ERBAŞ’tan Şahin’e makamında ziyaret

Yaşam - 4 yıl önce

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak amacıyla şehre gelen Türkiye Cumhuriyeti Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i makamında ziyaret etti. Erbaş, yaptığı konuşmada,  Başkan Şahin’in Büyükşehir Belediyesi’nde hayata geçirdiği projelerle tarihe geçtiğini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilleri; Latif Karadağ, Osman Toprak, Erdem Güzelbey, Gaziantep İl Müftüsü Ahmet Çelik ve Gönüllü Kuruluşlar Koordinatörlüğü Başkanı Muzaffer Ceylan ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı makamında ağırladı. Ziyaret Defteri’ni imzalayan Erbaş, ikili görüşmeye geçti.   

ŞAHİN: YENİ DÖNEMİMİZİ ŞEHRİN MUTLULUĞUNA DÖNÜK ÇALIŞMALARLA YAPILANDIRDIK

Ziyarette konuşan Başkan Fatma Şahin, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın Gaziantep’e gelerek gerçekleştirdiği ziyaretin önemli olduğunu belirterek, “Dünya çok zor bir dönemden geçiyor. Bölgemiz bu zor süreçten en çok etkilenen şehirlerden biri. Ensar ve sahabe ruhuyla hareket ederek ülkemizi aydınlığa çıkartmak için büyük bir gayret gösteriyoruz. O yüzden bugün burada olmanız ve bu zor dönemde bizimle beraber olmanız çok önemli. Bizim medeniyetimizde acılar paylaşıldıkça azalıyor, sevinçler paylaşıldıkça artıyor. Büyük bir medeniyetin taşıyıcılarıyız. Üzerimizde büyük bir emanet var. Bu nedenle sizin bize vereceğiniz mesajlara çok ihtiyacımız var. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi olarak bir taraftan toplumun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla her alanda neye ihtiyaç varsa; kadın, çocuk engelli herkese dokunmaya gayret gösteriyoruz. Yeni dönemimizi şehrin mutluluğuna dönük çalışmalarla yapılandırdık. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’la 6 yıl beraber çalıştık. Çok güzel iş birliklerimiz oldu. Bu manada da Eğitim ve Gönüllü Kuruluşlar Koordinatörlüğü Başkanı Muzaffer Ceylan hocamızla da Büyükşehir Belediyesi olarak yeni bir yapılanma içerisine girdik” dedi.

ERBAŞ: BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLARAK MANEVİ HİZMETLERE ÇOK BÜYÜK DESTEK OLUYORSUNUZ

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i bakanlık döneminden bu yana yakından takip ettiğini dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş,  “Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nde yaptığınız hizmetlerle tarihe geçtiniz. Rabbim amel defterinize en güzel şekilde meleklere yazdırsın inşallah. Büyükşehir Belediyesi olarak salt maddi değil aynı zamanda manevi hizmetlerle de çok büyük destek oluyorsunuz. Müftülüğümünüz ve Diyanet İşleri Başkanlığımızın hizmetlerinin işbirliğiniz içinde yürümesi gerekiyor. Bu işbirliğini en güzel şekilde gösterdiniz. Gaziantep nevi şahsına münhasır çok önemli şehirlerimizden biridir. Tarihi bağları çok güçlü olan, bugün en fazla muhaciri bağrında taşıyan ve onlarla ensar-muhacir birlikteliği ruhunu oluşturmaya çalışan çok önemli bir şehir. Bunda da sizin çok önemli katkınız var. Bizim öteden beri yaptığımız il buluşmaları etkinliğinin 27’ncisi Gaziantep’e denk geldi. Tamamen tevafuk oldu. Devletimizin yaptığı anlaşmalar hayırlara vesile olsun bir barış umudu doğdu. Bu barış öteden beri milletimiz, güvenlik güçlerimiz ile ordumuzun uğraşıdır. Zalimler zulmünden vazgeçsin amacımız budur” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

HAYATI KAÇIRMAYIN!

2020-03-02 10:42 - Röportajlar

Yılmazkaya’dan sert eleştiri

2020-03-05 07:19 - Güncel

AYDINLAR’DA KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLADI

2020-03-02 10:43 - Özel Haber

“3 bin 400 araçla emrinizdeyiz”

2020-03-01 07:00 - Özel Haber

GAZİANTEP’İN İHRACAT ARTIŞI DEVAM EDİYOR

2020-03-03 09:43 - Güncel

GAZİANTEP’TE İLK OLDU

2020-03-05 11:51 - Özel Haber

Gaziantep ihracatta 5. sıraya yükseldi

2020-03-03 09:54 - Güncel

Ak Parti’de bir garip görevden alma

2020-03-03 11:47 - Özel Haber

Ak Parti’de işler karıştı

2020-02-28 11:20 - Özel Haber

Toyota Plaza Muhittinoğlu’nda Corolla Hatchback Lansmana Özel Fiyatlarla…

2020-03-03 05:48 - Güncel

İlgili Haberler

Glokom Tehlikesine Karşı Medical Point Hastanesi'nden Önemli Adım!

16:12 - Yaşam

Hareketsiz Yaşam Diyabete Neden Oluyor

13:11 - Yaşam

Nurdağı'nda Tamamlanan Konutlar Sahiplerine Teslim Ediliyor

00:00 - Yaşam

Çocuklarda Gece İdrar Kaçırma Tedavi Edilebilmektedir

02:41 - Yaşam

Cinsiyet Ayrımcılığı İçin Gerekçe Olamaz

01:43 - Yaşam

Günün Manşetleri

''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''

15:29 - Röportajlar

GAZİANTEP’İN SOKAKLARINI TEMİZ TUTMAK İÇİN “ATMA!”

21:44 - Gündem

KENT KONSEYİNDEN HATAYLI ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

21:41 - Gündem

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

19:39 - Gündem