USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TECAVÜZCÜLERİ BESLEMEYELİM;  ASALIM!

12-10-2015

Gaziantep’ te, ailesiyle piknikten dönen kadın, yolda kendilerini gasp edip sonra da kaçırıldıktan sonra 4  aşağılık yaratık  tarafından tecavüze uğrayıp yol kenarına atılıyor. Her nasıl olduysa yaratıklar kısa sürede de  yakalanıp suçlarını da itiraf ediyorlar ama;

Uyuşturucu kullandıkları iddia ettiklerinden  mahkemede ilkin  bunu mazeret olarak ortaya sürecekler; “ uyuşturucu almıştık, aklımız başımızda değildi,  ne yaptığımızı hatırlamıyoruz..”Eğer ki avukatları da sıkıysa sürekli bu nedeni  ortaya sürülecek,  mahkemeye  sözde uyuşturucu mağdurlarına! acıtasyon  yapılacak..

Sonra   hakim   karşısına çıktıklarında bu dört yaratık  takım elbise giyip kravat takıp, boyunlarını da bükerek kibar bir şekilde ”pişmanız” dediklerinde yürekler dayanmayacak.  Hemen iyi hal indirimi devreye girecek.

Ayrıca kaçırılıp tecavüze uğrayan mağdurenin  giyim kuşamı da  çok önemli. Kim bilir pikniğe giderken nasıl da tahrik edici bir kıyafet vardır üzerinde? Belki de aman Allah’ım tayt vardı. Yoksa neden saldırsınlar ki durup dururken? Kadınsan zaten suçlu değimisin bu toplumda? Bir sıfır mağlup başlıyorsun hayata zaten. Çıkarılan kanunlar kadını daha da alçaltmıyor mu toplum nazarında?  Kadına artan şiddet ve cinayetlerde hep bu nedenler ortaya sürülüp kadın daha da aşağılanmıyor mu?( 14 yaşında bir çocuğa tecavüz edenler , rızası vardı deyince mahkemenin tecavüzcüleri  haklı bulduğu bir sistemde adaletten sakın bahsetmesin kimse)

Uyuşturucunun  etkisi,  boynu bükük duruş ,  hakim  amcaya cici bir bakış, iyi hal derken çok çok birkaç sene yatıp çıkacak bu canavarlar ve aramızda yeni yakacak canlar aramaya başlayacaklar..

Çünkü cezalar asla  caydırıcı değil. Korkutucu hiç  değil.Eşini katledenin sırtının sıvazlandığı, eşine şiddet uygulamanın  erkek hegemonyasında yüksek racon sayıldığı ilkel toplumumuzda  kadını her zaman ikinci sınıf gören bir zihniyetten ve kokuşmuş bir sistemden  gerçek adalet beklemeyin hanımlar..

Peki ya mağdurenin yaşadığı bu  korkunç  olay  ve sonrasında yaşayacakları… Evleri ve arabaları modern   görünen, ama kafa yapısı halen ilk çağda kalmış bir toplumda nasıl yaşayabilecek  bundan sonra? Nasıl tekrar hayatına kaldığı yerden devam edebilecek?  Düşünmek bile istemiyorum..

Tecavüzcüler için, şehir meydanın da görkemli  idam istiyoruz.Hem de  önce işkence gördükten sonra.Sonrasında idam sehpasına tekmeyi de atanın mağdure olması şartıyla..

Yoksa hapishane de  mahkumlardan tecavüzcülere uygulanan cezaları beklemekten  başka bir teselli de yok!

**

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN TÜRKİYEM!

Daha eşi ve çocuğunun gözleri önünde katledilen polisimizin şahadet haberi kabus gibi üzerimize düşmüşken   başkentten korkunç katliam haberi geldi. Artık neye  üzüleceğimize  şaşırmış durumdayız. Ülkemizin içine çekilmek istenilen bataklıktan ne yazık ki dış güçler nemalanmakta ve oyunlarını kutlamakta.

PKK yayını yapan bir gurup kan akacak diyor ve  çok  geçmeden  başkentin göbeğinde bombalar patlıyor. İktidar yağcıları, dava dönmeleri de  çok kan akacak diyor ve yine bombalar patlıyor. Bizden başka herkes her şeyi biliyor. İlgili bakan da halen ekran karşısına geçip utanmadan, sıkılmadan  hiçbir sorumluluk yüklenme gereği  duymadan istifa etmeyi düşünmüyorum, diyebiliyor.

GÜNÜN SÖZÜ

KARGANIN İNADI, KARTAL OLMAYA YETMEZ..

TEBESSÜM

İki eski dost yolda karşılaşmışlar. Sarılıp kucaklaştıktan sonra, biri sormuş;

-“Evlenemedim ne yapayım, hangi genç kızı anneme gösterdimse, hiç birini gözün tutmadı. Nihayet geçen yaz turnayı gözünden vurdum sandım. Çünkü kız tıpkı anneme benziyordu. Ama  oda olmadı!”

-“Neden?”

-“Bu sefer de babam istemedi!”

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?