USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

VİCDANLARDAKİ PATLAMALARDA, ÖLÜ SAYISI ARTIYOR!

01-07-2016

Güzel ülkemin kalbinde İstanbul’umuz da yine patlama, yine giden canlarımız, sevdiklerimiz..Bizlerde ise öfke,üzüntü,korku..

Milletçe şok ve üzüntü arasında acaba sevdiklerimiz tanıdıklarımız var mı? Diye haber alma telaşında düşmüşken, TRT’de program yapmakta olan Yiğit Bulut,herhalde patlamanın derin şokundan olsa gerek! Teröristlere lanet okumak yerine direkt meslektaşlarını hedef almış.Kanalların patlama ile ilgili haberleri büyüttüğüne sinirlenip sert sözlerle “patlama haberi yapmak boyunuzu mu büyütüyor” diye çıkışmış. Doğrudur; patlayanlar bomba değil sadece birkaç munzırın çatapat gösterisiydi sadece .Merak etmeyin sayın Bulut,haberi sizin arzuladığınız şekilde görenlerde yok değil. Ayrıca ülke haberi yapmak boy büyütmez. Sadece insanlara ülkesinde yaşananlardan haberdar edilir.Bu ülke de Acun dan başka şeyler seyredenlerde var.

**

Patlamanın olduğu sırada CNN Türk’te programda olan Av. Cüneyt Toraman,patlamayla ilgili manidar bir yorum yaparak ne alaka ise “temel sorun anayasadır” deyivermiş.Ah bir de başkanlık deseymiş tam gol olurmuş ama..Yok canım öyle değildir o aslında; bütün bunların sorumlusu, kedidir kedi..

**

Şamil Tayyar, Belçika’nın Brüksel kentinde 33 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırırsıyla ilgili sosyal medyadan paylaştığı mesajında “Brüksel’de yayın yasağı geldi,olay karartmaya çalışıyorlar” diyerek tepki göstermişken ,bizde yayın yasağı geldiğinde eleştirenlere aksi tepkinin dozunu da abartarak “yayın yasağını eleştirenler umarım böyle bir patlama da can verirler” demiş.

Sayın Tayyar; siyaset yapıyorsanız sosyal medya geçmişinizi sürekli temizlemeniz lazım.Çünkü gün olur devran döner paylaşımlarınızı ısıtıp önünüze koyarlar.

Sayın Tayyar; eleştiri yapanlara beddua edip ”patlasınlar “demişsiniz ya! Bizde diyoruz ki;

Ne dost ne de düşman, ne iyi ne de kötü, her kim olursa olsun artık hiç kimse korkunç bir şekilde ölmesin. İnsanlar sabah evlerinden çıktıklarında huzurla sağ sağlim dönebileceklerine inansın.Kimsenin çocuğu, babasının annesinin tabutuna sarılıp ağlamasın.Fikri zikri ne olduğu önemli değil.Bu bayrağın altında toplanmış herkes artık eski huzurlu günlerine tekrar kavuşsun.Bir baba akşam eve dönerken sadece sıkışık trafiği dertlensin.Anne yetiştireceği yemeğin telaşını,çocuk sınav notlarının stresini yaşasın.

Biz sadece eski huzur dolu lüksümüzü geri istiyoruz.

Beddualar, yeni patlamalar, ölümler değil.Anladınız mı?

**

Saldırı sonrası yetkili mercilerden sağlıklı haberler!!!

Saldırıyı düzenleyen teröristin sayısı 1-3-5-7….

Saldırıyı düzenleyen örgüt DAEŞ-PKK-İŞID..

Ölü sayısı ise her kafadan bir ses.Zaten yüksek söyleyince kızıp bozulan ağabeylerimiz de var.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?