USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

GAZİANTEP’TE DEVRİM NİTELİĞİNDE CİHAZLAR

GAZİANTEP’TE DEVRİM NİTELİĞİNDE CİHAZLAR
11-11-2020 10:21
Gaziantep

Gaziantep’ lileri devrim niteliğinde cihazlar ile buluşturan SLİMMAXX zayıflama merkezi sahibi Pelin Özkendirci ile sizler için spor,zayıflama, sağlık,güzellik,dengeli beslenme adına çok keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.Yüksek enerjisi,yeniliklere ve kaliteye olan özel ilgisi ve samimi açıklamaları ile  Pelin Özkendirci’ ye bir zayıflama merkezinden beklenebilecek her türlü konfora da hazır olan SLİMMAXX ‘I  Gazianteplilerle buluşturduğu için teşekkür ederiz.

Sizi tanıyabilir miyiz? Nereden aklınıza geldi böyle bir merkez açmak?

Almanya doğumluyum. Ailemle küçük  iken Türkiye’ye geldim. Almanya’ya sık sık seyahat ettiğimde inceleme merakımın da etkisiyle zayıflama,incelme ve tedavi anlamında devrim yaratacak cihazları gördüm.

“Bizde de neden olmasın?”

İncelediğim de çok fonksiyonel olduğunu görüp, neden Gaziantep’te böyle cihazlar yok, diyerek heyecanla ve ailemin de desteğiyle Ben bu teknolojiyi neden Antep’e taşımayayım? Diyerek ciddi araştırma içine girdim.Yurda döndükten sonra,İstanbul’daki distribütörünü buldum.Orada cihazları yerinde gördüm ki özellikle de ünlülerin ,bilinçli kesimlerin güvenle tercih ettiği bir uygulama olduğunu öğrendim.

“Türünün en iyisi,taklitlerinden sakının”

Öncelikle ilkini kendimde uyguladım.Beş dakika gibi kısa bir süre de makinelerin mükemmel özellikleriyle vücudumda,kendimde inanılmaz etkilerini görerek tereddüt etmeden “Gaziantep’te ilk” olmak amacıyla da SLİMMAXX’ı sizlerle buluşturdum. Rahmetli babamın hastane süreçleri ve sonrasında ölümü ile gelişen acılı dönemlerden dolayı açılışta gecikmelerde olsa Gazianteplilerle buluşmaktan dolayı mutluyum.

“Online takibi yapılıyor”

Bu cihazların bir güzelliği  Avrupa’daki ve İstanbul’daki merkezden online ekran takibi yapılmakta.Cihaza bağlı bir bileklik var.Eğer takılmazsa cihaz duruyor ve ekran bozuluyor.Biz buradan müdahale edip resetleyemiyoruz.Makine otomatik olarak kendini kapatıyor.Aynı zamanda işlevsel olarak nabız  ve kalp atışını ölçüyor.Bir aksaklık durumunda merkezden hemen bize telefon gelir.Tamamen profesyonel ve güvenilir cihazlardır.

Danışanlarınıza kaç seans uyguluyorsunuz?

Bu cihazlar için belirlenen süre,İstanbul’dan firmanın belirlediği 10 seanslık bir tedaviyi kapsıyor.Ama biz danışanlara Gaziantep’te 10 seans diyemiyoruz. Çünkü süreyi az bulup kabul etmiyorlar.12 yada 8 seans istiyorlar. Çiftli rakamlara takılıp kalmışlar. Bu gördüğünüz cihazlarların fiyatları çok çok yüksek.Eğer seansların süresi artarsa maliyette artar ki biz bunu istemiyoruz.Çünkü yeterli olan neyse onu uygulanıyoruz.

Kullanıcılarınızdan nasıl geri dönüşümler alıyorsunuz?

Geri dönüşümlerimiz fazlasıyla güzel ve memnun edici.Gelenler istedikleri sonuçları elde ederek, en önemlisi demutlu olarak gidiyorlar.Bize gelenlerin bir özelliği de genellikle bilinçli,ciddi şekilde cihazları araştırmış kişilerden ve üst düzey kişilerden oluşuyor.Çünkü onlar araştırarak neyin ne olduğunu bilerek bilinçli olarak geliyorlar.
Zayıflayıp gidenlerde memnun olduklarından  tekrardan diğer cihazları da kullanmak için güvenle geri geliyorlar.Çünkü kolajen  vücuda zindelik veriyor.

Kolajenden sürekli bahsediyoruz.Nedir kolejen?

Günümüzün mucizesi de diyebiliriz.Yaşlanan, gevşeyen ve sarkan cilde seçilmiş dalgalarla en temel cilt  altyapısı olan kolajenin yeniden inşa edilmesini,böylece kolajen liflerinin ciltte kümeleşmesini, kalınlaşmasını ve esnekliğini yeniden kazanmasını sağlar.

Kimler size gelebilir? Herkes bu tedavilerden yararlanabilir mi?

Sadece tedbir amaçlı olarak kalp hastalarını almıyoruz.Onun dışında doğum yapmış olanlarda dahil herkes rahatlıkla  bize gelebilir. Diyetisyenimiz öncelikle tahlil istiyor.Yağ,kas ve vücut su oranlarının ölçümlerini de zaten burada yapıyoruz.Kişiye özel uygulamalar kullanıyoruz.Mesela bel fıtığı olanlarda da düşük vakum kullanıyoruz. Fizik tedavide uygulanan özel ışınlar vardır.Bizde de aynı yöntemler kullanılmaktadır. Anlayacağınız tamamen sağlık sunuyoruz.

“Avrupa’da reçete ile uygulanan tedavi”

Avrupa bu tedaviyi  önemseyerek reçete etmekte.Gerçektende tamamen sağlık odaklı uygulamalar yapılıyor.Hem spor yapıp hem de inceliyorsunuz.İlk uygulamada baş dönmesi,bulantılar oluyor ki bu bizim için iyiye işarettir.Çünkü cihaz kan dolaşımını başlatıyor.Sürekli spor yapanlarda kan dolaşımı düzenli olduğundan onlar daha rahat ediyorlar.

Yaş aralığınız var mı?

Kendini iyi hisseden herkes gelebilir.Sporun ve sağlıklı yaşamın,estetik ve güzel görünmenin,daha doğrusu kişinin kendisini mutlu etmenin yaşı ve zamanı yoktur.

Çağımızın hastalığı Fibromiyalji için de faydalı mı?

Fibromiyalji için özellikle tavsiye ediyoruz.Hatta özel bir yatağımız da mevcut.Bildiğiniz gibi üç  çeşit Andülasyon cihazı bulunmakta. Balans,medic ve prosu var.Bizde olan bunun profesyonel olanını yani en iyi olanını aldık.Fibromiyalji için özel bir programımız var.Bel ve boyun fıtığı programı var.Uykusuzluk,stres ve gevşeme  programı var.Her kişiye ve soruna yönelik tedaviyi yapabiliyoruz.Amaç;bize gelen sağlıklı ve mutlu olarak yaşamına devam etsin.

Diyet yapmak genelde insanları korkutur.Neden diyetsiz olamıyor?

Zayıflamak için gelenlere kan dolaşımını açıyoruz.Firma bize bel ve boyun fıtığında bile Akdeniz diyeti uygulamayacaklarsa almayın denildi. Çünkü Akdeniz diyeti kan akışını kolaylaştırıyor.Bel ve boyun fıtığı kan akılının yavaş olmasından kaynaklanan bir rahatsızlıktır.Kan akışı kolaylaşınca da organlar nefes almaya başlıyor ve oksijen gitmeye başlıyor.Böylelikle de yağ yakmaya başlıyor.O yüzden de diyet şart.

Sizde diyetisyen dışında teknik personel yok.İşleyişiniz nasıl olmakta?

Amaç,artık manuel tedavi çağı bitsin istiyoruz ki zaten günümüzde tedaviler artık hızla o yöne doğru gitmekte.Otomatik cihazlar el değmeden,temas olmadan  kendi ayarlayıp kendi tedavi etsin istiyoruz. Sağlık sektörü için de bu çok daha önemli. Korona döneminde de bunun önemini daha iyi anladık.

Kısa sürede büyük başarılara imza atan SLİMMAXX ‘ta başka tedavi uygulamaları da olacak mı?

Çalıştığımız Alman firması gerçekten de çok özel ve yüksek başarılı cihazlar üretmekte.Bizde onların bize önerdikleri ve gelen talepler ışığında yeni bir cihaz daha getireceğiz;cilt gençleştirme. Tamamen medikal,on iki yaş geriye atma.Serumlarla cilt altına,ağrısız,minimal iğne uçlarıyla,kolejenin dört kat fazlasıyla harika bir tedavi.İlk olarak ta kendimde denemeye başladım ve inanılmaz değişikler görmeye başladım.Saç hücrelerini yenileyerek gürleştirme,saç kıran,leke tedavisi,kök hücrelerini yenileme işlemlerine de gireceğiz.

Firmamızın özelliği ticari olmayıp tamamen sağlık odaklı olduklarından ve bende araştırmalarımda bunu gördüğümden bu işe girdim.

Cihazlarınızdan ve özelliklerinden bahseder misiniz?

Rollshape; Selülit yok edici.Rollshape 'nin en büyük özelliği selülitlere olan savaşıdır. Düzenli kullanımda Rollshape gözle görülür şekilde selülitlerin giderilmesine sıkılaşmaya ve vücut kusurlarının azalmasına yardımcı olur.

Infrashape;Danışanlarımızın yatarak zayıflama da dediği cihaz,alçak basınç ortamında  bisiklet sürerek zayıflama uygulamasıdır.

Bodyshape; Spor yapmaya vakti olmayanlar için sıkılaşmak ve zayıflamak,sağlıklı hareket etme,Ozon IR Infrared Teknoloji,Kızıl Ötesi,vakum..

Andulasyon;İncelmede devrim.Kronik ve akut ağrıların giderilmesi, omurga sorunları, fibromiyalji.Performans arttırma,yüksek enersi,genel sağlık (ödem atma, kanın oksijenlenmesi ve dolaşımı, metabolizmayı hızlandırma, lenf drenajı, bağışıklık sistemine destek) kilo verme,genç kalma, rahatlama, stresten kurtulma.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
“YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR”
PUAN DURUMU TÜMÜ
TAKIMOPuanAV.
1Galatasaray3081+48
2Fenerbahçe3079+54
3Trabzonspor3049+11
4Beşiktaş3046+4
5Kasımpaşa3043-2
6Başakşehir FK3042+3
7Çaykur Rizespor3042-11
8Antalyaspor3041+2
9Adana Demirspor3039+7
10Alanyaspor3039-4
11Sivasspor3038-7
12Samsunspor3036-6
13Kayserispor3036-7
14MKE Ankaragücü3033-3
15Hatayspor3033-4
16Konyaspor3033-11
17Gaziantep FK3031-10
18Fatih Karagümrük3030-4
19Pendikspor3029-27
20İstanbulspor3013-33
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Karikatürler