?>

Kaplan, çağrısını yineledi

Gündem - 4 yıl önce

CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, Gaziantep genelinde sık sık tekrarlanan elektrik kesintilerinden kaynaklı şikâyetleri gündeme getirerek vatandaşın bu mağduriyetinin sonlandırılması için çağrıda bulundu.

Milletvekili Kaplan, elektrik enerjisinin hayatın her alanında kullanılan bir enerji türü olduğunu vurgulayarak kesilmesi halinde yaşanan aksaklıkların üretim sektörü başta olmak üzere tüm iş hayatına sekte vurduğunu dile getirdi. Uzun süreli kesintilerin yanında sık sık gelip giden elektriğin, elektronik aletlere zarar verdiği hatta kullanılamaz hale getirdiği yönünde şikâyetler duyuyorum diyen Kaplan, “Üreticiler ve esnaf tüm zorluklara rağmen işini devam ettirmek için mücadele ederken elektrik enerjisinin sürekli kesilerek zaten zor olan mücadelelerini daha da zorlaştırmalarına bir son verilmelidir.” dedi.

Elektrik kesintilerinden olumsuz etkilenen sektörler arasında tarımın da olduğunu hatırlatan Milletvekili Kaplan, “Çiftçilerimiz ürünlerini sulamak için elektrik enerjisine ihtiyaç duyuyorlar. Kesintilerden kaynaklı zamanında sulanmayan tarım ürünleri de bundan olumsuz etkileniyor. Çiftçilerimiz de üretimi devam ettirmekte zorlanıyor” dedi.Pandemi sürecinde yaşanan elektrik kesintilerinin çevrimiçi yapılan eğitimi de olumsuz etkilediği için daha önce de gündeme getirdiğini hatırlatan Milletvekili Kaplan, “Hala bir iyileştirme yapılmadığı ve aynı sorunun mağdurları sürekli arttığı için bir kez daha aynı çağrıyı yapma ihtiyacı hissediyorum. Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih Dönmez’ i bu mağduriyetlere bir son verilmesi için göreve davet ediyorum” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

Dijital dönüşümün önemi ve avantajları

2021-06-29 09:20 - Gündem

Aslan ailesinin acı günü

2021-06-27 08:29 - Özel Haber

Sezer Cihan’dan Gaziantep FK’da tesisleşme müjdesi

2021-06-28 10:24 - Mobil

“Şehrim için Bir Fikrim Var” proje yarışması düzenleniyor

2021-06-30 07:21 - Mobil

Yağışlar mantara bereket, sofralara lezzet getirdi

2021-06-28 05:19 - Gündem

Fuhuş operasyonu 6 kişi tutuklandı

2021-06-25 10:33 - Asayiş

Kerkez yeniden başkan seçildi

2021-06-25 11:00 - Özel Haber

Dev narkotik operasyonu

2021-06-29 06:26 - Asayiş

Gümrük kapılarında kaçakçılığa geçit yok

2021-06-29 09:18 - Video Haber

Bağ evinde 10 kilo 880 gram esrar ele geçirildi

2021-06-27 08:33 - Asayiş

İlgili Haberler

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Anahtar Parti’den Sert Uyarı

19:20 - Gündem

Gaziantep’te Yumurtacılıkta Yeni Dönem Başladı

19:08 - Gündem

Altyapı Yatırımı Nerede?

09:19 - Gündem

Gaziantep STK’larından Ortak Bildiri “Bu Gidişat Hepimizi Yakıyor!”

21:45 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep Kent Konseyi’nin Çalıştayı Yerel Yönetime Önemli Sorumluluklar Yüklüyor

16:41 - Gündem

Nehir Alparslan’a Parti Genel Merkezinden Yeni Görev

16:25 - Özel Haber

Temmuz Ayında Suç Çetelerine Büyük Operasyon

16:08 - Asayiş

Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Kadınlara Büyük Destek

15:35 - Özel Haber

Şahinbey Ülkü Ocakları’ndan Genel Merkeze Anlamlı Ziyaret

14:19 - Güncel