USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

“PARALEL” İDİ “DÖRT KÖŞE” OLDU!

19-09-2015

Biz senelerdir “Sakız orucu bozar mı? Bozmaz mı?”diye boş boş konuşup kafacıklarımız oyalarken, gerçek ramazan sorusunu patlatacak sansasyon, en tepelerden, büyük cemaatin büyük imanından geldi.

Hadi şimdi hep beraber hocalarımıza soralım:” Hocam, mübarek ramazan ayında insanlara yardım yapılacak diye toplanan paralarla kumarda 1 milyon dolar kaybetmek günah mıdır? Orucu bozar mı?”

El cevapta şu olsa gerek:”Eğer kumar himmet için toplanan paralarla oynanırsa günah olmaz. Ramazan ayı içinde oynanıyorsa da hiçbir şey olmaz. Belki de cemaatin bu muhterem Mali İşler Koordinatörü himmet paralarıyla kumarda kazancını bire beş yaparak bereketlendirmeyi amaçlıyordu, kim bilir? Ama bizler her zamanki gibi kötü niyetliyiz.

Samanyolu Holding A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı ve Mali İşler Koordinatörü Ekrem Yalvak’ın kumar oynarken çekildiği iddia edilen gizli görüntüleri üzerine STV ana haber bülteninde yapılan açıklamaya dikkatlerini çekmek isterim.
Yapılan açıklama aynen şu şekilde;
‘Haberde adı geçen personelin, kurum adına bankadan para çekmek dâhil, hiçbir şekilde harcama yetkisi bulunmamaktadır. Hal böyleyken, söz konusu personelin, Samanyolu Yayın Grubu’nun paralarını şahsi amaçla kullandığı iddiaları asla doğru değildir.
Haberde adı geçen personel, yayın grubunun profesyonel bir çalışanıdır. “Müvekkil kurumun, çalışanlarının özel hayatlarını gizlice takip ve ifşa etmek gibi bir alışkanlığıbulunmamaktadır.”.

“Ayrıca kişilerin özel hayatlarının kendilerini bağladığı..”ibaresi var ki kendileri ile çelişkiye nasılda düştüklerinin tam bir göstergesi.

Halbuki;

Türkiye iki yıldır kaset,telefon dinleme rezaletiyle çalkalanıyor ve altından da paralel dediğimiz Gülen gurubu çıktı.İnsanların ne kadar özeli varsa deşifre edip şantaj yapan,yatak odalarına girecek kadar hayasızlaşan, telefonları dinleyip kumpas kuran, açığı olmayana da senaryo hazırlayıp mahkumiyet ayarlayanlar, hatta muhterem bir milletvekili hanımefendiye kadar uzanarak hadlerini aşanlar, nedense kendilerini takip etmeyi akıl edememişler galiba.Halbuki öyle canlar yakıp,öyle evler yakıp,öyle hayatlara sebep oldular ki..Bir gün kendilerine de ibrenin dönebileceğini hiç düşünememişler.Rehavetleri de bundan olsa gerek.

Artık maskeler düştü, gerçek yüzler ortaya çıktı. Takke düştü, kel göründü. Cemaatin başındakiler dedikleri ağabeyler çoktandır birbirlerini suçlamaya ve deşifre etmeye başladılar. En büyük hayal kırıklığını da yıllarca bunlara inanıp hayır paralarını emanet eden masum halk oldu.

Çok değil daha iki gün önce, Ergenekon da hakkında asılsız suçlamalarla içeriye alınıp sonra da suçsuzluğu ispatlanıp salıverilen ama ne yazık ki iftiralar yüzünden kanser olup sağlığını kaybederek vefat eden bir paşamızı daha toprağa verdik. Tıpkı atılan çamurları kaldıramayıp intihar eden, kalp krizi geçiren ya da kanser olan diğer arkadaşları gibi.

Kendilerini itaat etmeyenleri takip ederek şantajlarla haraca bağlayarak, harcadıkları kumar paralarının havuzlarını oluşturmuşlar.

Ya da hiçbir açığı olamayanlara, saçma bir telefon konuşmasına kendilerince, aptalca bir anlam yükleyerek sırf emirleri altına girmeyi ret ettiği için yağlı çamur attıkları Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman gibi.

Bizde şimdi bütün bu kumpasçılara, iftiracılara, himmet parası yiyen kumarbazlara Fetullah Gülen’in meşhur bedduasını hediye edelim..Hocanız dan sizlere gelsin…

GÜNÜN SÖZÜ

“Kim ‘karalamak gayesi ile’ bir Müslüman’a bir iftira ederse Allah o kimseyi bu söylediği sözler ‘in vebâlin’den ‘tamamen temize’ çıkıncaya kadar cehennem köprüsü ‘sırat’ üzerinde bekletir.”

HZ. MUHAMMED(SAV)

TEBESSÜM

İtalya’da Vatikan yakınlarında bir eve gece hırsız girmiş. Hırsız evin içinde karanlıkta ilerlerken arkasından bir ses gelmiş:

_Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız panik içinde bir köseye sinip ve fark edilmemeyi ümit ederken ses tekrar yükselmiş:

– Seni ben görüyorum. İsa da görüyor! Hırsız sesin kendine seslendiğine emin olunca el fenerini açıp, sesin sahibini aramaya başlamış ve bakmış bir Papağan! Şaşkınlıkla söylenmiş:

– Konuşan sen miydin? Papağan tekrar konuşmuş:- Evet.. Bunun üzerine Hırsız:

– Ama sen Papağansın! Papağan cevap vermiş:-

Evet ben Papağanım…Isa da Doberman Köpeği…

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?