USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TERÖR ADRES SORMAZ Kİ!

20-12-2016

Terörün ne zaman, nerede ve kimleri  kimi hedef alacağı her zaman  muammadır.. 

Öyle zamanlar  oldu ki, çok bilmiş  Avrupa dahi besleyip karnında büyüttüğü, yeşerttiği  ve kendi  kirli niyetleri için şımarttığı  terör örgütlerinin kurbanı olmaktan kurtulamadı. 

Ülkemiz için terör 2016’da daha da ağır yüzünü göstererek  babaları,evlatları sevgilileri hunharca,sorgusuzca acımadan insanları sevdiklerinden kopardı.Bir acının küllerini daha soğutamadan yaralarını saramadan bir yenisi bir yenisi daha eklenerek tehlikeli boyutlara ulaşmaya başladı.. 

Biz terörün ne olduğunu, nefret tohumlarının yaşadığımız topraklarda nasıl serpilip boyverdiğiniçok iyi bilmekteyiz.  

Ülkemizde 30 yıldan fazladır süren terör sorunu  pek çok ailenin canını acıttı.Şehitler verdik,gencecik Mehmetçileri kaybettik ancak bu mücadeleden yılmadık.İlk başlarda küçük küçük oluşan terör sorunu daha sonra terör örgütünün ilk kanlı eylemini yapmasıyla başlı başına sorun haline gelmiştir.Avrupa’nın kucağındaki PKK kurulduğu günden bu yana en güçlü dönemlerini yaşamakta.Ama sonları da bu topraklarda yakın görünmekte.Ama  artık bitecekler.Son çırpınışları. 

Terörle mücadeleye harcanan parayla Türkiye dünyanın en önde giden ülkelerinden biri olabilirdi. Ancak ne yazık ki terör örgütü aldığı desteklerle büyüdükçe büyüdü ve günümüzdeki şeklini aldı.Danimarka da ki Roj TV PKK’nın yayın organıdır ve Danimarka devleti kanalı kapatmamakta ısrar etmektedir.Terör örgütünün ne kadar yurtdışındaki hesaplarına el konulmaya çalışılsa da çok büyük başarılar sağlanamadı.Terör örgütü dış güçler tarafından da beslendi ve Eylemlerini sürdürdü.Bu kadarı da yetmedi PKK yandaşları halen içimizi acıtırcasına  bizim Meclisimizde  oturuyorlar. 

Terörist  artık dağdan inip içimize kadar geldi.Eğer bir çözüm bulunmazsa gelecek karanlık gözüküyor.Her şey den önce artık şehitler vermeyelim. 

Öfkeden acıdan zihinlerimiz uyuşmaya ramak kalmışken terör yine strateji değiştirip bu sefer de bizi uluslar arası bataklığa çekebilmek için yakınlaşmaya başladığımız Rusya’nın   büyükelçisini  hedef aldı. 

Uçak krizini hatırlarsınız. Rusya tam anlamıyla kıyametler koparmış ambargoları ardı ardına sıralamış ve hızını alamayarak savaş söylemlerini bile ağzına dolamaya başlamıştı.Zaten Rusya  bize karşı yüzyıllardır barut gibi değil midir?.Bir kıvılcım aramazlar mı hep! 

Terör artık bölgesel değil küresel bir tehlike.Ve artık  masumları değil, sahiplerini de ısırmaya başladı.  

Şimdi zaman kavga değil,uyanma ve  birlik olma zamanı.Yoksa yuvarlanmakta olduğumuz uçurumdan bize kimse elini uzatmayacaktır. 

GÜNÜN SÖZÜ 

 Rusya teröristlerle anlaşmaz,Onları yok eder. 

W.PUTİN 

TEBESSÜM 

Bir televizyon kanalında bir PKK itirafçısı geçmişini anlatması için konuk edilir. Muhabir: 

- Anlat bakalım, yasadışı bölücü terör örgütü ile nasıl tanıştın? 

İtirafçı başlar anlatmaya: 

- Bir gece PKK lılar bizim köye gelmişler. Birden kapı vurulmuş taak taak takk... Açmışız biz de. Bakmışım ki anarşitler. Bana demiştir ki; bize yemek vereceksin, ekmek, su vereceksin, yardım edeceksin yataklık edeceksin yani ha! Yook demişim, olmaz demişim, siz hayınsınız, anarşitsiniz, bölücüsünüz, size ekmek su yok. O zamaan aneyi vururuk demişlerdir. Yine benden yardım yok. Aneyi vurmuşlardır. Birkaç gün sonra gene gelmişlerdir anarşitler, demişlerdir bize yardım edeceksin, ekmek, su... Demişim yok... Babeyi de vurmuşlardır. Ertesi gün gene gelmişlerdir... Bize yardım, yoksa karıyı vururuk... Yok demişim, karı da gitmiştir. Sonra çocuklar... Herkes ölmüştür. Ben evde bir başıma düşünürem bir gece... Yine kapı çalmıştır... Takkk takkk takkk!. Açmışım kapıyı, onlar! Bakmışlardır ki evde kimse yok, demişlerdir ki gel bize katıl. Ben demişim, size katılmam. Siz hayınsınız, anarşitsiniz... Bana demişler ki; yoksa seni vururuk... Biraz düşünmüşüm; aney yok, babey yok, karı yok, çocuk yok. Bakmışım anarşit mantıklı konuşuyor. Kabul etmişim!... 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?