ve gazilerimize teslim etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

Başbakan Yıldırım: "Milletimiz, darbecilere darbeyi vurmuştur"

2017-07-15 18:34 - Güncel

15 Temmuz Şehitler Anıtı açılışa hazır

2017-07-15 18:40 - Mobil

DEMOKRASİ GAZİSİ

2017-07-18 12:14 - Güncel

Sami Konukoğlu: "Tekstilcilerimizin yenilikçi ürünlere daha fazla önem vermesi gerekmektedir"

2017-07-17 12:08 - Mobil

"OHAL’in tekrar uzatılması teklifini yapacağız"

2017-07-16 14:41 - Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bundan sonra rahat yüzü göremeyecekler"

2017-07-16 14:39 - Mobil

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: "40 yıllık planı 20 saatte bozduk"

2017-07-16 14:36 - Mobil

"Bir daha darbeye kakışmaya kimse cesaret edemeyecek"

2017-07-16 14:33 - Türkiye

Bakan Bekir Bozdağ, FETÖ soruşturmalarındaki son durumu açıkladı

2017-07-15 12:48 - Türkiye

Mehmet Demir’in ödülünü Başbakan Binali Yıldırım verdi

2017-07-16 06:52 - Mobil

İlgili Haberler

AK Parti Gaziantep İl Yönetiminde Sürpriz Atamalar!

11:32 - Gündem

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem

Gaziantep’te yemekte tağşiş iddiası firmasıdan flaş açıklama 

13:11 - Gündem

Fatih'in Mirası Ayasofya'dır, Sergi Alanı Değil!

10:58 - Gündem

Gençlerin Yerel Demokrasiye Katılımı İçin AB Destekli Proje Başladı

18:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep’te Adalete Erişim Paneli Yoğun Katılımla Gerçekleşti

23:06 - Özel Haber

Tarihle Beslenen, Geleceğe Akan Bir Kulüp İncilipınar Lions Kuruldu!

17:23 - Özel Haber

AK Parti Gaziantep İl Yönetiminde Sürpriz Atamalar!

11:32 - Gündem

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam