?>

Şehitkamilli minikler, Kadınlar Günü’nü kutladı

Yaşam - 9 yıl önce

 

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı aile merkezlerinde eğitim gören anasınıfı öğrencileri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü farklı etkinliklerle kutladı. Minik öğrenciler, yaptıkları tiyatro gösterisiyle kadınların önemine değindi.

MİNİK ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI GÖSTERİ

Şehitkamil Belediyesi’ne bağlı Şirinevler Aile Merkezi Anaokulu’nda eğitim gören minik öğrenciler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Düzenledikleri tiyatro gösterisiyle kadınların aile ve toplumdaki önemine işaret eden minik öğrenciler, okudukları şiirlerle de dünyanın en değerli varlıklarının kadınlar olduğu ifade etti. Yaptıkları gösteriyle büyük beğeni toplayan minik öğrenciler, gösteri sonunda kadınlara çiçek takdiminde bulundu. Çocuklarının yapmış olduğu gösteriyi büyük bir beğeni ile izleyen veliler ise günün anısını ölümsüzleştirmek için bol bol fotoğraf çekti.

KADINLARIMIZI GERİDE BIRAKMAYALIM

Şirinevler Aile Merkezi Anaokulu Öğretmeni Hatice Akdağ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek, “Yapmış olduğumuz etkinlikle çocuklarımıza ve büyüklerimize kadınların önemini anlattık. Çocuklarımız çok güzel performans göstererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü anlamlı bir şekilde kutladılar. Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi kadınları geride bırakan bir toplum geride kalmaya mahkumdur. Kadınlarımızı geride bırakmayalım, onların değerini bilelim. Ben tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

 ÇOCUKLARIMIZ KADINLARIN NE KADAR DEĞERLİ OLDUĞUNU GÖSTERDİ

Çocuklarının göstermiş olduğu performanstan dolayı memnun kalan veliler ise şunları söyledi: “Çocuklarımız ile birlikte Şirinevler Aile Merkezine gelerek burada çeşitli kurslara katılıyoruz. Çocuklarımız ise buradaki anaokuluna giderek, okul öncesi eğitime hazırlanıyorlar. Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle anaokulu hocalarımız tarafından çocuklarımızla birlikte güzel bir gösteri sergilediler. Kadınların ne kadar önemli, toplum için ne kadar değerli olduğunu gösterdiler. Çok güzel bir etkinlik oldu. Çocuklarımız burada çok güzel bilgiler öğreniyor. Okumayı, yazmayı, öğreniyorlar. Hocalarımıza çocuklarımıza vermiş oldukları eğitimlerden dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz”dediler.

Haftanın Öne Çıkanları

Gaziantep'te Elektronik Denetleme (TEDES) başlıyor

2016-03-07 13:35 - Mobil

Düşüş yok artış var!

2016-03-01 13:52 - Mobil

Fıstıkta fiyat düştü, baklava fiyatı aynı

2016-03-07 14:03 - Manşet

CHP Oğuzeli ilçe Başkanı Süleyman Maş vefat etti

2016-03-01 05:42 - Yaşam

İbrahimli 2, Türkiye’ye örnek olacak

2016-03-07 10:40 - Mobil

Şehitkamilli minikler Sivil Savunma Haftasını kutladı

2016-03-01 07:10 - Yaşam

Bu acının tarifi yok

2016-03-03 13:28 - Manşet

SRC İsyanı

2016-03-07 05:43 - Mobil

Gururlandıran yatırım

2016-03-02 12:55 - Manşet

Sonsuzluğa uğurlandı

2016-03-04 10:11 - Türkiye

İlgili Haberler

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

“Bizim Mahallenin Halleri” Yıkılan Değerleri Tek Tek Gözler Önüne Serdi

18:15 - Yaşam

Fatma Şahin’den Ailelere Bayram Gibi Festival!

17:57 - Yaşam

Gazeteci Ali Atalar, Antep Evlerinin Sır Kapılarını Aralıyor

12:16 - Yaşam

Acarsan Holding Bayramınızı Kutlar

13:06 - Yaşam

Günün Manşetleri

Şahinbey Lions Kulübü’nden Geleneksel Kahvaltıyla Açlığa Anlamlı Destek

12:46 - Özel Haber

Akdoğan Ailesinin Acı Günü

11:39 - Yaşam

Turnuva Şampiyonu Merinos, Betül’ün Adını Unutturmadı

21:07 - Spor

Gaziantep Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Dolu Dolu Bir Yıl

20:51 - Özel Haber

GİKAD’dan Kadınlara Ekonomik Özgürlük Hamlesi!

13:38 - Özel Haber