USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TECAVÜZCÜ, İYİ ADAM, HEM DE PİŞMAN!

28-01-2016

Bizler halen aylardır oyalandığımız “Özgecan Yasasın”ı bekleye duralım, tecavüz ve saldırı vakalarına her gün ne yazık ki yenileri ekleniyor. Üstelik bunlar sadece basına yansıtılanlar.Ya kapalı kapılar ardında açıklanamayan yaşanan korkunç saldırılar ve kaybolan yitip giden hayatlar ne olacak?

En acıtanı da tecavüzcülerin yakalandıklarında yaptıkları savunmaları ve resmen suça  teşvik görünümündeki sözde cezalar.

Bu sefer k i masum tecavüzcümüzün bir artısı daha da var ki, beş vakit namaz kılması.Üstelik evlatların emanet edildiği servis şöförü. Zaten aslında tecavüz gibi basit bir niyeti yokmuş ama hemcinslerine olan ona da olmuş. Ve kendi halinde yoluna giderken birden hain şeytana uymuş.Ah şu melun şeytan yok mu ah.Bunlar hep onun suçu!

Geçenlerde yaşanan, 13 yaşındaki çocuğa tecavüz edip hamile bırakan adam da savunmasında gayet efendi bir şekilde şeytana uyduğunu söyleyip adaletin yüreğini yumuşatmamış mıydı ?

Yine karılarını, kızlarını melun şeytana uyup 17 yerinden bıçaklayan,kafalarını kesen zavallı biçarelere ne demeli?

Normalde kendine halinde yaşayan bir vatandaş iken birden suç makinesi şeytanın dürtmeleri ile ülke kasasını boşaltanlar,yolsuzluklar yapanlar..onlarda şeytanın kurbanları değil mi?

Askere silah sıkmaktan çekip,okulları yakanlar,ülkeyi dış güçlerle bir olup bölmeye çalışanlar, ekmeğini yedikleri milletin meclisinde bangır bangır terör yandaşlığını haykıranlar..Onlarda yakayı ele verince aniden mazluma bürünüp nasıl şeytana uyduklarını itiraf etmiyorlar mı?

Fetullah Gülen bile kendi dershanelerini kapatma kararı alan AKP’ye “şeytan ayrılığa düşen tek başına karar veren tiranlarla beraberdir” uyarısında bulunmadı mı?

İlk yaratılan insan peygamber Hz. Adem dahi şeytanın fitnesi ile güzelim cennetten kovulmuş gaflete düşmüşken, bizim zavallı erkek görünümlü yaratıkların nefsi çekti diye birazcık tecavüz etmeleri de hoş karşılanır herhalde…

Hem zaten tecavüze uğrayanlarda sanki çok mu masumlar? Onlar da sürekli şeytanla yaşamak zorunda kalan zavallı erkekleri sürekli tahrik edip günaha teşvik etmiyorlar mı sanki?

Tıpkı;

Beş yaşındaki bebeğin dayısını tahrik ettiği gibi. Ya da on yaşındaki çocuğun öz babasını,gelinin kayın pederini,kız kardeşin abisini,dedenin torununu, amcanın sekiz aylık yeğenini, ekmek almak giden çocuğun bakkalı , erkek çocuğun ustasını….tahrik ettiği gibi.

Köpeğin,kedinin, eşeğin, ördeğin, keçinin, şişenin,borunun zavallıları tahrikleri ise tarifsiz.

Tecavüzcüler için bundan sonrası için artık “HADIM YASASI” bekliyoruz..Böylece şeytanda onlardan artık vaz geçer ve emekli olur.

GÜNÜN SÖZÜ

“Hayatta daima gerçekleri savun! Takdir eden olmasa bile, vicdanına hesap vermekten kurtulursun.” Che Guevara

TEBESSÜM

Bir gün şeytan büyük bahçeli koskoca bir malikaneye girmiş. Merdivenleri çıkmış. Bir kuzu görmüş. Kuzunun boynunda bir ip varmış. Şeytan ipi çıkarmadan sadece biraz gevşetmiş. Kuzu malikanenin önünde bulunan aynayı görmüş. Şaşırınca bir hamle yapıp aynayı kırmış. Çıkan gürültüye evin hizmetçisi gelmiş. “Sen naaptın?Evin beyi bunu duyunca kesin beni kovar” demiş ve kuzuya bir tekme atmış. Kuzu merdivenlerden düşünce ip yetmemiş ve kuzunun boynunu kesip onu öldürmüş. Bu sırada evin uşağı gelmiş. Neler olduğunu sormuş. Kadın anlatınca “bunu nasıl yaparsın. Bey şimdi ikimizi de kovacak. O kuzu onun için çok değerliydi “demiş. Ve hafifçe kadını itmiş. Kadın dengesini kaybetmiş ve merdivenlerden düşüp boynunu kırmış. Sesi duyunca evin hanımı gelmiş. Olanları öğrenince sinirlenmiş. Tam uşağı dövmek için uşağa yaklaşırken uşak lütfen beni bağışlayın ve beni kovmayın diyerek diz çökmüş. Uşağın üstüne hızla gelen kadın ise ona çarpıp merdivenlerden yuvarlanmış ve ölmüş. Evin beyi gelip de olanları dinleyince belinden silah çekip uşağı vurmuş. Sonra kendi kendine eyvah ben ne yaptım? bir kuzu, aynanın kırılması ve sevmediğim karım için elimi kana bulamaya, katil olmaya değer miydi? demiş ve silahı çekip bir kurşunda kendine sıkmış. Bütün bu olanları bir kenardan izleyen şeytansa sırıtarak "Ben hiçbir şey yapmadım ki. Sadece acıyarak kuzunun boynundaki ipi gevşettim, o kadar..." demiş...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?