?>

KEPÇE KİRASI TERLETİYOR!

Gaziantep'te yoğun kar yağışının ardından binaların veya evlerin önündeki kar yağınlarının kaldırılması için yoğun şekilde çalışan kepçelerin saatlik ücretleri 2 bin liraya kadar yükseldi.

Özel Haber - 4 yıl önce

Gaziantep'e yağan yoğun kar yağışı nedeniyle evlerinin önünü, sokağını yada sitesinin bahçesini bir an önce temizletmek isteyen vatandaş kepçe bulamıyor. Kepçelerin saatlik çalışma ücreti iki misline çıktı. Gaziantep'te kar temizliği için çağrılan kepçelerin saatlik ücretleri yer yer iki bin liraya kadar yükseldi. Saatlik ücreti 500 ile 750 lira arasında değişen kepçe fiyatlarında yaşanan artış vatandaşları isyan ettirdi.

KAOSU FIRSATA ÇEVİREN KENT GAZİANTEP!

Gaziantep'te yoğun kar yağışının ardından ev, sokak veya site bahçelerinde biriken karın temizlenmesi için çağrılan kepçe operatörleri saatlik ücret olarak 2 bin liraya yakın para talep ediyor. Kepçelerin kirasında yaşanan artış karşısında vatandaşlar ise evlerinin veya site bahçelerinde yer alan karın temizliğini kendi imkanlarıyla yapmaya çalışıyor. Son bir haftadır devam eden kar yağışının fırsata çeviren kepçe operatörleri vatandaşlardan büyük tepki gördüler.

YOLDA KALAN VATANDAŞLAR RESMEN SOYULDU!

Gaziantep ve çevresini etkisi altına alan yoğun kar yağışında özellikle oto yolda mahsur kalan ve dinleme tesislerine kendilerini zor atan vatandaşlara sıcak içecekler ve yiyeceğin iki misline satılması, ahlakın geldiği nokta ve fırsatçılığın sınır tanımadığını göstermişti. Karın olumsuz etkilediği ara sokaklara tam anlamıyla ulaşılamamsı, aparman ve site bahçelerinin açılamamış olması nedeniyle kendi başlarının çaresine bakan vatandaşlar, kepçe kiralamaya başladı. Ancak, kepçenin karaborsaya düştüğü Gaziantep'te, saatlik çalışma ücretleri de iki misline çıktı.

Haftanın Öne Çıkanları

SEO NEDİR? NE DEĞİLDİR?

2022-01-26 08:34 - Teknoloji

Gaziantep OSB'de korkulan oldu

2022-01-23 11:01 - Özel Haber

Gaziantep'te kuyumcu soygunu

2022-01-25 07:00 - Mobil

Madde bağımlısı koca DEHŞET SAÇTI

2022-01-25 10:36 - Mobil

GAZİANTEP'TE ELEKTRİK KESİNTİLERİ BAŞKAN BAYRAK'I İSYAN ETTİRDİ

2022-01-22 05:51 - Özel Haber

Kaçak sigara kağıdı ve makaron operasyonu

2022-01-20 05:30 - Asayiş

Kaçak akaryakıt ele geçirildi

2022-01-21 05:29 - Asayiş

ESNAFIN MESLEK ODALARINDA SEÇİM HEYECANI SÜRÜYOR

2022-01-19 13:20 - Özel Haber

Gazeteci Emektar'ın acı günü

2022-01-22 08:52 - Mobil

Balcı kazandı

2022-01-26 12:16 - Özel Haber

İlgili Haberler

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Hurşit Yıldırım Detayı Gözden Kaçmadı! İstifa “Mutlak Butlan” Öncesi Gelmişti

13:24 - Özel Haber

CHP’de Tasfiye İddiası! Gaziantep İl Başkanlığı İçin Kritik Süreç

13:01 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Sanko Holding

15:54 - Genel