USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAPIKLARI BESLEMEYELİM………

18-05-2020

“Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma” dedi  evlatlarımızı emanet ettiğimiz 58 yaşındaki  sapık zihniyetli dekan..

Şimdi bu ne üdüğü belirsiz yaratığa, emanet edilen çocuklara kem gözle bakan mahlukata  ne yazılır,ne söylenir ne güzellemeler yapılır,bilemedim.Kız çocukları annesi olarak ta ayrıca hassasiyet göstermem gereken bu sapık için aklımdan geçenleri bilseniz korkudan aklınızı kaybedersiniz.

 Bu  ve bunun gibi çoluk çocuğa sarkan sapıklar için kalbimden en zayıf olan ceza yöntemi; Verilen bütün yetkiler makamlar elinden alınsın.

Ağzından çıkanı kulağının da duyması için kulakları kesilip ağzına dikilsin.

Ve ibreti alem içinde aç köpeklere atılsın.
Ve bu sahnede tüm sapıklara,izletilsin…Bu daha içimden geçenlerin en merhametlisi idi..

Durun duru daha bitmedi.12-17 yaş arası kız çocuklarının mükemmel vücutları var,diyen profesör müsveddeleri de var. Çıban başı gibi her yerden çıkıyorlar.Bitmek bilmiyorlar bu fedofililer…Bunları sadece görevden,üniversiteden  atmak da yetmez.Çok basit bir ceza olur.

Allah sizleri bildiği gibi yapsın..

**

Vali daha ne yapsın..
Korona salgınının şakası yok,yakaladığını  acımadan tahtalı köye götürüyor.Bulaşma hızı çok yüksek,risk  oranı ise fazla.Kimleri aldı götürdü,perişan etti.Hal böyle iken hala ısrarla yasakları takmayanlarla,bize bir şey olmaz diyenlerle, yani zır cahillerle uğraşıyoruz.

Valimiz ilk günden beri süreci yakın takip edip,en doğru mesajları verdi.Ama sonunda cehaletimizde onu da delirtmeye başladık.Kurallar ihlal edilmeye yasaklar delinmeye başlandı.Çarşılar dolup taşıyor,yollar caddeler sorumsuzlarla dolu.Para cezaları bile bu başıboşluğun önünü kesemiyor.Sayın valimiz bu cehalet belki uyarıları dinler diye ısrarla;

-Dışarılara çıkmayın, diyor.
-Davetlere gitmeyin, diyor.
-Maskesiz dolaşmayın, diyor.
Kurallara uyun diyor,diyor da  Gaziantep halen en çok vaka görülen illerin arasında  olmaktan kurtulamıyor.

Bu gidişle gastronomi, tarih, kültür kenti unvanlarımızla değil kural dinlemez sorumsuzluğumuzla  anılmaya başlayacağız.

GÜNÜN SÖZÜ

Nice bilginler vardır ki gerçek bilgiden, hakiki irfandan nasipsizdirler. Bu ilim sahipleri, bilgi hafızıdır, bilgi sevgilisi değil.
Hz. Mevlana

TEBESSÜM

Dört üniversite öğrencisi sabahleyin uyanamayarak matematik finalini kaçırırlar, sınav ertesinde hocalarını yakalayıp, zar zor bindikleri arabanın lastiği patladığı için sınavı kaçırdıklarına ikna ederler.

Kadın, yalvarmalarına dayanamayarak, bu dört arkadaşa sınavı 3 gün sonra yapacağını söyler.

Sınav günü geldiğinde, matematik hocası bizim dörtlüyü sınıfın dört köşesine oturtur. Finali geçmek için en az 50 almak lazımdır, sınavda 5 soru vardır. Sayfanın önündeki 4 matematik sorusu basit sorulardır ve her biri 10 puanlıktır.

Kağıdın arkasındaki soru ise 60 puanlıktır ve de soru aynen şöyledir:
-Hangi lastik patladı ?

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?