USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

LİSTE SAVAŞLARINDA SON DURUM!

22-05-2018

Zamansız doğan bebek gibi, erkenin de erkenin de gelen 27.dönem milletvekili ve başkanlık seçimleri, telaşının da verdiği heyecanla   ama her kula nasip olmayacak ilkleriyle de siyaset tarihindeki yerini şimdiden aldı. Renkli ve bir o kadar da cesaretli aday adaylarından sonra, listelerin oluşturulup YSK ‘ya teslim edilmesiyle de sıralama yarışları ve dışarıda kalanlar kavgası başladı.

İtirazlar, itiraflar, iftiralar, istifalar birbirini kovalarken, bu dönemde önceki yerini koruyanlarda oldu, yeni sırasını, hatta bölgesini yadırgayıp üzülenlerde. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek medyatik olup gözler önünde olup ta yine de  liste dışı kalanlar olurken, iki lafı bir araya getirmekten acizlikte olanların iyi sıralardan yer bulduğu oldu.

Koca, kayınbaba kontenjanından listeye girenler, beşinci dönemine dönerek milletvekilliğinden emeklilik rekorunu kıranlar, FETÖ de adı geçip liste dışı olup ta nedense  görünmezden de gelinenler de..varda var.

Meslek ve eğitim olarak ta ilklerin, ilginçliklerin yaşandığı 27.dönem  listelerin de;
İlkokul mezunu ama doktor, öğretmen, psikolog  olanlar,
Ortaokul mezunu sosyologlar,
Meslek kısmına ev hanımı! Yazanlar,
Hatta ve hatta hiç bir şey bulamayıp sadece “B” yazanlar,
Meslek hanelerinde “serbest, iş adamı” kafada soru işaretli açıklamalar yazanlar,
18’lik çıtırlar, 80’lik yaşlılar..
27.dönem meclisinde ne ararsan var…


Gerçek Alkışlar Şampiyon Gençlerimize…
Avrupa Şampiyon Kulüpler Açık Alan Hokey Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil eden Gaziantep Polisgücü Hokey Kulübü Kadın Takımı,şampiyona da 15 puana ve namağlup unvanla Avusturya'nın Başkenti Viyana’da “Euro Hockey  Club Challenge lll, Women 2018”deki final karşılaşmasında, rakip takım filelerini gol yağmuruna tutarak, 19-0 galip gelerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

10 puana sahip olan Gaziantep Polisgücü Erkek Takımı ise Kopenhag’da 'Euro Hockey Club Challenge lll, Men 2018'de bugün İsviçre’nin Nacka LHK ile final karşılaşmasında mücadele etti ve karşılaşmayı 5-1 kazanarak ikinci kez Avrupa Şampiyonu olmayı başardı.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayat merdivenlerini çıkarken, insanlara iyi davranalım çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız.
Cenap Şahabettin

TEBESSÜM

Ressam galeri sahibine sergide resimlerinin ilgi görüp görmediğini sordu. Galeri sahibi şöyle cevapladı:
- Sana bir iyi bir de kötü haberim var. İyi haber şu: Bir beyefendi senin resimleri inceledi ve sen öldükten sonra bu resimlerin kıymetlenip kıymetlenmeyeceğini sordu. Ben de evet dedim. Bunun üzerine 15 resmin tamamını satın aldı.
-Harika!, diye bağırdı ressam:
-Peki kötü haber ne?
- Adam senin doktorundu..

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?