USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TEFECİDEN İLAN VAR!!

19-09-2018


“Bankalar kredi vermiyor mu?
Riskiniz mi var
İkinci ya da üçüncü krediyi mi kullanmak istiyorsunuz?
Aynı gün içerisinde 7.500 TL ‘den 120.000 TL’ye kadar kredi kullandırıyoruz.”

Bunu da gördük Allah’ım, ne günlere kaldık.
Bir okurumuzun sosyal medyada görüp bizlerle paylaştığı sosyal medya ilanı.Hadsizliğin,yüzsüzlüğünde bu kadarı olur artık.İnsanların zor zamanlarında ortaya çıkan yüzsüzleri duymuştuk ta, bu kadarına ilk defa rastlıyoruz.

**

Şehir içi toplu taşımalar bedava olsun
Okullar açıldı açılmasına ama yaşanan sıkıntıların gölgesinde buruk ve her zamankinden    daha bir sancılı başladı. Dolardaki artışın arkasına sığınan fırsatçıları da eklersek bu dönem  velileri  her zamankinden daha zorlu bir süreç beklemekte.

Okul araç ve gereçlerdeki yüzde yüzleri de geçen artışların yanında servis ücretlerindeki fiyatlar  velilere zor günler yaşatmakta.
Çocuklarımızın, gençlerimizin okuması topluma faydalı bireyler olarak kazandırılması aileleri kadar bizlerinde bu toplumda yaşayanlarında görevi. Ulaşım ücretlerini karşılayamadığı için kilometrelerce yol yürümek zorunda kalan hatta okula bile gidemeyecek olan çocuklarımı z var. Henüz havalar soğuyup yağışlar başlamadan acil bir çözüm planı üretilmeli. Önceden okuluna sadece liseli büyükler yürüyerek giderken,bu yıl ücretlerin yüksekliğinden dolayı minik ilk öğretimlilerde katıldılar.

65 ve yaş üzeri vatandaşlara sağlanan ücretsiz ulaşım imkanları,onlara saatleri kısıtlama yapılarak  asıl ihtiyacı olan ve önem arz eden  öğrencilerimize verilmelidir.Bunun içinde acil bir çalışma başlatmaları içinde gözlerimiz belediyelerimizde.
Her şey çocuklarımız, gelecek nesillerimiz için.

GÜNÜN SÖZÜ

Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler hiçtir.
Einstein

TEBESSÜM

3 arkadaş balığa gitmek için sözleşmişler. Geçte olsa bir araya gelip balığa çıkmışlar. Yolda eşlerinden nasıl izin aldıklarını konuşuyorlarmış. Başlamışlar anlatmaya:
1.adam, valla ben eşimden izin alabilmek için bütün evi baştan aşağı boyayacağımı söyledim. Tabi severek izin verdi.
2.adam, bende evdeki koltuk takımlarını değiştireceğimi söyledim, yine de zor ikna oldu ama izin almayı başardım.
3.adam, ben sizin kadar zorlanmadım ki. Eşime sordum bugün Annemlere mi gitmek istersin? yoksa balığa mı gideyim.
Cevabı kısa ve net oldu; Balıkta üşütme, sıkı giyin.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?