?>

CHP GAZİANTEP’TE KAMPA GİRECEK

Gündem - 5 yıl önce

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığı Haziran ayı içerisinde çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar ve Yönetim Kurulu Üyeleri Özgür Girişken, Vijdan Taşdemir Aktaş, Hacı Mehmet Taşdelen geçtiğimiz günlerde bir dizi görüşmeler yapmak üzere CHP Genel Merkezine gittiler. CHP Gaziantep Milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan ile birlikte önce CHP Meclis Grup toplantısına katılan İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar başkanlığındaki İl Yönetimi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcıları Seyit Torun ile Oğuz Kaan Salıcı'yı ziyaret ederek göreve başladıkları günden bugüne gerçekleştirilen faaliyetleri anlatıp, önümüzdeki günlerde Gaziantep'te gerçekleşecek olan Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanları Toplantısı hakkında istişarelerde bulundular.

Kılıçdaroğlu ve 250 Belediye Başkanı Gaziantep’e Gelecek

Genel Merkez, CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarını gözden geçirmek üzere Gaziantep’te 3 gün sürecek kamp yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer MYK üyeleriyle birlikte aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer ve Zeydan Karalar’ın da olduğu CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’teki çalıştaya katılacak. 18-19-20 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştay, her an olabilecek bir erken seçim için de hazırlık anlamında.

Yapılacak çalıştay hakkında bilgi veren CHP Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar “ Gaziantep olarak çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekleşecek toplantı hem örgütümüze büyük ölçüde moral ve dinamizm hem de şehrimize katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Sayın Seyit Torun başta olmak üzere toplantının ilimizde gerçekleşmesi talebini onaylayan tüm MYK Üyelerimize CHP Gaziantep İl Örgütü adına teşekkürlerimi sunarım. Böylesine kritik bir toplantının Gaziantep’te yapılması sayın Genel Başkanımızın Gaziantep’e verdiği önemi göstermektedir. Bizlerde sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayarak Gaziantep’te partimizi tekrar eski başarılı günlerine hep birlikte taşıyacağız.Çalıştay yerel yönetimler, eski belediye başkanları, bu konuda çalışmalar yapan akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınarak yapılacak ve çalışmanın ardından CHP’nin Yerel Yönetimler Politikası Belgesi hazırlanacak” dedi.

Haftanın Öne Çıkanları

HKÜ’den “Yenilenebilir enerjide yeni konuşmalar” konferansı

2021-05-21 09:15 - Gündem

Gülsan Holding’in İSO 500 Gururu

2021-05-27 06:17 - Mobil

Gaziantep FK'da Erol Bulut dönemi

2021-05-21 04:04 - Spor

YENİ BAŞKAN Cevdet Akınal

2021-05-25 07:58 - Spor

Yürekleri aydınlatan hafızlık hikayesi

2021-05-26 06:42 - Gündem

İSO 500’E GAZİANTEP DAMGASI

2021-05-26 09:35 - Mobil

Sınır kapısında mühimmat ele geçirildi

2021-05-27 06:32 - Asayiş

BAĞIMLI OLMA GÜÇLÜ OL!

2021-05-24 09:47 - Özel Haber

29 GAZİANTEPLİ GURUR TABLOSUNDA

2021-05-26 09:38 - Ekonomi

Uçar: SMA Hastalarını devlet yaşatmalı

2021-05-26 10:27 - Ekonomi

İlgili Haberler

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

“İtibar Suikastı Yapılıyor” Diyen Elay’dan Gündem Yaratan Video

23:18 - Gündem

Kebap Başkenti Gaziantep'de Kesim Çıkmazı

16:57 - Gündem

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Günün Manşetleri

Kızılay Şehitkamil’den Hem İftar Hem Umut

15:17 - Özel Haber

Rotary’den Topluma Değer Katan İsimlere Büyük Onur

14:45 - Gündem

Gaziantep’te Anahtar Parti’den Birlik Sofrası

13:52 - Yaşam

Sağlıkta Skandal İddia! PET Çekimi İçin Gelen Hasta Mağdur Edildi

12:56 - Yaşam

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber