?>

KENT YÖNETİCİLERİ ESNAFI DİNLEDİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) Başkanı Fatma Şahin, GBB ile Gaziantep Ticaret Borsası iş birliğinde yakın zamanda hizmete başlayan Et Hali ve Et Borsası’nın çalışmalarını görmek amacıyla teknik ekibi ile birlikte ziyarette bulundu.

Gündem - 3 yıl önce

Programa Gaziantep Valisi Davut Gül ile Gaziantep Kasaplar ve Celepçiler Odası Başkanı Bekir Özsert katıldı. Özsert, Başkan Şahin ile et hali hakkında güncel verileri paylaştı.

Şahin, teknik kadrosuyla beraber hizmet veren dükkanları tek tek ziyaret etti, esnafın düşüncelerini dinleyerek istek ve taleplerini not aldı ve eksiklerinin giderileceğini belirtti. Ziyaretin ardından istişare toplantısı yapıldı. 

 

GAZİANTEP ET BORSASI VE ET HALİ HAKKINDA

Gaziantep Et Borsası ve Et Hali, 32 bin metrekare toplam alan üzerine kuruldu ve sektörde Türkiye’nin en büyük ve en modern kompleks yapılanın başında geliyor. Kent ekonomisine önemli katkılar sunacak olan Et Borsası ve Et hali, AB standartlarına uygun modern ve teknolojik alt yapısıyla Gaziantep’i bu alanda cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlıyor.

19 bin metrekare kapalı alan üzerinde hizmet vermeye başlayan tesiste, Et Borsası idari hizmet binası, 52 adet kasap dükkanı, 14 adet sakatat dükkanı, 4 adet kuyruk saklama deposu, 450 metrekare et teşhir ve satış salonu, 4 adet soğuk hava deposu, 1 adet et parçalama ünitesi ve 14 adet ticari dükkan yer alıyor. 

Tesiste, etler veteriner hekim kontrolünden geçirildikten sonra et teşhir salonunda satışa sunuluyor. Alıcı ve satıcıların biraya gelmesini ve kümelenmesini sağlayan tesiste, toptancı kasaplar tarafından alınan etler soğuk zincir kırılmadan monoray hattı ile kasap dükkanlarındaki soğuk hava depolarına kadar taşınıp işlemlerin her aşamasında sağlık ve hijyen hep en ön planda tutuluyor.

Haftanın Öne Çıkanları

MÜSİAD'a Fedaioğlu yeniden başkan

2023-01-20 17:23 - Ekonomi

Haksız rekabet dile getirildi

2023-01-23 18:24 - Ekonomi

TÜRK TEKSTİLİNE BÜYÜK İLGİ

2023-01-19 14:20 - Ekonomi

GTB'DE YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

2023-01-24 17:17 - Ekonomi

YÜZME BRANŞINDA KUPA SEVİNCİ

2023-01-18 13:31 - Spor

İYİ Parti'de kazanan BAŞARAN oldu

2023-01-22 17:39 - Özel Haber

Kılıçparlar başkanlığa seçildi

2023-01-18 12:20 - Gündem

Suburcu'ya ÇELİKADAM yeniden başkan

2023-01-18 16:03 - Özel Haber

Kılıçdaroğlu’ndan GAGİKAD’a özel ilgi

2023-01-17 19:40 - Gündem

Esnaf AKDOĞAN dedi

2023-01-23 18:31 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Anahtar Parti’den Sert Uyarı

19:20 - Gündem

Gaziantep’te Yumurtacılıkta Yeni Dönem Başladı

19:08 - Gündem

Altyapı Yatırımı Nerede?

09:19 - Gündem

Gaziantep STK’larından Ortak Bildiri “Bu Gidişat Hepimizi Yakıyor!”

21:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel