USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

ORTAYA KARIŞIK BİR DİN!

11-08-2016

FETÖ’ nün ilk göz ağrısı Yamanlar’ da yapılan baskınlarla millet olarak yeni yeni şoklara maruz bırakıldık.Bu sözde eğitim kurumunun gizli bölmelerinden çıkan detaylar masum insanların nasıl din kisvesi altında kandırıldıklarını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yer altına açılan gizli tüneller,dolap içlerinde çıkan gizemli kapılar..Tıpkı gizemlerle dolu İndiana Jones filmleri gibi.

En dikkatleri çekenler de masonların gizli tapınakları gibi dizayn edilmiş ürkütücü karanlık bir oda, Fetullah Gülen’ in ellerinin maketi ve kamçı!!

Özellikle alçı ellerin tutuş şekli öpülmeye müsait şekilde yapılmış ki ,galiba FETÖ üyelerinin biat etmelerinin bir göstergesi olarak Gülen ritüellerinden önemli bir teslimiyet töreni galiba.Ne de olsa kendini mehdi olarak gören birisi için bu tarz bir komedi hazırlamak zor olmasa gerek de biz halen aklı selim insanların nasıl koyun gibi biat ettiklerini anlamış değiliz.

Gizli oda da bulunan kamçının orada ne aradığının halen açıklaması yapılmadı ama ne anlama çekerseniz oralara gidecek gibi..

İtirafçılardan öğrendiğimiz bir enteresan bilgi de uzun amandır kınadığımız evlendirme programlarına taş çıkartacak türden.Demek ki biz şimdiye kadar çok haksızlık yapmışız çok,acımasız eleştirmişiz bu programları.Meğer burnumuzun dibinde neler de dönmüş .

Evlenme çağındaki erkeklere kızların resimlerini göstermeler ve yine kendi uygun gördükleri kişilerle evliliğe müsaade etmeler..Sormadan edemiyoruz ama bu çocukların anası babası yok mu? Kendi seçecekleri farklı insanlar olmamış mı ? Halen nasıl bir biat üzerinde tutulduklarını açıklamak mümkün değil.

Fetullah Gülen’in artık gerçek niyeti nihayet kendi darbe girişiminin başarısızlığı ile ortaya çıkmış oldu.

Yeni Bir Oluşturma!

Yahudi ve Hıristiyanlarla flört edip onlarla “Hoşgörü “adı altında insanların kafalarını karıştırma..

Çıkar için Allah’ın emir ve yasaklarını yeri gelirse çiğneyebilme..(başı açma,içki içme)

Kayıtsız şartsız baştakini peygambermiş gibi kabullenip her emrine biat etme..

Taştan yapılmış bir eli kutsayıp öperek biat etme..

Ve..kamçı??

GÜNÜN SÖZÜ

Cahil kişi gülün güzelliğini görmez, gider dikenine takılır.

Hz. MEVLANA

TEBESSÜM

Aslan, Kurt ve Tilki arkadaş olmuşlar. Gel zaman git zaman bir kaz, bir bizon, birde koyun avlamışlar. Aslan oturmuş tahtına kurulmuş gururla, kurda demiş ki adil bir şekilde taksim etsene şu avları.

Kurt hevesle anlatmaya başlıyor. Sen bizim sultanımız, kralımızsınız bizon size çok yakışır, müsaade ederseniz bu koyunda bana yakışır, kazda müsaadenizle tilkiye yakışır diyor. Aslan kral sinirleniyor bir pençe ile kurdu yere seriyor.

Aslan dönüyor tilkiye, birde sen taksim et şunu diyor. Tilki başlıyor anlatmaya sayın kralım en önemli öğün kahvaltıdır, kahvaltıda karnınızı iyi doyurmanız lazım o yüzden bu bizonu sabah kahvaltısında yiyin, öğlen yemeğine biraz daha hafif olacağı için koyunu yiyin… Akşam yemeği hafif olmalıdır yoksa gece mideniz rahatsız edebilir o yüzden hindiyide akşam yemeğinde yersiniz diyor.

Aslan şaşırıyor bu nasıl adil bir paylaşım oldu nerden akıl ettin bunu Tilki kardeş deyince, Tilki dönüp bakıyor kurda şu yerde yatan Kurttan öğrendim sayın kralım…

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?