?>

CİĞERİMİZİ YAKTILAR!

Gaziantep Valiliğinin yeni hizmet binasının yapımı sırasında onlarca ağaç kesildi. Kesilen ağaçlar karşısında vatandaşlar tepkili.

Özel Haber - 3 yıl önce

Gaziantep Valiliği yeni hizmet binasının inşaatına başlanıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nün eski yerine yapılan inşaat öncesinde onlarca ağaç kesildi. Kesilen onlarca ağaç karşısında vatandaşlar tepki gösterdi. İnşaat alanında kesilen ağaçların dışında başka ağaçların kesilip kesilmeyeceği henüz belli değil.

NEDEN KESTİNİZ?

Daha önce aynı bölgede inşaa edilen bir otel için onlarca ağaç kesilmiş, yaşanan bu kıyım karşısında ise yetkililer sessiz kalmıştı. Yıkım kararı karşısında ne zaman yıkılacağı henüz belli olmayan Gaziantep Valiliği yeni binanın yapılmasının ardından yeni yerine taşınacak. oldukça büyük bir alanda inşa edilen Gaziantep Valiliği hizmet binası için bu kadar ağacın kesilmesi karşısında yetkililerin bu defa nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu oldu.

İNŞAAT 1,5 YIL İÇERİSİNDE TAMAMLANACAK

Gaziantep Valiliği yeni hizmet binasının 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağı açıklandı. Karayolları Genel Müdürlüğü binasının yerinde başlatılan inşaat çalışmalarında hafriyat çalışmalarında sona gelindi. Kaba inşaatın öncesinde alanda yer alan onlarca yetişkin ağaç acımasızca kesildi. Kesilen bu ağaçların kökünden sökülerek başka alanlara taşınması sağlanabilirdi. Kesilen ağaçlar karşısında bölgede yaşayan vatandaşlar büyük tepki gösterdi.

Haftanın Öne Çıkanları

"EMİN" ADIMLARLA "İNCE İNCE" KOVULDU!

2022-10-10 14:06 - Özel Haber

"BUNUN ADI SİYASİ RANT"

2022-10-11 11:24 - Özel Haber

Madde bağımlısı dehşet saçtı

2022-10-13 13:04 - Özel Haber

Pamuk, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret etti

2022-10-12 12:15 - Özel Haber

 "Küresel öncelik önemli"

2022-10-10 12:37 - Mobil

NEREDE KALMIŞTIK?

2022-10-09 05:17 - Özel Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gaziantep'e geliyor

2022-10-10 12:39 - Özel Haber

Eğitim emekçileri bu durumdan rahatsız

2022-10-07 11:46 - Özel Haber

BUNA KİM DUR DİYECEK?

2022-10-07 12:14 - Özel Haber

CİĞERİMİZİ YAKTILAR!

2022-10-13 13:23 - Özel Haber

İlgili Haberler

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber

GAGİKAD’dan Kadınlara Nefes Aldıran Eğitim Programı

10:52 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber