?>

GAFSHOES FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nı (GAFSHOES) 20 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Ekonomi - 3 yıl önce

35. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nı (GAFSHOES), Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu, Gaziantep Kunduracılar Odası, Sayacılar Odası, Gaziantep Ayakkabı Sanayicileri ve İhracatçıları Derneği (GASİD) ve Terlik Ayakkabı ve Yan Sanayiciler Derneği’nin (TAYSAN) destekleri ile Akort Fuarcılık tarafından 4-7 aralık tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fuara, Türkiye’nin her bölgesinden ve yurt dışından Polonya, Almanya Mısır, Dubai, Gürcistan, Fransa, İtalya, Irak, İran, Somali, Libya, Özbekistan, Rusya, Suudi Rabistan, Cezayir, Ürdün, Tacikistan, Filistin, Tunus, Kosova, Makedonya, Çin, Lübnan, Kırgızistan, Marakeş, Türkmenistan, Ukrayna, Sudan, Azerbaycan, Chad, Fas, Yemen, Kamerun, Nijerya ve Beyrut gibi ülkelerden profesyoneller katıldı.

Ayakkabı üreticilerinin; erkek, kadın, çocuk, spor, iş emniyet ve askeri ayakkabı, terlik üreticilerinin, ayakkabı yan sanayi üreticilerinin taban, aksesuar, tekstil ve kimyevi maddeler, deri üreticilerinin büyükbaş, kösele, Eva, PVC ham madde üreticileri, makine ve yardımcı ürünleri, suni deri imalatçıları, kurumlar, dergiler ve toptancıların ürünleri sergilediği ve büyük yoğunluk yaşanan fuarda ürünlerini sergileyen firma sahipleri; dört gün boyunca yeni sezon ürünlerini alıcılara tanıtma fırsatı bulduklarını dile getirerek, fuarın sektöre, kente ve ülkeye büyük moral olduğunu, yoğun katılımcı ve talep ile fuarı tamamladıklarını belirterek bütün emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi; ‘’Ülke ekonomimizin lokomotif kentlerinden olan ve ayakkabı üretiminin merkez üssü haline gelen Gaziantep’te 35’incisini düzenlemiş olduğumuz Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarımıza yoğun bir katılım oldu ve firmalarımız buradan memnun ayrıldılar. Çeşitli sektörlerde düzenlediğimiz fuarlarla, her zaman üretim ve ihracata destek olmaya devam edeceğiz. Fuarımıza, sektörümüze destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Fuarımızı bundan sonra da geliştirerek yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Akort Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Akkaya da, ‘’Gaziantep Sanayi Odası ile 20 yılı aşkın süredir düzenlediğimiz fuarımızın bugün 35’incisini gerçekleştirmekten ve katılımcılarımızın her geçen yıl bu fuara daha da rağbet göstermesi bizi gururlandırdı. Hep birlikte çok daha iyi hedeflere ulaşmak için bundan sonraki süreçte de Gaziantep’imizin ve Türkiye’mizin kazanması için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamda bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

YARALARIMIZI KADINLARIMIZLA SARACAĞIZ

2023-12-03 20:49 - Gündem

GAFSHOES FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

2023-12-08 19:48 - Ekonomi

Değer Koleji'nde Öğrencilere Meslek Farkındalığı Kazandırılıyor

2023-12-08 12:07 - Özel Haber

Engelsiz Bir Dünya için Hep Birlikte El Ele!

2023-12-02 22:53 - Yaşam

''Yeşil Ekonomiye En Hazır Olan Şehiriz''

2023-12-08 18:33 - Ekonomi

Her Koşulda Üretime, İhracata Devam Edeceğiz

2023-12-02 22:48 - Ekonomi

Sözler Yerine Getiriliyor

2023-12-01 22:12 - Yaşam

Gtb Akademiden ‘Gıda Güvenliği’ Eğitimi

2023-12-02 22:19 - Yaşam

Pasif Siyaset ve Değişim Beklentileri

2023-12-03 20:34 - Gündem

Sınav Öncesi Motivasyon

2023-12-02 22:16 - Yaşam

İlgili Haberler

ARABANIZ, SAATİNİZ, ÇANTANIZ... PEKİ SİZ KİMSİNİZ?

14:18 - Ekonomi

Kapitalizmin Yeni Düzeni: SERVET TRANSFERİNDEN, PATRON DEVLETE !...

12:22 - Ekonomi

ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE PİYASALARDA NE Mİ OLACAK? BUYRUN OKUYUN DERİM…

15:52 - Ekonomi

Halit Acar ''Türkiye-Irak Ekonomik Ortaklığı Daha da Güçlenecek''

12:06 - Ekonomi

EMO Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan'dan Elektrikli Araçlar İçin Kritik Uyarı

13:35 - Ekonomi

Günün Manşetleri

BAŞKAN ŞAHİN’İN ÖNCÜLÜĞÜNDE GAZİANTEP TURİZMDE YENİ BİR DÖNEME HAZIRLANIYOR

14:19 - Gündem

Gaziantep SMMM Odası’ndan Yeşil Dönüşüm Hamlesi

10:08 - Gündem

Gaziantep Yeşilay Şube Başkanı Prof. Dr. Haluk Şen ‘den Önemli Açıklamalar

15:30 - Özel Haber

Necati Binici, Kent Konseyleri Birliği’nde Başkan Vekilliğine Seçildi

15:07 - Gündem

ARABANIZ, SAATİNİZ, ÇANTANIZ... PEKİ SİZ KİMSİNİZ?

14:18 - Ekonomi