USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

Sabrın limiti ne kadar!

19-09-2015

“Üç beş Mehmet öldü diye meclis toplanmaz” demişti şehit olan askerler için meclisin toplanmasını isteyen CHP lilere karşı hükümetin şimdilerde göz ardı edilen sözcüsü sayın Çelik..

Üç beş askerimiz şehrin göbeğinde şehit oldu.Açılıma sekte olmasın diye üç beş kadın varsın ağlasın..üç beş çocuk yetimde kalsın..üç beş ananın yüreğine varsın korlar yağsın..yeter ki süreç aksamaya uğramasın..

Teröristler hayırsever!doktorlar tarafında ülkemizde bedava tedavi edip hizmet görürken,Üç beş Memet’ten birisi askerlik görevini yaparken PKK saldırısından ayağını kaybedip parasını ödeyemediği protez ayağını devlete geri versin.Sesini de çok çıkarmasın.Hatta kolunu kaybeden bir gazimiz hadsiz bir belediye şoföründen” kolunu benim için mi kaybettin” diyerek dayağını yesin.(Şoförün milliyeti hakkında da az çok bilgi sahibi olduk bu esnada..)

Üç beş bayrak indirildi diye yaygara koparılmasın . Akılsız bir yandaş gazeteci iktidara yağcılık olsun diye bayrağa dil uzatabilsin,cezasız kalsın.PKK nın vekili, polis tokatlasın,asker taşını teröristin vekilinden paşa paşa yesin. Aman süreç zarar görmesin..

Üç beş vatandaş pisi pisine öldürüldü diye de ortalık figana bulanmasın.Yoksa süreç..aman ha.

Üç beş modası geçmiş andımız,yada bazılarına anlamsız!gelen İstikal Marşımız da kalkıversin..Üç beş zibidi istedi…Aman çözüme zeval gelmesin.Askerle girdiği çatışmada öldürülen teröristin anasının ağıtı olan “megri megri” yi söylensin.Arınç ağlasın,Emine Hanım ağlasın,Türkiye ağlasın…Hatta milli marş ilan edilsin!

Üç beş,on ,yirmi…otuz yıldır teröre verdiğimiz kurbanların kanlarını leke çıkarıcıyla yıkarız.Amaç sürecin mimarı terörist başı rahat etsin.Bahçeli ,sekreterli özel konutlarda yaşasın..Gerekirse biz onu meclise de taşırız..Aman süreç zarar görmesin..

Şehit cenazesine katılıp,iki şık sözden sonra arkamızda bir yıkım bırakıp,çocukluğumuzun geçtiği Atatürk Orman Çiftliğinde orman katliamı yaparak diktiğimiz görkemi sarayda, anlamından tamamen uzak 29 Ekim resepsiyonunda üç bin kişiye davet verip, görkemli kutlamalar yapılsın..İki göz odasına ek yaptı diye belediyelerce evi başına yıkılan vatandaşa nispet ruhsatı dahi olmayan kaçak yapı hükmündeki bu görkemli yapı varsın kaçak olsun.Cumhurbaşkanımız aman kızmasın..

Birkaç şehitten birisi olan olarak J.Üsteğmen Ahmet Ozan Şarlak’ın annesini sözlerinin bazıları için bilmem önemi var mı ama biz üç beş kişiyi kahretmeye yetti; ”Gideceğim onlara bayrağı öğreteceğim, andımızı öğreteceğim.Hakkımı hiç birinize helal etmem.”diye haykırıyor.

Aman ha aman;sakın içimiz sızlamasın..

GÜNÜN SÖZÜ

Deve kuşu yüke gelince kuşum, uçmaya gelince deveyim der.

TEBESSÜM

Nasreddin Hoca, vali ve üst düzey bürokratlarla bir yemeğe katılır. Hocaların çok yemek yemesiyle ilgili bir fıkra anlatılır:
“Hoca ile manda bostana düşmüş. Görenler, hangisini çıkaralım demişler. Kimileri mandayı çıkarın o çok yer demiş, kimileri de yok hoca daha fazla yer onu çıkarın demiş.”
Fıkrayı dinleyen Nasreddin Hoca masadan kalkmış, bir kenara oturmuş. Masadakilerden biri Nasreddin Hoca’ya:
“Hocam niçin kalktınız” diye sormuş.
Nasreddin Hoca şu cevabı vermiş:
“Hoca çıktı mandalar yesin.”

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?