USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SON DAKİKA ATALAY!!

17-06-2016

Hepimizin içinde derinlerde bir yerlerde ne kadarda çok seri katil merakı varmış meğer; onu da popüler katilimiz Atalay sayesinde öğrenmiş olduk.
On beş gündür hiç derdimiz yokmuş gibi bir ruh hastası ile yatıp kalkıyoruz. Haber bültenlerinde sosyal medya da  “son dakika Atalay “haberi görmekten bunaltı geldi.
Kendimizi bir an için tasası sorunu olmayan,zengin, sakin sakin kabuğunda yaşayan kuzey ülkeleri gibi görüverdim.Çünkü  hiç derdimiz tasamız yokmuş ta  Atalay ile gündemimiz hareketlenmiş gibi  heyecan yaparak   statik !hayatımıza renk getirivermiş gibi.
Katilimiz ne yer ne içer, hangi okulları okumuş, ne giymiş ne takmış, hapiste ilk gecesi nasıl geçmiş??…. İçimiz dışımıza çıktı ki yeter  artık yeter.Birde bu manyakla  sanki Tarkan’’ı  görmüş gibi selfi çektirenlerde var ya … şimdi söylenecek çok şeyler varda ramazan ayındayız, bir şey demiyorum, diyemiyorum..
Madem ki bu kadar seri katil manyağı sevdalısı olduk, alın size seri  katillerin en kralından  trafik canavarları. Asıl ben seri katil diye de onlara derim. Adamlar  bir kazada beş,on beş insanın canına kıyabiliyorlar.Hele de büyük araç sürücülerinin, arabalarından da büyük egolarıyla neredeyse her gün vahşice bir ölüme sebebiyetlerine şahit oluyoruz. Sürücü seri katil adaylarımız  o kadar çok ki.. Yakalayabilsem trafikte bir sadistle bende selfi çektireceğim ama yakalayabilmek ne mümkün onları!
Ya aylardır yüreğimizi dağlayan insanımızı katleden hain PKK, canlı bombalar ve onların sempatizanları, tetikçileri, yatakçıları!Seri katillerin en adisi canisi onlar değil mi? Verdikleri yıkımların, işledikleri  cinayetlerin hesabı doğru dürüst sorulmazken, yakaladığımızla selfi çektirmeye kalkarsak vay halimize, vay şerefimize.Ama da illaki bunlardan birisiyle bir hatıram olsun diyorsanız da meclisin içinde bunlardan bulabilirsiniz.
Seri katillerde gerçek profesyoneller arıyorsanız da,  kasıtlı yapılan ahlak bozucu yayınlarla dizilerle gençlerimizi zehirleyen, bataklığa iten çamurlara bulamaya çalışan medyanın katillerinden başkası olmaz derim .En tehlikelisi ve toplu katliamcısı da bunlardan oluşmakta. Bir kereden değil yavaş yavaş sistemli şekilde katlediyorlar. Metotları da en kuvvetli olanından; zehir.Onların cinayetlerinde ilk önce beyin ölümleri gerçekleşiyor.Sonrada zaten vücut gitmiş demektir.Asıl profesyoneller seri katillerde  onlar zaten..
GÜNÜN SÖZÜ
Celladına aşık olmuşsa bir millet,

İster ezan ister çan dinlet.

İtiraz etmiyorsa sürü gibi illet,

Müstehaktır ona her türlü zillet.
Ömer Hayyam


TEBESSÜM

Juan, motosikleti ile Meksika sınırına gelir.Arkasındaki iki büyük çantayı gören sınır polisi şüphelenir ve içinde ne olduğunu sorar. Juan, "yalnızca kum" diye yanıt verince polis,"aç bakalım çantaları" der. Juan çantaları açar, polis didik didik kontrol etmesine rağmen kumdan başka bir şey bulamaz çantada !bununla yetinmeyen polis, gece yarısına kadar kumu her tür tahlilden geçirtir ancak saf kumdan başka bir şey yoktur ! polis, çantalarını juan'a geri verir ve sınırdan geçmesine izin verir.Ertesi gün Juan motosikletinin arkasında iki büyük çantayla tekrar sınırda belirir. polis juan'ı gene durdurur, didik didik arar, birşey bulamaz ve juan'ı serbest bırakmak zorunda kalır. Bu olay, polis emekli olana dek yıllarca devam eder !
Bir gün Meksika'da bir barda otururken Juan'ın içeri girdiğini görür ve derhal yakasına yapışır; "senin yıllardır bir şeyler kaçırdığından eminim. Çıldıracağım, geceleri uyku
uyuyamıyordum senin yüzünden. Lütfen anlat bana ne kaçırdığını? aramızda kalacağından emin olabilirsin". Juan gülümseyerek yanıtlar;
 "motosiklet"!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?