USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

NEDEN BİR AĞIZ VE İKİ KULAKLI YARATILDIK?

04-06-2021

“Dünya da ayı popülasyonu artmaya başlamış.Yiyecek sıkıntısı yaşayan ayılar insanların yaşadığı bölgelere girip tehlike oluşturmaya başlamış”.Ayıları yaşam alanlarında iyi besleyelim ki sağa sola saldırmasınlar değil mi?

Şöhret olmak,gündem de anılmak,belki birilerine şirin görünürümde level atlarım..derdinde olan  bazı“The İmamlar” camilerde hadlerini defalarca aşarak Atatürk’e sövüp saymaya beddua etmeye başladılar.Sevmeye bilirsiniz bu sizin özgürlüğünüzdür.Ama dünyanın dahi örnek aldığı bir lidere dil uzatamazsınız,haddiniz değil!

İsmi cismi önemsiz bazılarına  göre makama mevkiye giden yol Atatürk’e hakaretten geçiyor.Tepki alacaklarını,toplumun çoğunluğunun ağrına gideceğini bile bile  hatada ısrara devam edip din adamına yakışmayacak her söylemde bulunmaktan imtina etmiyorlar.

Ola ki o kadar üst düzeyin arasında  kendileri gibi fesat düşünen  birileri çıkarda gözde bir camide imamlık ya da daha ileri makam mevki kapabilirler.Gerçek görevlerini  olan vatandaşa dini bilgilendirmeler yapmak  olan bu faniler, dini siyasete alet etmekten geri durmayarak,içine düştükleri veballerin de farkında olarak kendilerini eksiye düşürmekte sınır tanımıyorlar.

İçlerinde samimi ve düzgün olanları da tenzih ederek  gaflet içinde olan,kesin cemaate hitap ederken önce kendi hayallerine amin diyerek sözde duaya başlayan, fitne fesat peşinde olan din adamlarının şerrinden sana sığınırız Ya Rabbimmm.Amin.

Yazıya başlarken ne demiştik;

“Dünya da ayı popülasyonu artmaya başlamış.Yiyecek sıkıntısı yaşayan ayılar insanların yaşadığı bölgelere girip tehlike oluşturmaya başlamış”.Ayıları yaşam alanlarında iyi besleyelim ki sağa sola saldırmasınlar değil mi? “

GÜNÜN SÖZÜ

Dilleriyle insanları kıranları,ibadetleri temizleyemez.
Hz.Muhammed (SAV)

TEBESSÜM

Trabzonlu imamlarla, Rizeli imamlar turnuva düzenleyip maç yaparlarmış; ama her defasında Rizeli imamlar yenerlermiş.
Trabzon’un takım kaptanı Temel Hoca demiş ki;
– “Uşaklar bu böyle gitmez, bizim Trabzonsporlu Hami’yi takıma alalım, diyelim ki bu bizim merkez caminin yeni hocası.”
Diğerleri de kabul etmişler ve maça gitmişler Rize’ye.
Dönüşte takım kaptanı Temel Hoca’ya sormuşlar;
– “Mac ne oldu?” diye;  “2-1 yenildik” demiş.
– “Peki golleri kim attı?” diye sormuşlar;
Temel;
“Bizim golü Hami Hoca attı; onların golleri de Del Piero Hoca ile Roberto Carlos Hoca attı..” demiş.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?