?>

Durmuşlar Mahallesine Taziye Evi inşaatına başlandı

Yaşam - 8 yıl önce

Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır’ın söz verdiği her mahalleye taziye evi projeleri bir bir hayata geçiriliyor. İlçede son olarak ise Durmuşlar Mahallesinde taziye evi yapımına başladı.

Nurdağı Durmuşlar Mahallesinde tek katlı olarak inşa edilecek olan ve köy konağı olarak da kullanılabilecek Taziye Evi Çok Amaçlı Sosyal Tesisi inşaatına başlandı.

Tesis tek katlı 250 metrekare kapalı alan olarak inşa edilecek. Kapalı alan, bahçe ve otopark ile birlikte toplam 800 metrekare alanda yapılacak olan tesiste bay ve bayanlar için ayrı bölümler yer alacak.

Taziye evinin, 3 ay gibi kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Yıldırır, taziye evinin kurulacağı arazinin mahalleye ait hazine arsası olduğunu ifade etti.

Yıldırır, "Taziye evinin inşa edileceği alanı mahalleli ile yapılan istişarelerle tespit ettik. Durmuşlar Mahallemize, talep üzerine taziye evi sözü vermiştik. Bu sözümüzü yerine getirmek için vakit kaybetmeden çalışmalara başladık. Projenin maliyeti yaklaşık 250 bin TL’yi bulacak. Bu miktarı belediye olarak biz karşılayacağız. Sadece Durmuşlar Mahallemizde değil, her mahallemize taziye evi yapmak için çalışmalar yürütüyoruz" dedi.

Yıldırır, ilçedeki yer sorunu çözülen mahallerde vakit kaybetmeden inşaat çalışmalarına başladıklarını anlatarak, yapılan tesis ve hizmetlerin hayırlı olmasını diledi. Durmuşlar Mahalle Muhtarı Ramazan Yılmaz ise mahallenin taziye evi ihtiyacına dikkat çekerek, Belediye Başkanı Mehmet yıldırır ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Haftanın Öne Çıkanları

Türkiye katmeri çok sevdi

2018-04-04 11:38 - Özel Haber

Hıdıroğlu Meclise giremedi

2018-04-03 13:41 - Güncel

GTO BAŞKANI HIDIROĞLU MÜTEAHHİTLİĞE Mİ SOYUNDU?

2018-04-01 08:35 - Özel Haber

Alleben deresi pis kokuyor

2018-03-29 11:30 - Özel Haber

HIDIROĞLU KAYBETTİ!

2018-04-03 14:22 - Yaşam

GSO’ya yakışan seçim

2018-04-03 14:19 - Güncel

Alleben Deresi temizleniyor

2018-04-04 11:36 - Özel Haber

Kaplan'a spor ödülü

2018-03-30 02:51 - Spor

“Zulalanmış Acılar” kitap marketlerde

2018-04-02 10:17 - Özel Haber

Gezgin hırsızlar, ayakkabı çalarken yakalandı

2018-04-01 08:42 - Mobil

İlgili Haberler

Gaziantep’te Gençler Demokrasi Okulu’nda Buluşuyor

16:21 - Yaşam

Gaziantep Şehir Hastanesi’nden Türkiye’de Bir İlk

23:18 - Yaşam

Gaziantep Eski Tarım Müdürü Mehmet Karayılan’ın Acı Kaybı

12:14 - Yaşam

Elizium Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Gazianteplilerin Hizmetinde

12:37 - Yaşam

Mimar Cengiz Kalyoncu Yamaç Paraşütü Kazasında Yaşamını Yitirdi

11:27 - Yaşam

Günün Manşetleri

Bursa’dan Gaziantep’e Gelen Usta Eller, Kuzu Çevirme Lezzetini Taşıdı

16:37 - Özel Haber

CHP Şehitkamil Kadın Kolları Sahada

15:55 - Özel Haber

Emek Baklava Festivale Damga Vurdu

19:58 - Özel Haber

İncilipınar Lions Üyeleri Cumhuriyet İçin Tek Yürek Oldu

18:28 - Özel Haber

Katmerci “Bu Festivalde Her Lokmada Emek, Her Tatta Dayanışma Var”

17:41 - Gündem