USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Tavşana kaç tazıya tut!

19-09-2015

ABD’nin ve beraberindeki İsrail’in bir süredir Orta doğuda ki halklar üzerinde oynadıkları oyunun aldatmacanın adıdır bu.

PKK’da, İŞID’da ABD’nin uzun zamandır besleyip büyüttüğü lazım olduğunda da kullandığı iki uçlu pislik olan terör gurubu. Birisi sözde yıllardır bölgede ezilip büzülmüş, hakkı çiğnenmiş! Kürt halkının sözde temsilcisi ve savaşçısı.

Diğeri ise, yine sözde İslam adına Müslümanlık adına bölgede güç kurmayı hayal eden ama sadece çapulcularda oluşmuş anti müslüman bir gurup.

Her iki gurup, uzun zamandır bölge üzerindeki çıkarların gerçekleştirilebilmesi için beslenmiş büyütülmüş, semizlenmiş ve kullanılmaya hazır hale getirilmiş. Büyük vaatlerle kimini tavlayarak,kimini tehditle kimini de kaçırarak oluşturulan adı farklı sahibi içeriği aynı bölgenin baş belası bu iki örgütün tek amacı, efendisine yani ABD’ye yani İsrail’e itaat etmek. Bünyelerine de bakarsanız PKK ‘da ne doğru dürüst Kürt, İŞID’ da ne inançlı Müslüman var.

İŞID kullanılarak özellikle petrol bölgelerinin yoğunlukta olduğu halklar ya katledildi ya da göçe zorlanarak boşaltıldı. Temiz iş. Kendi ellerini kirletmeden petrol kaynaklarının üzerine oturmak.

İŞID’ ın hizmet işi bitince de zaten şımarık militanların hiç birisi sağ bırakılmayacak. Hatta zaman zaman PKK ile birbirlerine kırdırılmıyorlar mı?

ABD’nin hem PYD’ ye hem de IŞİD’e eş zamanlı olarak yaptığı silah yardımlarını görünüz artık.
IŞİD öne geçerse PYD ‘ye silah veriyorlar. PYD öne geçerse IŞİD’ e havadan silah paketleri atıyorlar.

Kürdistan kuracağız diye de Kürtleri kandırıp, istikrarları yok edecekler ve bereketli topraklar üzerindeki hayallerini gerçekleştirecekler. Görevleri bitince de katledilme sırası Kürtlere gelecek. İŞID daha da güçlendirilip bu sefer Kürtlere katliamlar yapacaklar. Uyanık olunuz.

Yani ne Kürtler umurlarında ne de Müslümanlar ve de bir başkası.

Kürdistan hayalleri ile kandırılanlar. Size sadece şunu söyleyebilirim ki; çok beklersiniz.

Bugün Suruç’ta katledilenler de umurlarında değil. Bir takım oyunlarla kandırılarak bölgeye çekilen insanların katledilişlerini büyük ekranlardan sizlerden bizlerden önce gördüler, izlediler. Belki de çirkin emellerine bir adım daha yaklaştıkları içinde keyif aldılar.Eşcinseller İstanbul’da yürüyüş yaparken eline pankart alıp slogan atmaktan çekinmeyen HDP’ nin her işe maydanoz vekilleri yada parti temsilcileri neden Suruç’ta yoklardı? Birazcık aklı olanlar hiç değilse bunu düşünüp sonraki oyunlara karşı uyanık olmalılar.

Bundan sonra ki hedeflerin de ise ne yazık ki daha büyük katliamlar görünüyor…

GÜNÜN SÖZÜ

ÇÖZÜMÜN BİR PARÇASI DEĞİLSEN, SORUNUN BİR PARÇASISINDIR!

TEBESSÜM

Temel’e hangisini seçersin diye sormuşlar. 
-Güzellik mi, aptallık mı? 
-Aptallık, demiş Temel, guzelluk geçicidur daa.

**

Kayınpederi, düğünden hemen sonra Temeli karşısına alıp konuşmuş: 
-“Bak seni takip ettirdim, geçmişte çok çapkınlık, çok aptallık yaptın, bundan sonra öyle şeyler istemem!” 
-“Merak etme papaçiğum, pu son aptalliğumdur da…” 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?