Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü'nde Mehmet Kaplan yeniden başkan

Gündem - 7 yıl önce

Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü 14. Olağan Genel Kurulu’nda Mehmet Kaplan, yeniden başkanlığa seçildi.

Polis Evi'nde yapılan genel kurula Ak Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Fikret Tural ve birçok delege katıldı. Divan başkanlığını Deniz Bayatlıer'in yaptığı genel kurulda faaliyet ve denetim raporları da ibra edildi. Genel kurula tek aday olarak giren Mehmet Kaplan, yeniden başkanlık görevine getirildi.

Tek liste halinde ve açık oylamayla gidilen seçimlerde yeniden başkan seçilen Mehmet Kaplan, duygu dolu yaptığı konuşmasında hokey dalında Gaziantep'in yürekli gençleriyle hem Türkiye'de hem de Avrupa'da başarılı bir şekilde yollarına devam ettiklerini söyledi.

Kaplan, "Polisgücü kulübümüz, 1988 yılında o dönemlerde polisimizle halkımızın kaynaşması amacıyla kurulmuştur. İlk yıllarda futbol olarak başlamıştır. 2003 yılında hokey branşını kurduk. O yıllarda sıkıntılı olan sokak çocuklarının ıslahı için emniyetimizin projesiyle hokeye başladık. Proje tuttu. Ciddi başarılar elde ettik. Son 10 yıldır Hokey Süper Liginin şampiyonuyuz. Avrupa'da ciddi başarılarımız oldu. Bu yıl ülkemizi hem açık alanda hem de salonda temsil edeceğiz. İşin özünde çok şeyler başarıyoruz. Gaziantep'in ismini bütün dünyada başarıyla temsil ettiğimize inanıyoruz. Spor yoluyla topluma faydalı bireyler yetişmesini sağlıyoruz. Bunları yaparken; ciddi sıkıntılarla boğuşuyoruz. En büyük sıkıntımız yeterli spor tesislerimizin olmayışı. Yokluktan bu kadar başarı elde ediyorsak; varken neleri başarabileceğimizi ben bile tahmin edemiyorum. Gaziantep'in Düztepe semtinde Yukarıbayır, Ünaldı ve Perilikaya'da oturan bu çocuklarımız yüreklerini ortaya koyarak Avrupa Şampiyonu oldular. Gaziantep'i yönetenlerden tek bi ricam var. Biz artık Gaziantep'in dışına çıktık. Bırakın Türkiye'yi Avrupa'da ses getiriyoruz. Bu çocuklarımıza spor yapacak alanlar, tesisler kazandıralım. Gaizantep'te ki bu eksikliği ortadan kaldıralım. Yeterli tesislerimiz olmadığından Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapamıyoruz. Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin bu konuda elinden gelen gayreti gösteriyor. Açık alan hokey sahamız yapılma aşamasında. 2017'nin sonuna kadar bitirilmesi düşünülüyor. Böylelikle hem Türkiye'de ki hem de Avrupa'da ki müsabakalara ev sahipliği yapma imkanımız olacak. Son dönemlerde ülkemizde yaşanan sıkıntılı olaylara, Avrupa'dan farklı gözle bakılıyor. İnşallah bu sıkıntılı süreçte bitecektir. Spordaki başarılarımızla başta Gaziantep olmak üzere ülkemizin adını güzel şeylerle duyurmak istiyoruz. Bunun için kenetlenmemiz lazım. Birlik olmamız gerek. İnşallah yeni yönetimimizle yepyeni başarılar elde etmek nasip olur” diye konuştu. Yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Kaplan'ın yönetimi ise şu isimler yer aldı; "Fatih Gülüoğlu, Celal Akarçay, Ömer Güzeldal, Mesut Acar, Fahrettin Kaplan, Hanifi Şireci, Ekrem Algan, Halit Acar, Yusuf Şahin, Abdülsamet Taş, Şükrü Bozan, Şevki Bostan, Erkan Karalar, Cihan Mercan, Ömer Kantar."

Haftanın Öne Çıkanları

“GAZİANTEP’İ KEŞFEDİN”

2016-12-13 13:09 - Video Haber

Facebook hatası başınızı yakabilir!

2016-12-12 03:36 - Teknoloji

Facebook uygulamasına sürpriz güncelleme!

2016-12-11 10:25 - Teknoloji

Twitter sohbet uygulaması mı yapıyor?

2016-12-16 04:49 - Teknoloji

ŞİMDİ GAZİANTEP'E GİTME ZAMANI

2016-12-14 17:20 - Özel Haber

Zekai Aksakallı Paşa, komutası altındaki şehit askeri son kez gördü

2016-12-17 07:12 - Mobil

Gaziantep'te perşembe günü elektrik kesintisi var

2016-12-13 08:35 - Mobil

Gaziantep'te Anka Hastanesi hizmete açıldı

2016-12-15 08:18 - Mobil

Şehit ateşi Gaziantep'e düştü

2016-12-11 06:10 - Video Haber

Adalet Komisyonu Başkanı Emsal Sergen oldu

2016-12-12 10:47 - Mobil

İlgili Haberler

Dünya Halı Modasını Gaziantep Belirliyor

11:09 - Gündem

Görevinin Başında ilk günkü azmiyle

16:08 - Gündem

Umut Yılmaz, Şehitkamil Belediye Başkanı Olarak Görevine Resmen Başladı

15:49 - Gündem

Kağıt Toplama İşçisi Karabudak, Siyasette 'Yeşil Dönüşüm' Yaptı

19:02 - Gündem

Yeniden Refah Partisi, Nurdağı seçim sonuçlarına itiraz etti

08:50 - Gündem

Günün Manşetleri

Zehra Ünal'a Önemli Görev

12:22 - Özel Haber

İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün

23:29 - Özel Haber

TÜKD'de Ece Tepe Dönemi

15:27 - Özel Haber

Enerjisa Atatürk İlkokulu Hatay’da açıldı

15:23 - Genel

Dünya Halı Modasını Gaziantep Belirliyor

11:09 - Gündem