?>

En çok kilo veren bayanlar ödüllendirildi

Yaşam - 9 yıl önce

Şehitkamil Belediyesi tarafından obeziteyle mücadele kapsamında başlatılan ‘Formda Kal’ yarışmasında en çok kilo veren bayan spor merkezi üyeleri ödüllendirildi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, spor merkezlerinde yapmış oldukları çalışmalarla sağlıklı bireyler yetiştirmek istediklerini söyledi.

“Sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz’’

Şehitkamil Belediyesi, özellikle son yıllarda yaygınlaşan obeziteye karşı savaş açtı. Şehitkamil Belediyesi, bünyesindeki spor merkezlerini kullanan hanımları teşvik etmek amacıyla ‘Formda Kal’ isimli bir kilo kontrolü yarışması düzenledi. Yarışmada dereceye girenler için Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi’nde tören yapıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, ödül alan bayanların çok büyük bir emekle çalıştığını ve inanılmaz gayret gösterdiklerini belirterek, “Hanım kardeşlerimin verdiği rakamları duyduğumda inanamadım. İstikrarlı bir sürede çalışınca neler olduğunu görmüş olduk. Bizler sağlıklı nesiller yetiştirmek istiyoruz. Merkezlerimizde çocukluktan itibaren bunu aşılamaya çalışıyoruz. 4 ay gibi kısa sürede 20'nin üzerinde kilo veren hanımlar var. Spor yaparak sağlıkla kilo veren bayan spor merkezi üyelerimizi tebrik ediyorum. Bunu devam ettirmelerini temenni ediyorum. Sizler olmasanız bu tesislerin bir manası olmaz. Belediyenin görevi sadece yol yapmak, imar açmak değil. Sizler ne kadar kendinizi geliştirirseniz bizde emeğimizin karşılığını almış olacağız” dedi.

“Çocuklarımla daha güzel ilgileniyorum’’

Spor yaparak 4 ayda 25 kilo zayıflayan Ayşe Canyurt, kiloluyken sosyal yaşamında birçok sorun yaşadığını söyledi. Sağlık sorunlarının da bunların başında geldiğini dile getiren Canyurt, “Nefes alamıyordum. Karaciğer yağlanması vardı. 2 merdiven çıkamıyordum. Azmettim, 4 ayda 90 kilodan 65 kiloya düştüm. Şimdi kendimi çok rahat hissediyorum. Çocuklarımla da daha güzel ilgileniyorum. Onlar da benim bu halimden çok memnun. Çevremden güzel tepkiler alıyorum. İnşallah sporumu yapmaya devam edeceğim. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Sağlığıma kavuştum ve sporu bırakmayı asla düşünmüyorum’’

1 buçuk yılda 28 kilo verdiğini, spor sayesinde sağlık sorunlarından kurtulduğunu ifade eden Emine Köse, “Şehitkamil Belediyemizin Hanımlar Lokali Sosyal Tesisinde açmış olduğu spor merkezinde yaklaşık 1,5 yıldır spor yapmaktayım. Hocalarımızın gayreti ve çalışma tempomuzla 1,5 yılda 28 kilo verdim. Çok memnunum, sağlığıma kavuştum ve sporu bırakmayı asla düşünmüyorum. Başkanımıza biz ev hanımlarına yönelik açmış olduğu bu spor merkezlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ortamımız çok güzel, spor yapıyoruz, eski sağlığımıza kavuştuk, gerçekten her şey çok güzel. Spora başlamadan önce bel fıtığım vardı ve dizimden ameliyat olmam gerekiyordu. Doktor tavsiyesiyle spora başladım ve şuanda kendimi çok formda ve sağlıklı his ediyorum” şeklinde konuştu.

Yarışma kapsamında en çok kilo veren hanımlara, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Haftanın Öne Çıkanları

Baba Bush hastaneye kaldırıldı

2017-01-18 06:07 - Genel

Kanalıcı Camii restore edilecek

2017-01-17 10:55 - Güncel

Gaziantep’te 2 silahlı çatışma: 3 ölü

2017-01-21 07:30 - Güncel

Yatak odasında kendini astı!

2017-01-18 04:42 - Güncel

Gaziantep Arena'daki ilk maçı 7 bin seyirci izledi

2017-01-15 12:45 - Güncel

Recep İvedik 5’in fragmanı yayınlandı

2017-01-15 17:09 - Yaşam

Gaziantep'te 572 bin öğrenci karne aldı

2017-01-20 06:51 - Video Haber

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri birlikte oy kullandılar

2017-01-16 12:31 - Gündem

Tahmazoğlu’na seslendi : “MAHALLEMİZİN TARİHİ DOKUSU BOZULMASIN”

2017-01-16 13:17 - Gündem

Yusuf Çelebi, engelliler için duyarlılık çağrısında bulundu

2017-01-16 10:42 - Video Haber

İlgili Haberler

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam

Kadın Doğumda Yeni Dönem İzsiz Ameliyat Gaziantep'te

08:06 - Yaşam

Gaziantep'te Gelecek Kaygısı Bavulları Toplattı

18:22 - Yaşam

Göçün Merkezi İstanbul, Çıkışta İlk 10’da Gaziantep de Var

17:58 - Yaşam

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi