?>

GAZİANTEP’ TEN AYŞE TAŞ GEÇTİ DOSTLARLA İLK BAHAR KONSERİ

Özel Haber - 6 yıl önce

Gaziantep’in yetiştirmiş olduğu duayen sanatçılardan Ali Acıburç ve kızı koro şefi Dilara Acıburç Göksu’ nun yönettiği Gaziantep kültür turizm derneği Türk sanat müziği  korosu ile, Türkiye’nin yetiştirmiş olduğu değerlerden duayen sanatçı Ayşe Taş ve Deçemko vakfi   korosu sanatçılarının ortak olarak gerçekleştirdikleri” Dostlarla ilkbahar konseri” ile Gazianteplilere yine muhteşem ve unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattılar.

46 yıllık dostluk

Gaziantep’in sanat hayatına uzun yıllardır hizmet eden usta kemancı Ali Acıburç'un öncülüğünde kurulan koronun Şehitkamil Kültür Merkezi'nde yapılan  Ayşe Taş ve korosunun beraber gerçekleştirdiği konsere  ilgi büyüktü.Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği,ayakta dinlediği konser,muhteşem korunun şefliğini Dilara Acıburç Göksu ve  usta sanatçı Ayşe Taş  birlikte gerçekleştirdi.

Uzun yıllar  tanışıklığın ve birlikte çalışmanın gururu ile gerçekleştirilen konserde, birbirinden değerli solistlerin ve koronun seslendirdikleri eserler Gaziantepli müzik severleri ile buluştu.

İki bölümden oluşan programda  birinci bölümde koro şefi Dilara Acıburç ve koro üyelerinin seslendirdiği muhteşem eserlerin dinletisi gerçekleşirken,programın  ikinci bölümünde sahne alan sanatçı Ayşe Taş ve yönetimindeki koro üyeleri  müzik severleri  unutulmaz bir müzik gecesi en güzel eserleri dinleyicilerle buluşturarak muhteşem bir gece yaşattılar.

Sanatçının her zaman yanında olan Şehitkamil belediyesi başkanı sayın Rıdvan Fadıloğluna katkıları ve destekleri ile de gerçekleştirilen muhteşem konserde Gazianteplilere unutulmaz bir müzik dinletisi yaşadılar. Dinleyicilerin yoğun ilgi göstermesinden dolayı oturacak yerin kalmadığı Şehitkamil Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezinde konser sonunda Gaziantep Kültür Turizm Derneği Türk Sanat Müziği Korosu  ve Ayşe Taş  Deçemko Vakfi   korosu sanatçılarının ortak olarak gerçekleştirdiği konser, izleyiciler tarafından ayakta  alkışlandı.

Haftanın Öne Çıkanları

GAZİANTEP’ TEN AYŞE TAŞ GEÇTİ DOSTLARLA İLK BAHAR KONSERİ

2019-04-15 08:44 - Özel Haber

Toyota Plaza Muhittinoğlu hedefleri büyütüyor

2019-04-11 10:02 - Özel Haber

Uyuşturucu karşısında mücadele azmi artıyor

2019-04-10 11:48 - Özel Haber

ADI ÇIKMAZ!

2019-04-14 08:58 - Özel Haber

Yılın 12 ayı meyve sebze adına her şey

2019-04-08 11:18 - Özel Haber

Bu kafede çekirdek yemek serbest

2019-04-14 08:52 - Yaşam

Takla atan otomobilden sağ çıktı

2019-04-10 03:19 - Yaşam

“BİRLİKTE YÜKSELEN GAZİANTEP”

2019-04-12 10:43 - Özel Haber

ZABITA EKİPLERİNDEN ŞAFAK OPERASYONU

2019-04-12 10:44 - Özel Haber

Gaziantep'te belediye otobüsü devrildi: 25 yaralı

2019-04-09 03:35 - Güncel

İlgili Haberler

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Nesibe Aydın Ortaokulu’ndan Çevreye ve Atatürk’e Vefalı Bayram

00:10 - Özel Haber

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber

Karnaval Çocuk Evi’nden Nostalji Dolu 23 Nisan Kutlaması

21:56 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Milli Görüş Fırtınası Gaziantep’ten Esti

16:04 - Özel Haber

Üretken İş İnsanları Derneği’nden Dev Hamle! Küçük Adımlarla Büyük Mutluluklar

13:35 - Özel Haber

Hırsızlık Alarmı “Muhtar Yolladı” Diyerek Para Topluyorlar!

20:15 - Asayiş

GAÜN İletişim Fakültesi, Bilimle Medya Arasında Köprü Kuruyor!

18:10 - Özel Haber