?>

İl başkanı kim olacak?

AK PARTİ'de yeni il başkanı kim olacak sorusu KAOS'a neden oldu!

Özel Haber - 3 yıl önce

2014 yılından bu yana AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı görevini yürüten Eyup Özkeçeci’nin milletvekili adaylığı için görevinden istifa edeceğine kesin gözüyle bakılıyor. Daha önce adaylık konusunda açıklamalarda bulunan Özkeçeci, AK Parti Genel Merkezini işaret etmişti. Seçimlere aylar kala milletvekilliği adaylığı düşünen isimler kulis çalışmalarına başlarken, il başkanının kim olacağına henüz karar verilemedi.

İSİM ÜZERİNDE KARAR VEREMİYORLAR

Haziran 2023 seçimlerine bir yıldan az bir süre kala siyasette hareketlilik sürüyor. 2023 seçimlerinde milletvekili adayı olacağına kesin gözüyle bakılan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci’nin bu nedenle görevinden istifa etmeyi hazırlandığı, aylardır konuşuluyor. Fakat yerine gelecek yeni il başkanının kim olacağı konusunda süren kaos bitmek bilmiyor.

ÇALIŞMALAR HALEN SÜRÜYOR AMA...

AK Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci’nin istifasının ardından yeni İl Başkanının kim olacağı merak konusu oldu. Ak Parti’de uzun süredir görev yapan birçok ismin İl Başkanlığı için hazırlık yaptığı öğrenildi. İddialara göre; yeni il başkanı mevcut başkan yardımcılarından seçilecek. Bu isimler ise; Ertuğrul Teymur, Eyup Kavas, Faruk Eruslu, Mustafa Kılıç. Yeni başkanın yine Gaziantepli kökenli olması istenirken, dışarıdan da atama yapılma ihtimali bulunuyor. Ertuğrul Teymur, Eyup Kavas ve Faruk Eruslu’nun öne çıkan isimler olurken, ilk kongreye kadar dışarıdan da atama yapılabilir.

Haftanın Öne Çıkanları

'GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR'

2022-11-17 12:07 - Röportajlar

Gaziantep’te dillere destan düğün

2022-11-13 11:39 - Özel Haber

GAZİANTEP’TE BİR BARDAK ÇAY 15 LİRA!

2022-11-16 11:31 - Özel Haber

CEZAİ İŞLEM UYGULANACAK

2022-11-15 11:17 - Mobil

İl başkanı kim olacak?

2022-11-20 10:18 - Özel Haber

BU NE REZALET!

2022-11-18 10:49 - Özel Haber

Büyükşehir meclisi Nizip'te toplandı

2022-11-14 08:06 - Gündem

TFF YÖNETİCİLERİ PANORAMA 25 ARALIK MÜZESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

2022-11-18 10:44 - Mobil

Demirci esnafı yer istiyor

2022-11-15 11:20 - Özel Haber

NTO ve NTB’den Ankara’ya Çıkarma

2022-11-18 07:13 - Gündem

İlgili Haberler

Kızılay Şehitkamil’den Hem İftar Hem Umut

15:17 - Özel Haber

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Kızılay Şehitkamil’den Hem İftar Hem Umut

15:17 - Özel Haber

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber