USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ŞİMDİ KONUŞMA DEĞİL, ARAŞTIRMA ZAMANI!

30-10-2016

Araştırmacı-Yazar Aytunç Altındal, “Türk İmparatorluğu'nun Yıkılışına Dair Kehanetler” adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim.  Bir suikaste kurban giden yazarın kitabında yer verdiği kehanetler ve yaşanılan olayların kronolojisinin uyması insanı hayrete düşürüyor.

Mesela kitapta  yer alan “Türkiye'nin 11'inci liderinin adı 11 harfli” cümlesinin Abdullah Gül'e işaret ediyor ve yine  “Kehanetlere göre bu cumhurbaşkanı döneminde Türkiye devasa bir sarsıntı geçirecek” deniliyor.Kehanetlere göre bu durum batılı devletlerin işine yarayacak.

Kitaptaki diğer kehanetlerden birisi de “Osmanlı’nın içeriden çökecek olması”.Evet Osmanlı gerçektende içeriden çöktü.Maddi ve manevi anlamda çöküşler başlamıştı.Bilim ve teknolojide batının gerisinde kalmış,manevi olarak ta Kur’an dan uzaklaşılmıştı.

Kitabın içindeki kehanetlere göre Fatih Sultan Mehmet’ten sonraki 16. Padişah döneminde Osmanlı içeriden çökmeye başlayacak.Ve padişahı kendi tebasından birisi devirecektir deniliyor.Bu da 3.Ahmet dönemine denk gelmekte.

Türkiye Cumhuriyeti devletiyle ilgili kehanetler ne zaman başlıyor?

Bana en ilginç geleni ise; İstanbul'u ele geçirecek olan padişahın adı ile teslim edecek olanın adı aynı olacaktır. Her ikisinin adı da "Mehmet"tir. Kehanet doğru çıkmıştır.Mehmet almıştır.Peki teslim edecek olan Mehmet??

Kehanetlerden biri Mustafa Kemal Atatürk'ü işaret ediyor. Kitapta, “Türk İmparatorluğu, 1920'de çökecektir” deniliyor. Gerçekten de 1920'de TBMM kurulunca Osmanlı Devleti yok edilmiş sayılmakta. Bununla da bitmiyor. “Osmanlı'nın çöküş döneminde kendisi Hristiyan topraklarında yetişen ama Müslüman olan bir prens ve başkomutan ortaya çıkacak. Ancak Hristiyanlar tarafından hiç dikkate alınmayan bu başkomutan, Türk devletini yeniden kuracak ve Batı'ya yönlendirecektir” öngörüsü yapılmıştır. Bu kişi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'tür.

‘Prensliklerin birleşmesi'

Kitapta son dönemde “11'inci cumhurbaşkanı kim olacak” sorusunun cevabı da saklıymış. Yeni cumhurbaşkanı hangi özelliklere sahip?
Kehanete göre, Türk İmparatorluğu'nun başına geçecek 11'inci kişinin adında 11 harf var. Çok ilginçtir ki, Abdullah Gül'ün ad ve soyadındaki harflerin toplamı da 11.

Peki, 11. Cumhurbaşkanı Türkiye'si nasıl olacak?

Kitapta “11'inci Prens döneminde Türk devleti, büyük bir sarsıntı yaşayıp yıkılma noktasına gelecektir” öngörüsü var.  Ayrıca “Hıristiyan Prensliklerin birleşmesi, Türk imparatorluğunun sonunu getirecektir” deniliyor. Bu da AB'dir.

Bu kehanet son mu? Türkiye'nin geleceği nasıl şekillenecek?

Maalesef kâhinler, Türk İmparatorluğunun 11'inci Prensinden sonra Türk devleti yok kabul etmiş. Türkiye ile ilgili kehanetler burada bitiyor. Bu sonuç, çok ciddiye alınmalı.
Kehanetlerin devamı için kitabın tamamını okumanızı tavsiye ederim..

GÜNÜN SÖZÜ
Gelecek; güçsüzler için ulaşılmaz, korkaklar için bilinmezlik, cesurlar için ise şanstır. (Victor Hugo)

TEBESSÜM
Hesaplama ile ilgili bir işe üç başvuru gelir. Başvuru yapanlardan biri matematikçi, biri muhasebeci ve biri ekonomisttir. Mülakat için üçü de sırayla davet edilir. İnsan kaynakları görevlisi matematikçiye birkaç klasik soru sorduktan sonra... Sorar:
- İki kere iki kaç eder?
Matematikçi:
- Dört.
İnsan kaynakları görevlisi:
- Kesin dört mü?
Matematikçi kendinden emin cevaplar:
- Evet, kesinlikle dört!
Daha sonra ekonomist görüşme için çağrılır. İnsan kaynakları görevlisi ekonomiste de birkaç klasik soru sorduktan sonra... Sorar:
- İki kere iki kaç eder?
Ekonomist yanıtlar:
- Ortalama dört eder. Artı eksi yüzde on oynama olabilir ama ortalama dört eder.
Son olarak muhasebeci görüşme için çağrılır. İnsan kaynakları görevlisi muhasebeci de aynı klasik soruları sorduktan sonra... Sorar:
- İki kere iki kaç eder?
Muhasebeci ayağa kalkar, kapıyı kilitler, panjurları indirir ve insan kaynakları görevlisine yaklaşarak sorar:
- Kaç etsin istersiniz?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?