USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YIKIMLA GELEN KAYYUM!

07-03-2016

Bir zamanlar, apartman önlerinde bol miktarda görmeye alışkın olduğumuz “1 milyon abone  ile ülke gündemini biz belirleriz” göndermeleri  ile övünen Zaman Gazetesine,  yargı kararı ile kayyum atandı.

Zaman Gazetesi yazılı  bir basın mensubu olduğunu unutup, istediğini manşetlere taşıyıp vezir eden, biat etmeyenleri de rezil eden  yayın politikalarında, sanılanın aksine masumane tarafsız kalemlerine çok az rastladık.

Bugün, Zaman Gazetesi  için özgürlük ve demokrasi yanlılığı yapanlar, Zaman’ın geçmişine, eskiden attığı manşetlere bakacak olurlarsa  hiç de gerçek demokratik  bir anlayış içinde olmadıklarını, masum insanları insafsızca fişlediklerini de görmüş olurlar. Ergenekon  Davalarında tutuklananları,  yargıdan önce  mahkum eden, suçlu damgası vuran yayıncılık anlayışı ile ne kadar yanlı ve acımasız bir anlayış sergilediklerini  hep birlikte şaşkınlıkla izlemiştik.

Ya bu ifşalara, iftiralara, baskılara dayanamayarak intihar edenlerin, kalbi dayanamayarak vefat edenlerin sonrasında da masum  oldukları  ispatlananların  vebali ne olacak!Kimler hesaplarını verebilecek?

Gazeteye kayyım atanmasının tepki verenlerin  ellerin de Kuran ile gösteri yapmaları da oldukça ilginç. Çok değil, biraz geriye gidecek olursak Charlie Hebdo’nun İslam dünyasında infiale neden olan Peygamber Efendimize hakaret  karikatürlerini yayınlayan Cumhuriyet Gazetesine, paralel medyadan tam destek gelmişti. Today’s Zaman yazarı İhsan Yılmaz ve Emre Uslu ‘da“ Cemaatin görüşlerine katıldığını ve "Peygamber Efendimize  sövülen karikatürleri basma özgürlüğünü savunuyorsa memnun olacağını belirtmişlerdi. O zaman bu eli Kuranlı türbanlı ablalar, Peygambere sahip çıkmak adına  neden gazete önünde tepkilerini vermemişlerdi?

Yine bir Zaman gazetesi yazarının Peygamber Efendimize ithafen” "Peygamberin bile kıblesi şaştı oğlum!!! Kudüs'tü Kabe oldu. Bu alemde değişmeyen tek şey yalakalık, güce tapmak"  twitini de halen unutmadık. Eli Kuranlı kadınları neden bu talihsiz açıklamanın sahiplerine tepkilerini göremedik?

Zaten Zaman Gazetesine kayyum atanmasından rahatsız olanlar da sadece paralelci guruplar ve de büyük dostları ABD. Terör saldırılarından insanlarımız katledilirken üç maymunu oynayan sözde müttefikimiz ABD, nedense söz konusu Paralel Yapı olunca tepki göstermek ihtiyacı duymakta.

Neden acaba?

GÜNÜN SÖZÜ

İKİ  YÜZLÜLÜĞÜ, DALKAVUKLUĞU BECEREN; İFİTRAYI DA BECERİR.
NAPOLEON

TEBESSÜM

İki   fanatik futbolsever konuşmaktadır. Biri :
- Maça  artık  gitmiyor musun?
- Ne diye gideyim ki artık?.. Oynanan futbol eskisi gibi değil ki... Hakemler kötü…
Oynanan oyun itiş kakış... Sonra işin yoksa saatlerce gişe önünde, kuyrukta bekle... İçeride kavga gürültü,küfürlü konuşmalar...Zaten  çıkışta da  vasıta bulamıyorsun..Ya sen artık maçlara gidiyor musun?
 Diğeri :
- Yok ya nerdeee!! Beni de tıpkı senin gibi karım bırakmıyor…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?