?>

Gaziantep Kolej Vakfı’nda Muhteşem Balo

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde faaliyet gösteren GKV Özel Fen Lisesi, GKV Özel Anadolu Lisesi ve GKV Cemil Alevli IB Koleji’nden 2022-2023 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrenciler için balo düzenlendi. Geleneksel mezuniyet balosuna aileleriyle birlikte katılan öğrencilerin duygusal anları dikkat çekti.

Yaşam - 2 yıl önce

2022-2023 eğitim öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden mezun olacak öğrenciler için muhteşem bir balo düzenlendi. Öğrencilerin aileleriyle birlikte katıldığı baloda duygusal anlar yaşanırken mezun öğrenciler hep birlikte kendileri için hazırlanan pastayı kesmeyi ihmal etmedi. 59 yıldır Anadolu’nun eğitim alanındaki en güçlü kurumları arasında yer alarak yeni nesillerin yetiştirilmesinde önemli misyonlar üstlenen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının kuruluşunun 59.yılında mezun olacak lise öğrencileri için düzenlenen geleneksel baloyla ilgili bilgiler veren GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki “Başarıyla kurumlarımızdan mezun olan öğrencilerimizi kutluyorum. İnanıyorum ki mezunlarımız Türkiye’nin ve dünyanın en prestijli üniversitelerinde yüksek öğrenimlerini tamamlayarak ülkemize, milletimize önemli hizmetler gerçekleştirecektir. Eğitimleri boyunca GKV ailesinin en önemli destekçileri arasında yer alan öğrenci velilerimize ve bu gecenin organizasyonunda büyük emekleri bulunan idareci ve öğretmenlerimize de çok teşekkür ediyorum” dedi.  

Muhteşem gece mezunlarımızın isimlerinin tek tek okunarak salona girişleri ve danslarıyla başladı. Geceye katılan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, İdari Müdür Yardımcısı Ali Dirgen, 12. Sınıflardan Sorumlu Müdür Yardımcısı ve Sınav Koordinatörü Duygu Yıldız, IB Koordinatörü Ali Pamuk ve 12. Sınıflardan Sorumlu Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Zehra Doğan’a eğitim/öğretim faaliyetlerindeki başarılarından dolayı günün anısına çiçek takdimlerinden sonra mezun öğrencileri için hazırlanan mezuniyet pastası kesimiyle gece son buldu. 

Haftanın Öne Çıkanları

TÜRKİYE ERDOĞAN DEDİ

2023-05-28 22:25 - Gündem

Citroen Yedek Parça Tercihleriniz İçin Benim Parçam Farkı

2023-05-26 12:48 - Türkiye

Sigortacılıkta Yapılan Hatalar

2023-05-30 12:55 - Ekonomi

Gazeteci Kurt'un acı günü sevenlerini yasa boğdu

2023-05-26 12:58 - Yaşam

Check-Up Yaptırdı, Hayatı Kurtuldu

2023-05-30 12:57 - Yaşam

KADINLARIMIZ ADINA ENDİŞELİYİZ

2023-05-27 19:39 - Gündem

Gaziantep Kolej Vakfı’nda Muhteşem Balo

2023-05-30 13:04 - Yaşam

GASMEK KUZEYŞEHİR’DE!

2023-05-23 18:21 - Gündem

Bahar aylarında saman nezlesi ve alerjik astıma dikkat!..

2023-05-23 18:18 - Yaşam

SANKO KOLEJİ ABD’DEN DÜNYA BİRİNCİLİĞİ İLE DÖNDÜ

2023-05-23 18:14 - Gündem

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber

Uluslararası Sağlık Zirvesi Gaziantep Kent Konseyi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

20:18 - Gündem