?>

BÜYÜKŞEHİR ÖDÜLLERİNİ DAĞITTI

BÜYÜKŞEHİR, 19 MAYIS’A ÖZEL DÜZENLENEN TURNUVALARIN ÖDÜLLERİNİ DAĞITTI 19 BRANŞTA TOPLAM 742 GENÇ SPORCU ÖDÜLLENDİRİLDİ

Gündem - 3 yıl önce

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle 19 branşta düzenlenen spor etkinliklerinde dereceye giren 742 genç sporcuya yapılan törenle ödüllerini verdi.

Sporun tabana yayılması için çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen spor etkinliklerinde gençler ödüller için kıyasıya yarıştı. Yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı müsabakaların sonunda Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda düzenlenen törenle ödüller dağıtıldı.

Törene Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gaziantep Başkonsolosu Fatma Demirel, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Abdullah Aksoy, Oya Alpay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay, Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir, Türkiye’yi uluslararası müsabakalarda başarıyla temsil eden Gaziantepli Artistik Jimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı, il protokol üyeleri ve sporcular katıldı.

EFİLOĞLU: 4 YILDA GAZİ ŞEHRİN ŞEREFLİ EVLATLARIYLA BERABER BİZ TAM 2010 MADALYA, 165 KUPA 4 ALTIN KEMER ALDIK

Ödül töreninde konuşan Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu, yaptığı konuşmada turnuva hakkında bilgi vererek şunları söyledi:

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim’ diyor. Zaman zaman bazı cümleler sloganda kalıyor içini dolduramıyoruz ama ben Gaziantep’in, Gaziantep Modeli’nin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu sözünün içini en iyi dolduran şehir olduğu kanaatindeyim. 4 yılda Gazi şehrin şerefli evlatlarıyla beraber biz tam 2010 madalya, 165 kupa 4 altın kemer aldık.”

ŞANLI: ATATÜRK’ÜN DE ÖĞÜTLEDİĞİ GİBİ TEK İHTİYACIMIZ OLAN ÇALIŞMAK 

Jimnastikçi Göksu Üçtaş Şanlı ise törendeki konuşmasında başarıyı elde ederken yaşadığı zorluklardan bahsederek, “Benim hedef ve hayallerim vardı. Atatürk’ün de öğütlediği gibi tek ihtiyacımız olan çalışmak. Sporcu kardeşlerim olarak sizlerde çok çalışırsanız, inanır ve hayal ederseniz hedeflerinizi yakalayabilirsiniz. Sizler çalışmalarınızla ülkemizi, Gazi şehrimizi en iyi şekilde temsil edebilirsiniz” diye konuştu.

Konuşmaların sonunda protokol takımlara ve sporculara ödüllerini verdi.

 

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep Milletvekilleri belli oldu

2023-05-15 10:08 - Gündem

“Bizler Çalışmaya ve Üretime Devam Ediyoruz”

2023-05-16 14:10 - Ekonomi

19 MAYIS BİR MİLATTIR

2023-05-19 14:08 - Gündem

DERYA BAKBAK’IN 19 MAYIS KUTLAMA MESAJI

2023-05-19 14:09 - Gündem

GAZİANTEP EMNİYETİNDEN DİLENCİLERE OPERASYON

2023-05-15 20:14 - Gündem

Öfke Kontrolü ve Psikolojik Destek: İzmir'deki Tavsiye Edilen Psikologlar

2023-05-16 14:02 - Yaşam

Medical Point Hipertansiyon Bilinçlendirme Standı Kurdu

2023-05-17 22:30 - Yaşam

FADILOĞLU İLE GÜL’DEN ESNAFA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

2023-05-17 22:27 - Gündem

BÜYÜKŞEHİR ÖDÜLLERİNİ DAĞITTI

2023-05-19 14:13 - Gündem

17 MAYIS DÜNYA HİPERTANSİYON GÜNÜ

2023-05-17 22:24 - Yaşam

İlgili Haberler

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

“İtibar Suikastı Yapılıyor” Diyen Elay’dan Gündem Yaratan Video

23:18 - Gündem

Kebap Başkenti Gaziantep'de Kesim Çıkmazı

16:57 - Gündem

Gaziantep’te 1000 Öğrenciye İş Kapısı

01:10 - Gündem

Ağıralioğlu: “İmralı’nın Statüsü Tartışma Konusu Olamaz”

01:03 - Gündem

Günün Manşetleri

Gaziantep Barosu’ndan Kadın Hakları Paneli

01:25 - Özel Haber

KATODER Başkanı Sabiha Gül: “Toplumsal Kalkınma İçin Çalışıyoruz”

10:04 - Özel Haber

GİKAD Cumhuriyetin Kadınlarını Hatıra Defterinden Günümüze Taşıdı

22:06 - Özel Haber

“Fırtına Geliyordu Ama Görülmedi” Üzümcü’den Ekonomi Yönetimine Eleştiri

20:53 - Gündem

Gaziantep’te Elektrik Kesintileri Vatandaşı Çileden Çıkardı!

05:34 - Özel Haber