USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

SAHİ! NE OLACAK BU ARDA TURAN’IN HALİ!!!

25-10-2018

Demet Akalının   evine  haciz gelmiş,kızı üzülmüş.Haczin akabinde hemen eşinden boşanmış.Arda Turan adam dövmüş,silah sıkmış.Hamile eşi, bir şey olmaz demiş… haberleri  gündem olarak ne yazık ki en çok takip edilenlerin başında geliyormuş.Hatta ne ekonomi,ne siyaset,ne de…hiç birisi bunlar kadar ilgi görmüyorlar.Bizler bu tip  haberlerin ilk sıralarda yer almasına çok kızıyoruz ama maalesef  kanallar bunların hayatlarıyla reytingleri yakalıyorlar.Çok acı.En çok izlenilen ve okunulan haber olması da çabası..Korkarım bunların çarpık ilişkileri, saçma hayatları  ekonomimize tesir etmez de bizim bahaneye bakan döviz kurlarımızı da etkilemez.Allah saklasın.

 Hangi kanalı açsak devlet meselesi gibi karşımıza çıkan sadece Arda Turan mı? En az onlar kadar  siyasette de medyatiklerimiz,şöhretlerimiz de var.1994 yılından beri belediye başkanı olan girip çıkmadığı parti kalmayan Sayın Gökçek,köşesine çekilmeyip yine adaylık istiyormuş? Hem de bir zamanlar demediği lafı bırakmadığı MHP’den.Hatta MHP’de  adaylığına sıcak bakıyormuş ve teklif götürecekmiş.

75 ‘yaşlarında olan Celal Doğan da halen siyaseti bırakmayanlardan. Bizim kültürümüzde siyaset yorulana kadar değil ölene kadar olduğundan.Ajda Pekkan gibi sahnelerden uzak duramayanlardan. Adaylığı için adı her ne kadar CHP’ den geçse de, yakın zamanda seçmenini küstürüp  HDP ‘de olduğunu da hatırlatalım dedik.Ama ne fark eder ki son dönem siyasetçilerimizden bunun ne kadar normal olduğunu;dün konuşulanların dünde kalmış olduğunu da görmüş öğrenmiş olduk. “Bugün burada, yarın orada.Yağmur  nereye yağarsa, taşı tarlanı oraya..”
Rahmetli bir siyasetçimizin de dediği gibi;”Dün dündür bugün  bugündür..”  


GÜNÜN SÖZÜ

İlaç olsa içme düşman tasından
Sakın taş attırma dost arkasından
Kim ikiyüzlüyse tut yakasından
Bir yüzüne bir de canına tükür.

TEBESSÜM

Bir ülkede feministler dünya çapında bir organizasyon düzenlemiş.Burada tecrübelerini birbiri ile paylaşan feministlerden bir İngiliz çıkıp : Kocama bulaşıkları ben yıkamayacağım dedim.Bir gün bir değişiklik görmedim.İkinci gün bir değişiklik görmedim .Üçüncü gün bulaşıkları yıkamaya başladı.
Ondan sonra sözü alan Alman feminist :bir gün kocam gelince çamaşırları artık ben yıkamayacağım dedim.birinci gün değişiklik görmedim.ikinci gün bir değişiklik görmedim.Üçüncü gün çamaşır yıkamaya başladı.
Sıra geldi bizim Türk Fadime’ye :Bir gün kocama artık ben temizlik yapmayacağım dedim.Birinci gün bir değişiklik görmedim.ikinci gün bir değişiklik görmedim.Üçüncü gün yavaş yavaş görmeye başladım.




SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?