?>

AK PARTİ ŞEHİTKAMİL TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

Türkiye genelinde ilk olarak Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı tarafından hayata geçirilen mobil uygulama, parti genel merkezi tarafından yaşam buldu.

Özel Haber - 4 yıl önce

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Toplantıya Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başta olmak üzere Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'de katıldı. Diğer yandan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir görüşme gerçekleştirdi.

MOBİL UYGULAMA İLK ŞEHİTKAMİL'DE TANITILDI

‘TEŞKİLAT 4.0, Mobil Uygulamasını' ilk olarak tanıtımı Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanlığı gerçekleştirdi. Uygulama sayesinde parti içi koordinasyon tam olarak sağlanmaya başlandı. Benzer uygulama Ak Parti Genel Merkezi tarafından hayata geçirildi. AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde AK Parti Bilgi ve İletişim Teknolojileri Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve teşkilatların birbirleriyle olan iletişimlerini, organizasyon ve koordinasyon süreçlerini yönetebilecekleri "AK Parti'M Mobil Uygulaması ve Dijital Platformu"nun tanıtım programına iştirak eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, programda partililere hitap etti.

ÖZKEÇECİ'NİN İSTİFASI VAR AMA SONUÇ HALEN YOK

2023 Haziran'da yapılması planlanan milletvekili genel seçimleri öncesi milletvekili adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci'nin istifası elinde ama henüz netlik kazanmadı. Milletvekili aday sıralamasında garanti istediği öne sürülen Özkeçeci'nin aday sıralamasını garanti gördükten sonra istifasını kamuoyuyla paylaşacağı iddia edildi.

FATMA ŞAHİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZEL GÖRÜŞTÜ

İl başkanları toplantısının ardından Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile özel bir gçrüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gaziantep'te milletvekili seçimi öncesinde Şahin'den iyi bir listenin oluşturulması için talepte bulunduğu iddia edildi. Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şahin'e şehirde yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ettiği vurgulandı.

Haftanın Öne Çıkanları

425 kişi gözaltına alındı

2023-01-04 09:13 - Asayiş

GAZİANTEP'te yerel yöneticiler bir arada ama bir kişi eksik!

2023-01-04 09:01 - Özel Haber

CHP milletvekilinin açıklaması doğru ise!

2023-01-05 11:13 - Mobil

ÜNAL AKDOĞAN YENİ YILI KUTLADI

2022-12-30 13:56 - Mobil

Yıldırım ihracat rakamlarını değerlendirdi

2023-01-02 09:28 - Ekonomi

Berber esnafı endişeli

2023-01-01 09:52 - Özel Haber

TAHMAZOĞLU TOP DAĞITIYOR

2023-01-05 10:54 - Mobil

Gülsan Holding'in Başarıları Ödüllerle Taçlandı

2022-12-30 06:45 - Mobil

AK PARTİ ŞEHİTKAMİL TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLDU

2023-01-05 11:16 - Özel Haber

HAMİDE TEKİN'DEN YENİ YIL MESAJI

2022-12-30 07:58 - Mobil

İlgili Haberler

GİKAD Projelerini Taçlandıran Kapanış Buluşması

15:44 - Özel Haber

Etki Akademi’de Eğlence, Sürpriz ve Hediye Dolu Gün

08:38 - Özel Haber

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

19 Mayıs Ruhuna Yakışan Organizasyon TÜKD’den Geldi

19:57 - Özel Haber

Günün Manşetleri

Türkiyedeki istiladan Gaziantep etkilendi

16:24 - Gündem

Çiftçinin Maliyet Yükü Büyüyor

14:05 - Ekonomi

Gaziantep'te Motosiklet Denetimi

12:36 - Asayiş

VEFAT VE TEŞEKKÜR

12:14 - Genel

Türk Halı Sektöründen Lojistik Alarmı: 184 Ülkeye İhracat Var, Sevkiyat Yok

14:06 - Ekonomi