USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

YAKALANACAĞINI ANLAYAN HIRSIZ..!

16-02-2021

Yakalanacağını anlayan hırsız,polisi görünce namaza dururmuş.

Dünün FETÖ’ cüsü, PKK’cısı,haini yalakalıkta yarışanları,peçete yutucuları, her dönemin fırsatçı baykuşları bugün itirafçı olmuş sözde günah çıkarıyorlar.Kanal kanal dolaşarak gözümüzün içine baka baka yalanlar söylüyorlar ya tahammül edilir gibi değil.Elde ettikleri yeni fırsatların da kaybını yaşamamak için taklanın her türlüsünü atmaktalar.Biranda  elde ettikleri servetlerinin hesaplarını vermekten aciz insancıklar çocukluk arkadaşları da dahil satmakta sakınca görmeyip paça kurtarmak derdine düşmüşler.Bu haddini, kendini bilmezlerden ne zaman kurtuluruz? Allah bilir!

**

Göbekleri dışa bağlı ne oldukları belirsiz çoğu deli saçması hacı hoca,tarikat cemaat tuzaklarına düşmelerde azalma yok bilakis artıyor  gibi görünüyor.Yurdum insanı FETÖ’ nün,Adnan Hoca’nın düşen maskeleri altındaki gerçekleri unutmuşçasına hala bunlar gibilerden medet ummaya devam ediyorlar.
Samsun’da üniversite öğrencisi olan kız kardeşler, kötü rüyalar görüp baş ağrısı yaşamaları nedeniyle ’Üfürükçü Hoca’ olarak bilinen Ahmet E.’ye gidiyor.Genç kızları okuyup üfleyen Ahmet E., çamurlu suda banyo yaptırıp kardeşlerin göğüs, sırt ve cinsel organlarına Arapça harfler yazarak iddiaya göre elle tacizde bulunuyor. Kendi ayağıyla yanlışa yürüyenlere devler ne yapsın ey canlar.Ne diyelim kafasızlara? Şifa Allah’tandır evlatlar!

**

Eskiden boşanma davaları çok sıklıkla açılmazdı.Taraflar artık bıçak –kemik sonrasında utana sıkıla adliyeye giderlerdi.Boşanma sebeplerindeki sorunlarda genelde belliydi;Aldatma,kaynana- kaynata baskısı,ekonomik sıkıntılar…
İnternet çağının altın dönemlerini yaşıyoruz ya artık.Herkeslerin ellerinde kameralı cep telefonları var.Tuvalet hariç her yaptıklarını paylaşan ve beğeni alma yarışanda olanların yaşandığı bir dönem yaşıyoruz.Bu dönem de her şey değişme gider de boşanma davaları konusu da değişmez mi? Neler var neler? Çoğu talk showlara malzeme olacak cinsten harikalar..

Kutsal aile müessesemizin gelmiş olduğu son nokta;

“Eşim beni bir pazar olsun kahvaltıya götürüp de paylaşım yapma imkanı vermedi. Arkadaşlarım, komşularım hatta eltilerim en sosyetik mekanlardan yer bildirimleri yaparken bizde daha tık yok.Boşayın beni bu asosyal adamdan hakim beyyy”

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyada insandan daha fazla aptal vardır.

TEBESSÜM

Zenginin biri ölümüne yakın, biri doktor, biri papaz, diğeri avukat olan üç yakın arkadaşını çağırmış yanına... Bir ricada bulunmuş: “300 bin dolarlık tasarrufum var... Bunu öteki dünyaya götürmek istiyorum. Ama kimseye güvenemiyorum. Size şimdi 100'er bin dolar veriyorum. Bu paraları ne olur ben gömülürken kefenimin içine koyuverin.” Adam ölmüş. Üç arkadaş verdikleri sözü yerine getirmişler. Bir süre sonra doktor vicdan azabına yakalanmış. Diğer iki arkadaşını çağırarak: “Hastanenin acil ihtiyacı vardı... Onun için 100 bin doların 20 bin dolarını hastaneye sarf ettim, kefene 80 bin dolar koydum.” demiş. Bu itiraz üzerine Papaz da cesaretlenmiş: “Ben de aynı günahı işledim... Paranın yarısını kilisenin inşaatına ayırdım. Kefenin cebine ancak 50 bin dolar koyabildim...” Avukat diğer iki arkadaşını uzun uzun kınayıp ayıpladıktan sonra şöyle demiş: “Ben sözümü aynen yerine getirdim... Kefene 100 bin dolarlık çek koydum!..

**

Doksanlı yaşlara yaklaşmış iki yaşlı kadın sohbet ediyorlarmış.
- "Benim bey bu sıralarda kötü bir alışkanlık edindi. Tırnaklarını yemeye başladı. Ne yaptıysam vazgeçiremedim. Sinirlerimi bozuyor."
Diğer kadın ise cevaben:
- "Haklısın benimki de bir ara başladı ama uyguladığım tedbirlerle tırnak yemesini engelledim." der.
- "Çok iyi! Ne yaptıysan bana da öğret lütfen."
- "Çok basit dişlerini sakladım."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?