?>

İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ramazan Bayramı dolayısıyla geldiği Gaziantep’te proje ve yatırımlar konulu düzenlenen toplantıya katıldı.

Özel Haber - 4 yıl önce

Yıllardır önemli bir sorun olarak görülen Gaziantep-Nurdağı Karayolunun yenilenmesine yönelik ihale süreci başlıyor. Adalet Bakanı Abdulhamti Gül, bayram dolayısıyla geldiği Gaziantep’te proje ve yatırım konulu toplantıda konuştu. Bakan Gül, Gaziantep-Nurdağı Karayolu ihale sürecinin başlatıldığını duyurdu. Yıllardır önemli bir sorun olarak görülen Gaziantep-Nurdağı Karayolu yapılacak ihalenin ardından yenilenecek.

KENT YÖNETİCİLERİ BU TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ

Tam kapanma sürecinde kutlanılan Ramazan Bayramı nedeniyle Gaziantep’e gelen Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, kent genelinde önemli ziyaretler gerçekleştirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya katılan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, şehir genelinde devam eden projeler ile yapılacak yeni projeler üzerinde görüş alış verişinde bulundu. Toplantıya belediye başkanları tam kadro katılırken, belediye başkanlarının Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’e ilçeleriyle ilgili sorunları aktarıldığı açıklandı. Gaziantep Valiliğinden ise toplantıya ilişkin olarak, “Gaziantep’teki proje ve yatırımları değerlendirme toplantısı, Adalet Bakanımız Abdulhamit Gül’ün başkanlığında, Valimiz Davut Gül, Gaziantep Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve ilgililerin katılımları ile gerçekleştirildi” açıklaması geldi.

MİLLİ ARKEOLOJİ VE KÜLTÜREL MİRAS ENSTİTÜSÜ GAZİANTEP’TE KURULUYOR

Ülkemizin ilk Milli Arkeoloji ve Kültürel Miras Enstitüsü "Kültür Şehri Gaziantep’te kuruluyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valimiz Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ilgililer, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Daha sonra Gaziantep Cem Evini ziyaret eden Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yapımı devam eden Güneykent Cem Evi inşaatında incelemelerde bulundu. Konuya ilişkin olarak Gaziantep Valiliğinden, “Alevi Kültür Derneklerini ziyaret ederek bayramlaştık. Gaziantep, Güneykent Mahallemizde yapımı devam eden Cem Evinde incelemelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkürler” açıklaması geldi.Adalet Bakanı Abdulhamti Gül, Şehit Piyade Er Müslüm Altıntaş'ın ailesini ziyareti etti. Ziyarette Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Valimiz Davut Gül ile Gara şehidimiz Piyade Er Müslüm Altıntaş'ın ailesini ziyareti etti. Ziyaret sırasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da şehidimizin anne ve babasıyla telefonda görüştü.

Haftanın Öne Çıkanları

Bütçenize en uygun cep telefonları

2021-05-12 15:17 - Yaşam

Gaziantepli abdallar parti kurdu

2021-05-16 10:01 - Mobil

Süper Lig’de 42. haftanın hakemleri belli oldu

2021-05-14 17:29 - Spor

Gaziantep FK'nın 2020-2021 karnesi

2021-05-16 09:58 - Mobil

Gaziantep’te koruma altına alındılar

2021-05-10 07:20 - Gündem

İHALE SÜRECİ BAŞLIYOR!

2021-05-16 10:14 - Özel Haber

Sosyal medyadan uyuşturucu özendirenlere operasyon

2021-05-12 17:19 - Asayiş

Bayram öncesinde şehit ve gazi ailelerine çiçek

2021-05-12 17:20 - Gündem

Gaziantep FK'da üç pozitif vaka

2021-05-10 08:49 - Spor

Maho Paşa Caddesi'ndeki yol sorunu çözülüyor

2021-05-16 09:56 - Mobil

İlgili Haberler

GİKAD ve AC Derneği’nden Gençlere Yön Veren Eğitim

13:22 - Özel Haber

İncilipınar Lions’tan Eğitime ve Sağlığa Çifte Destek

13:50 - Özel Haber

Gaziantep’te Şaşkınlık Yaratan Görsel! CHP’nin 6 Oku 5’e Düştü!

10:10 - Özel Haber

Zeugma Turizm’den Büyük Organizasyon

17:18 - Özel Haber

Değer Koleji’nde Yeni Okul Aile Birliği Görevde  

18:36 - Özel Haber

Günün Manşetleri

GİKAD ve AC Derneği’nden Gençlere Yön Veren Eğitim

13:22 - Özel Haber

Gaziantep’te Gazeteciye Ölüm Tehdidi!

16:44 - Asayiş

İncilipınar Lions’tan Eğitime ve Sağlığa Çifte Destek

13:50 - Özel Haber

Vakkas Acar, CHP Gaziantep İl Başkanı Seçildi

19:00 - Gündem

Gaziantep’te Şaşkınlık Yaratan Görsel! CHP’nin 6 Oku 5’e Düştü!

10:10 - Özel Haber