USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

TARAFSIZ BAKAYIM DEDİM; OLMADI!

14-01-2016

Kendilerine akademisyen diyen, akademik geçmişlerine baktığımız da vatana millete faydalı düzgün hiçbir çalışmaya imza atmamış bir avuç aktivist, birlik beraberliğe en çok ihtiyacımız olan bir dönemde şov yapmaya, ortalığı karıştırmaya çalışıyor. PKK’nın savunuculuğunu destekçiliğini yapıyor. Henüz şehitlerimizin kanı yerde kurumamış iken.

Görmek için alim olmaya gerek yok. Bölücülerin bundan sonraki adımları,PKK eylemlerinin üniversitelerde gençler arasında artık sıçraması ve ülke geneline yayılması istenilmektedir.Zaten bir aydır bazı üniversitelerimizde bunun provaları yapılıyor.Uyanık olmamız lazım.

Dillerine doladıkları sokağa çıkma yasağı, halkın iki ateş arasında kalmamaları, güvenliklerini sağlamak için uygulanıyor. Çocukları,kadınları hatta kendi taraftarlarını bile vurmaktan çekinmeyen teröristin ateşinden sivil halkı korumaya çalışan polis ve askerlerimizin çabalarını,yiyecek dağıttıklarını görüyoruz zaten.

Müzakere süreci gibi barışçıl bir yaklaşımı,silah depolama ve örgütlenme olarak değerlendiren PKK, dışarıdan aldığı destek ve talimatlarla Türkiye Cumhuriyeti ve halkların hepsine savaş açtı.

“Terörün mantığı olmaz, teröristin ise aklı” ile baktığımızsa zaten PKK aylardır Kürt halkının okulunu yakıyor.Hastanesini yağmalıyor.Hatta içinde hasta olan ambulansını bombalıyor.Huzurunu bozuyor.Tehdit edip kendilerine karşı çıkanları çoluğu çocuğu ile öldürüyor.Ve askerimiz,polisimiz sivil halkı PKK’nın elinden ve baskısından korumak vatan toprağını kaybetmemek adına sizi sizden korumak için orada canını veriyor.Sizin değil ama bizim canımız ciğerimiz yanıyor

Akademisyen geçinenlere tavsiyelerimiz; eğer cesaretiniz varsa bu bölücü açıklamalarınızı Diyarbakır’ın ilçelerinin birinde, meydanda yapın. Hatta halen PKK kurşunu ile vurulmadıysanız çalın evlerin kapısını, sorun halkın gerçek görüşlerini.PKK’ ya bir kez bile terör örgütü diyemeyen en şiddetli savunucuları Tahir Elçi’yi bile harcamaktan çekinmeyen terörist, bilmem sizlere neler yapar acaba?

Mecliste her türlü edepsizce açıklamaları şovları yapan HDP’ liler bile bölgeye gitmekten korkarken, buyurun başı siz çekin yiğitseniz dolaşın sokaklarda diyoruz.Terörist kardeşleriniz size bir hoş geldin partisi düzenlerler artık.

Sizler bölücülük yapmaktan takip etmemişsinizdir mutlaka ben hatırlatayım; gerçek bir akademisyen ve bilim adamı olan Prof.Aziz Sancar Nobel’i alarak bizleri gururlandırdı. En önemlisi de “Kürk kökenliyim ama Türkiyeliyim, Atatürkçüyüm” duruşuyla en büyük Nobel’ini de halkının gönüllerinde kazandı.

Makaleme başladığımda Diyarbakır’dan gelen bombalı saldırı ve sonrasında ölenlerin haberleri gelmeye başlamıştı. Bu sefer sivil halk ve bebekte vardı. Bir polisimiz eşi ve bebeğini kaybetti.Samimi iseniz çıkında bunu da lanetleyin.PKK katil,eli kanlı terör örgütüdür deyin.

Mesele artık Türklük, Kürtlük olayı değil.Ülkemizi bölmek isteyen güçlerin kullandıkları piyonlarla iç savaş çıkararak vatanımızı parçalama çabaları.

Devletimizden beklediğimiz, bu terör yandaşlarının biran önce çocuklarımıza eğitim vermelerini engelleyip önce üniversitelerimizden, sonra da vatandaşlıktan çıkarılmalıdır.

PKK’ nın doğumuzda yaptığını sizlerinde batıda üniversitelerimizde yapmanıza izin verilmeyecek gençlerimiz sefil amaçlarınıza kurban etmenize izin verilmeyecektir.

GÜNÜN SÖZÜ

Vatan sevgisi ahlakta iyiliği, ahlakta iyilik de vatan sevgisini meydana getirir.

Montesquieu

TEBESSÜM

Matematikten sürekli zayıf notlar alan haylaz çocuğu ailesi belki bir
faydası olur düşüncesiyle Katolik okuluna gönderir. Bakarlar ki çocuk okulu değiştirdikten sonra matematikten hep tam not alıyor.

Sebebini çok merak etmeye başlarlar ve sene sonunda çocuğa sorarlar :
Katolik okuluna gitmeye başlayınca ne değişti?

Çocuk cevap verir :

-Okulun ilk gününde artı işaretine çivilenmiş adamı görünce durumun
ciddiyetini anladım. 

 



SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?