USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAŞLANDIRMA MODASINA NASIL DAHİL OLUNUR?

25-07-2019

Yaşlanmak doğal yollardan olursa iyidir.Hatta güzel bir ömür geçirilmesi güzeldir.Ama yaşayamadan,sıkıntılarla,sürekli boğuşmalarla geçen bir hayatta yaş almadan yaşlanmak en acı olanıdır.Öyle ki,sanki  çok  lüzumluymuş gibi birde bunun internette programını yapmışlar.

Bir an önce yaşlanmak,ölmeden ölebilmek için  tamamen ücretsiz hayat programı zaten bunu başarı ile yapabiliyor.
Öncelikle yaşadığınız ülkeyi iyi seçeceksiniz.

Krizi,sorunu,meselesi bol olmalı. Yaşadığınız coğrafyanın da önemi de büyük. Dış güçleri, iç güçleri,bol  düşmanlı bölge olursa yaşlanma etkileri bir o kadar da hızlı oluyor.

Maddi sıkıntılar,vergi borçları,çocukların okul masrafları,kiradır,kredidir derken bir anda yaşınız 30’dan 60’a atladı bile.

Öyle para verip de program indirerek yaşlanmakta  neymiş.Biz bu sıkıntılarla zaten birkaç yılda olduğumuzda on-yirmi yaş yaşlanıveriyoruz.

Hem de ücretsiz.

Bizde tek yaşlanmayan ise  her türlü programı yerle bir eden Ajda Pekkan’dır.

**

BU ÇOCUKLAR BİZİM OLAMAZ!!!

Hamile kediyi pitbull cinsi köpeğinin önüne atıp korkunç şekilde ölmesine sebep olan yaşları 13  ve 14 yaşındaki kardeşlerin basın mensuplarına yaptıkları dehşet verici açıklamaları aynen yayınlıyorum;

“Kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y, basın mensuplarının "Kedi öldü hiç mi üzülmedin?" sorusu üzerine;

 "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim" yanıtını verdi.

Çocuklardan birinin görüntülendiğini görünce "Çekin alem yakışıklı görsün" demesi dikkat çekerken,
 A.Y.'nin "Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" demesi herkesi dehşete düşürdü.”

Niye mi böyle oldu çocuklarımız;

Hani denetimsizce, şuursuzca ,bilinçli olarak yapılan sözde gençlik özde rezillik temalı diziler de  bu tiplerden bolca bulmak mümkün.Ve ekran önünden kalkmayan,elinden cebini bırakmayan çocuklarımızın en tehlikeli rol modelleriler.

GÜNÜN SÖZÜ

Gençlikte dünyayı yaşlılıkta gençliği düzeltmeye çalışırız.
 Sharidan

TEBESSÜM

Siyasilerden biri bir tımarhanenin yanından geçerken dışarıya doğru bakıp duran deliye sormuş
-İçerdeki mevcudunuz ne kadar?
Deli ona bakıp tanıyınca biraz düşünmüş:
-Ben içerdeki mevcudu bilmiyorum; ama siz dışarı da ne kadarsınız!!


**

İki siyasetçi her nedense aralarında geçinemiyorlarmış. Araları tamamen açıldığı için onları barıştırmak adına hatırı sayılır birine götürmüşler. Birinci siyasetçi “Bu ahlaksız yok mu..” deyip adamın tüm ayıplarını ortaya döküp rezil,kepaze etmiş. Diğer siyasetçi de “Bu edepsiz, bu soysuz yok mu…” deyip ondan aşağı kalmamış. Dinleyenler hatırlı adama dönüp: “Her iki tarafı da dinlediniz. Söyleyecekleriniz yok mu?” diye sormuşlar. Adam gülümsemiş:
-Her ikisi de doğru söylüyor, demiş.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?