?>

“Hep birlikte taşınalım”

Kentin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren 73 biriketçi esnafı için eski Nizip Yolu’nda oluşturulan...

Mobil - 9 yıl önce

Kentin değişik bölgelerinde faaliyet gösteren 73 biriketçi esnafı için eski Nizip Yolu’nda oluşturulan site alanının tamamlanmasıyla birlikte taşınma çalışmalarına başlayacak.

Esnaf temsilcileri oluşturulacak olan site alanında alt yapı çalışmalarının tamamlanmasını bekliyor.

ESKİ NİZİP YOLU’NDA ESNAFA YER GÖSTERİLDİ

Gaziantep Biriketçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar, kent genelinde farklı bölgelerde yer alan esnafın tamamının alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte yeni siteye taşınması gerektiğine vurdu yaptı. Yerel yönetimler tarafından biriketçi esnafının tamamının yeni siteye taşınması konusunda uyarıldığını belirten Gaziantep Biriketçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar, “Yerleşim alanlarına zararımız olmamasına rağmen birçok esnaf temsilcimiz yerleşim alanlarının arasında kaldı. Esnafımızın daha rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürmesi için Büyükşehir Belediyesi tarafından eski Nizip Yolu üzerinde tarafımıza gösterilen alana taşınmak için gün sayıyoruz. Mesela Tutluk Bölgesinde yer balan esnafımızda taşınmak için hazırlıklarını sürdürüyorlar” diye konuştu.

“ESNAFIN ÖNEMLİ BÖLÜMÜ UYARI ALDI”

Yeni sitede alt yapı çalışmaların aralıksız şekilde sürdürüldüğünü anlatan Gaziantep Biriketçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar, site alanında ki çalışmaların tamamlanmak üzere olduğuna dikkat çekti. Gaziantep Biriketçiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hayri Atar açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

“Alt yapı çalışmalarının aralıksız bir şekilde sürdürüldüğü site alanında yeni yerlerine taşınmak için esnafımız gün sayıyor. Yeni sitede hazırlıklar devam ederken yerel yönetimlerde esnafı bir bir uyararak, sitenin tamamlanmasının ardından taşınma işleminin hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesini istiyorlar. Bu konuda esnafımızın yapılan bu uyarıyı dikkate almasını istiyoruz. Şimdi esnafın yarısı siteye taşınıp diğerleri taşınmasa o zaman sıkıntı yaşanmaya başlanır. Bu nedenle hep birlikte yeni sitemize taşınmak gibi bir zorunluluğumuz bulunuyor.”

Haftanın Öne Çıkanları

Dev savaş uçağı ilgi odağı oldu

2017-03-07 08:11 - Güncel

Gaziantep’in tek kadın taksi şoförü erkeklere taş çıkartıyor

2017-03-07 05:15 - Video Haber

FISTIKTA ‘KURT’ TEHLİKESİ

2017-03-07 08:06 - Manşet

Gaziantep'te film gibi kovalamaca

2017-03-07 12:49 - Video Haber

5 YILDIZLI OTEL Mİ YAPILACAK?

2017-03-10 10:39 - Güncel

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması

2017-03-09 08:45 - Gündem

Otomobilde bıçaklanarak öldürüldü

2017-03-05 08:08 - Asayiş

Gaziantep'te patlama

2017-03-07 04:18 - Güncel

Antep Savunması ve Kahramanlık Panoraması Müzesi kuruluyor

2017-03-06 08:23 - Gündem

Yazıcık’ta kamulaştırma sürüyor

2017-03-07 08:04 - Güncel

İlgili Haberler

Gaziantep'te taksimetreye zam!

04:55 - Mobil

"Zor durumdayız"

11:50 - Mobil

Başkan Kurt, “13 Ocak’taki BİK kararları basın sektörü için çok önemli olacak”

10:22 - Mobil

OSB'de feci kaza

10:08 - Mobil

Kamil Ocak adı yaşatılacak

07:16 - Mobil

Günün Manşetleri

Kızılay Şehitkamil’den Hem İftar Hem Umut

15:17 - Özel Haber

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber