CHP’de “KAYYUM” atama resmileşti!

CHP Genel Merkezi tarafından Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar başkanlığında 34 kişilik Yönetim Kurulunun Asaleten ataması yapıldı. Atamanın ardından CHP İl Başkanlığında görev dağılımı yapıldı.

Özel Haber - 1 yıl önce

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Genel Merkezi tarafından 5 Ocak tarihinde Gaziantep İl Başkanı Mehmet Neşet Uçar Başkanlığında 34 kişilik İl Yönetim Kurulunun görevlendirilmesi gerçekleştirilmişti. Asaleten atamanının ardından CHP Gaziantep İl Yönetiminde görev dağılımı da yapıldı.

34 KİŞİLİK YÖNETİMDE GÖREV DAĞILIMI TAMAMGörev dağılımı sonrası açıklamalarda bulunan CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep’te seçim çalışmalarına hız vereceklerini söyledi. Uçar, ‘’MYK kararı ile 34 kişilik Yönetim Kurulumuzun asaleten atanmasının ardından İl Yönetiminde görev dağılımını gerçekleştirdik. Yeni Yönetimimiz ile birlikte yapacağımız çalışmalar ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni Gaziantep’te hak ettiği yere taşıyacağız’’ diye konuştu.İşte Görev Dağılımı :İl Sekreterı̇- Mehmet Kayhan Koçakİl Saymanı- Ali Gemo Şimşekİl Eğı̇tı̇m Sekreteri̇- Burcu Dayakİl Bı̇lı̇şı̇m Sorumlusu- Umut Can Kadaşİl Başkan Vekili- Hacı Mehmet TaşdelenÖrgütlerden Sorumlu İl Başkan Yrd.- Ural YıldırımSosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan Yrd.- Yunus Emre YasakHalkla İlişkiler, Etkı̇nlı̇k ve Organizasyon Sorumlusu- Gamze ErdenHukuk ve Seçimden Sorumlu İl Bşk. Yrd.-Av. Mehmet Uçarİnsan,Doğa ve Kadın Haklarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Av. Elif KoçarslanYerel Yönetimlerden Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Erol KarabayAltyapı, Enerji Projeleri ve Yolsuzlukların Araştırılmasından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Ekrem CanBasın ve Yerel Medya İlı̇şkı̇lerinden Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Erman Evranİşveren Örgütleri ve Genç İş İnsanlarından Sorumlu Bşk. Yrd.- Orçun YükselMuhtarlarla İletişim ve Koordinasyondan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Didem Akyılmaz KalkanHemşeri̇ Dernekleri ile İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Nihat YıldırımAkademik Meslek Kuruluşlarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Burcu KüllükSendikalarla İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Levent KuleaşanEmekli Politikalarından ve Dernekleriyle İletişim ve Koordinasyondan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Kıyan AkçadağEsnaf Odalarıyla İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Mustafa Dikmenİş Dünyasıyla İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Mehmet Törer,Çı̇ftçı̇ ve Tarım Polı̇tı̇kalarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Karaca BozgeyikSosyal Politikalardan ve Yardımlaşmadan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Ali Rıza ŞavurEkonomi Politikalarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Mustafa Taylan AlagözSağlık Polı̇tı̇kalarından Sorumlu İl Bşk Yrd.- Ramazan SürücüEğı̇tı̇m Polı̇tı̇kalarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Satılmış KorkutGençlı̇k Polı̇tı̇kalarından Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Barış AvşarAr-Ge den Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Özgür KummuzSpor ve Amatör Spor Kulüpleriyle İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Erol GöbelekBağımlılık ve Şiddetle Mücadeleden Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Ali YıldızŞehit - Gazi Yakınları ile Dayanışma İletişim ve Koordinasyonundan Sorumlu İl Bşk. Yrd.- Reşit KayaEngelli Haklarından Sorumlu İl Bşk. Yrd. -Özkan Mutlu

Haftanın Öne Çıkanları

Haksız rekabet dile getirildi

2023-01-23 18:24 - Ekonomi

GTO'da yılın ilk meclisi toplandı

2023-01-26 11:05 - Ekonomi

GTB'DE YILIN İLK MECLİSİ TOPLANDI

2023-01-24 17:17 - Ekonomi

CHP’de “KAYYUM” atama resmileşti!

2023-01-27 17:40 - Özel Haber

İKTİDARI-MUHALEFETİ LİSTE YARIŞINA GİRDİ

2023-01-25 19:53 - Özel Haber

İYİ Parti'de kazanan BAŞARAN oldu

2023-01-22 17:39 - Özel Haber

"YATIRIMLAR TAMAMLANACAK"

2023-01-26 18:54 - Özel Haber

Vali Gül sorun dinledi

2023-01-25 18:50 - Özel Haber

İYİ PARTİ'de görev devir teslim tamam

2023-01-26 17:03 - Özel Haber

Akşener yeni yönetimi kutladı

2023-01-26 12:59 - Özel Haber

İlgili Haberler

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

Zehra Ünal'a Önemli Görev

12:22 - Özel Haber

İki Büyük Ailenin Birleştiği Muhteşem Düğün

23:29 - Özel Haber

TÜKD'de Ece Tepe Dönemi

15:27 - Özel Haber

GAGİKAD KİLİS’ İN GÖNLÜNÜ FETH ETTİ

21:03 - Özel Haber

Günün Manşetleri

''ZAYIFLAMANIN TADI HİÇBİR YEMEKTE YOKTUR''

15:29 - Röportajlar

GAZİANTEP’İN SOKAKLARINI TEMİZ TUTMAK İÇİN “ATMA!”

21:44 - Gündem

KENT KONSEYİNDEN HATAYLI ESNAFA DESTEK ZİYARETİ

21:41 - Gündem

Erdem Güzelbey’ e Önemli Görev

21:07 - Özel Haber

VATANDAŞI CANINDAN BEZDİRDİ

19:39 - Gündem