?>

Oscar yolcusu ‘Ayla’ filmi ekibi Gaziantep’te

Yaşam - 9 yıl önce

Türkiye'nin Oscar için ‘Yabancı Dilde En İyi Film’ kategorisinde aday adayı gösterdiği ‘Ayla’ filmi ekibi Gaziantep’te seyirci ile buluştu. Filmin Koreli çocuk oyuncusu Kim Seol, Türkiye'ye her geldiğinde memleketine gelmiş gibi hissettiğini söyledi.

Gaziantep’te bir alışveriş merkezinde gerçekleşen buluşmaya, filmin yönetmeni Can Ulkay, Ayla karakterini canlandıran Kim Seol, Kyung -Jin Lee, Meral Çetinkaya ve İlber Gürtunca katıldı. Filmin galasında konuşan çocuk oyunca Kim Seol, “Ben daha önce çekimler için Türkiye’ye gelmiştim. Buraya her geldiğimde memleketime gelmiş gibi hissediyorum" dedi.

“Film beni çocukluğuma götürüyor“

Ayla filminde rol alan Koreli oyuncu Kyung - Jin Lee, Ayla filminin kendisini çocukluğunu hatırlattığını belirterek, "Bu film beni çocukluğuma götürüyor. Bu nedenle filmi bu kadar çok kişinin izlemeye gelmiş olması beni çok mutlu etti. Bende filmi her izlediğimde kendi çocukluğuma dönmüş gibi hissediyorum. Kore ve Türkiye birbirine çok yardım etmiş ve birbiri ile çok iyi ilişkileri olan iki ülke. Umarım bu ilişkiler çok daha iyi yerlere gelir“ şeklinde konuştu.

"Oscar için bütün şartları yerine getirdik“

Filmin yönetmeni Can Ulkay ise Oscar için iddialı olduklarını belirterek, "Gaziantep bizim için çok önemli. Biz bu filmi bütün Türkiye’de ve bütün dünyada göstereceğiz inşallah. Her yerde filme çok iyi tepkiler var. Gaziantep’te bu yerlerden biri. Çok iyi bir film yaptık. Herkes tüm emeği ile çalıştı. Oscar yolculuğu en baştan beri vardı. Bu konuda iddiamız vardı. Çünkü çok iyi bir hikayemiz var ve çok iyi oyuncularımızla birlikte çok iyi bir film yaptık. Oscar için bütün şartları yerine getirdik. Bir sevgi filmleri yaptık ve dünyanın bu tarz filmlere ihtiyacı var" diye konuştu.

"Şimdi yok olmaya başlamış duyguları görüyoruz"

Usta oyuncu Meral Çetinkaya ise Ayla filminin savaş ve silah üreten dünyaya unutulmayacak bir sevgi hikayesi sunduğunu belirterek, "Benim için her zaman önemli olan filmin bütünü. Bu filmde de çok etkilendiğim, bugünün savaş ve silah üretilen dünyada böylesine dili ve dini farklı bir sevgi hikayesi. Bir küçük çocuk ve bir genç askerin sevgi, şefkat ve bizim eskiden sahip olduğumuz kucaklayıcı duyguları anlatıyor. Şimdi yok olmaya başlamış bu duyguları bu filmde görüyoruz" ifadelerine yer verdi. Gaziantep’e gelen Oscar yolcusu ‘Ayla’ filminin yönetmeni Can Ulkay ile film oyuncuları seyirciler ile birlikte filmi izledi.

Haftanın Öne Çıkanları

Kömür atıkları ne olacak?

2017-11-15 11:58 - Özel Haber

NCR Hastanesi’nde şifa buldu

2017-11-20 04:56 - Yaşam

Gaziantep’e çok önemli ziyaret

2017-11-20 10:19 - Yaşam

GAZİANTEP’İN EN BÜYÜK AĞAÇLANDIRMA PROJESİ

2017-11-17 07:41 - Mobil

KİM GÖZ YUMUYOR?

2017-11-21 11:29 - Mobil

2. Şube Antepia’da açıldı

2017-11-17 06:17 - Yaşam

Osman Toprak'dan Nurdağı'nda "Hizmet" toplantısı

2017-11-16 03:46 - Ekonomi

Oscar yolcusu ‘Ayla’ filmi ekibi Gaziantep’te

2017-11-22 03:34 - Yaşam

“BİZ TOPLUYORUZ”

2017-11-16 10:54 - Özel Haber

Uygar Koleji öğrencileri mecliste

2017-11-15 07:09 - Yaşam

İlgili Haberler

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam

Şölen Kurban Bayramı İlanı

15:22 - Yaşam

Acarsan Holding Halit Acar Bayram İlanı

15:04 - Yaşam

Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı İsmail Güler'den Bayram İlanı

14:53 - Yaşam

Türkiye’de Vatandaşın Güvenlik Endişesi Büyüyor

00:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

BOTAŞ ve GAZDAŞ Tecrübesiyle PALMET’e Güç Katacak

11:11 - Türkiye

Çocuk Yaşta Evliliklerin Önlenmesi İçin Gaziantep’te Önemli Eğitim

17:50 - Özel Haber

CHP MUTLAK BUTLAN GELİŞMESİ: OLAYLARA KİŞİSEL DEĞİL, KURUMSAL YENİLENME PERSPEKTİFİNDEN BAKABİLMEK!...

17:48 - Gündem

MHP KAÇEP İl Başkanı Mezine Sırakaya Yeni Dönem Hedeflerini Açıkladı

17:21 - Özel Haber

Derya Bakbak Kurban Bayramı İlanı

10:09 - Yaşam