?>

Emniyet Genel Müdürü Aktaş, 81 ilin emniyet müdürleri ile görüştü

Yaşam - 6 yıl önce

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, 81 İl Emniyet Müdürleri ile Video Konferans Sistemi (VKS) üzerinden toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda Emniyet Genel Müdür Mehmet Aktaş, 81 İl Emniyet Müdürlerinden korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında alınan tedbirlere yönelik şehirlerdeki son durumla alakalı bilgi aldı. Aktaş, korona virüs ile mücadele kapsamında yapılacak çalışmalarla ilgili de değerlendirmelerde bulundu.

İl Emniyet Müdürlerine korona virüs salgını ile mücadele kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanması, şehir giriş çıkış kontrol noktalarının denetlenmesi, uygulama noktalarında vatandaşların ateş ölçerlerle kontrol edilerek sağlık kuruluşlarına sevk edilmesi uygulamalarına aynı hassasiyetle devam edilmesi talimatını veren Aktaş, özellikle polis araçlarından, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu cadde, meydan ve pazar yerlerinde toplumsal bilincin oluşturulmasına yönelik ikazlar yapılmasını, sosyal mesafe ve sosyal izolasyon kuralları ile maske takma zorunluluğunun sık sık hatırlatılmasını istedi.

Konuşmasında 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlar ile 20 yaş altındakilere yönelik valilikler ve kaymakamlıklar bünyesinde oluşturulan Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alan polis memurları ve bekçilerin çalışmasına değinen Aktaş, bu süreçte sürdürdükleri özverili çalışmalarından dolayı polis teşkilatına teşekkür etti.

Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alan polis ve bekçilerin, çalışmalarıyla Türk halkının takdirini ve gönlünü kazandığını, bu çalışmalarla vatandaşların polis teşkilatına güveninin arttığını belirten Aktaş, Vefa Sosyal Destek Gruplarında yer alan polis memurları ve bekçilerin, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunanlara yönelik gıda ve insani ihtiyaçların temin edilmesi, maaşlarının ve diğer sosyal yardımlarının bizzat evlerine yapılması çalışmalarının aynı özveriyle devam etmesini istedi.

VKS toplantısında, sokağa çıkma kısıtlaması bulunan Ankara,İzmir, Şanlıurfa, Hatay, Diyarbakır, Gaziantep İl Emniyet Müdürleri, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu meydan ve caddelerden görüntüler paylaştı.

Aktaş’ın, İl Emniyet Müdürleri ile gerçekleştirdiği VKS toplantısına, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, Başkan, Daire Başkanları ve Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürleri katıldı.

Haftanın Öne Çıkanları

SANKO Holding “Yarın Olacak” filmi ile “biz de buradayız” diyor

2020-04-17 06:23 - Video Haber

“BİZ DE BURADAYIZ”

2020-04-19 18:07 - Mobil

Gaziantep’te yoğun caddeler ve mesire alanları boş kaldı

2020-04-19 07:16 - Mobil

İŞTE GAZİANTEP'TE VAKA SAYISI

2020-04-17 13:07 - Özel Haber

“Değil fıstık ağacına , dalına bile kimse dokunamaz”

2020-04-19 11:44 - Güncel

Bekirmustafaoğlu sevenlerini üzdü

2020-04-13 03:52 - Yaşam

Atatürk Bulvarı’nın trafik yükü arttı

2020-04-13 09:28 - Özel Haber

Araban’dan büyük destek

2020-04-16 05:44 - Yaşam

GAZİANTEP'TE 27 İŞÇİ KARANTİNAYA ALINDI!

2020-04-16 10:32 - Mobil

GSO'dan birlik ve beraberlik vurgusu

2020-04-15 20:18 - Ekonomi

İlgili Haberler

Gaziantep'in Su Geleceğine 2 Milyar Liralık Dev Yatırım

15:48 - Yaşam

İleri Yaşta Omuz ve Kalça Ağrılarının Nedeni Kireçlenme Olmayabilir

14:30 - Yaşam

MHP Gaziantep KAÇEP'ten Kadınların Güçlenmesine Destek

16:56 - Yaşam

Sağlıklı Yaşam Tutkunları Boğazköy Gusto'da Buluşuyor

11:53 - Yaşam

Şehitkamil'de Bayat Ekmek Toplama Hizmeti Tartışma Yarattı

09:44 - Yaşam

Günün Manşetleri

Gaziantep'in Su Geleceğine 2 Milyar Liralık Dev Yatırım

15:48 - Yaşam

İleri Yaşta Omuz ve Kalça Ağrılarının Nedeni Kireçlenme Olmayabilir

14:30 - Yaşam

EMO Gaziantep Şube Başkanı İslim Arıkan'dan Elektrikli Araçlar İçin Kritik Uyarı

13:35 - Ekonomi

BİR İKTİSATÇI GÖZÜYLE: YENİ PARTİ’NİN EKONOMİ PROGRAMI TÜRKİYE’NİN ARADIĞI HİKAYEYİ ÖNERİYOR MU?

08:51 - Gündem

MHP Gaziantep KAÇEP'ten Kadınların Güçlenmesine Destek

16:56 - Yaşam