USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000

KURBANLARINI FETÖ’YE KURBAN EDENLER!

09-09-2016

Ver parasını,  sende zaten fakir fukara ne gezer. Afrika’daki zavallı açlar muhtaçlar yesin!
Ver parasını , sen tatiline,denizine  git,yorulma.Kurban paraların  ABD senato  seçimlerine yardım olarak  gitsin!
Ver parasını , senin  akrabandan,  komşundan , halkından başka kim yerse yesin!
Ver parasını, senin adına cehennemde yanacaklar dahi bulunsun!
 Gerçekte kim olduklarını gizleyip kullandıkları piyonlar vasıtasıyla "ihtiyaç sahiplerine kurban bayramında et dağıtacağız" yalanıyla kurban parası toplayan terör örgütünün imamları, kesilen kurban etlerini fakirlere dağıtmak yerine, kendilerine yakın işletmelere teslim edip satışlarını gerçekleştirme talimatı vermişler.  Kurbanlık etler, FETÖ’ye yakın işletmeler, aracılığıyla satılmış ve paralar terör örgütünün imamlarına teslim edilmiş. İmamlarda, FETÖ terör örgütüne yani Pensilvanya’ya aktarmışlar.
Özellikle 2011 ile 2015 yılları arasında halktan oldukça yüklü kurban  parası toplamış sahtekarlar. Sözde hayır sahiplerinden fakir fukara için aldıkları kurbanların kesimini gerçekleştirmiş ancak, fakirlere dağıtımını yapmamışlar. Kendilerine yakın firmaları çağırıp, bu etlerin satılması talimatını vermişler. Satışta elde edilen paralar tekrar  FETÖ örgüt imamlarına teslim edilmiş. İmamlar da, örgüte aktarmış.
Şimdi FETÖ’nün boşalttığı  her alan başkalarının iştahını kabartmış durumda. İsimleri lazım değil kene gibi yapışan cemaat gurupları ortalıkta cirit atıyor..FETÖ’cülerden boşalan kamu alanlarına talip olan, “biz sizi seviyoruz “mesajlarıyla saray kapılarında coşanlar, sosyal medya da boy boy reklamlar.Yaranmışlık yapmak için etraflarında gıcık oldukları kimseleri  FETÖ’cü  diye ihbar ediyorlar.
Kurban paraları,bağışları,inanç suistimalcileri  şimdi de başka güruhların iştahını kabartmakta.
Yakının kısa bir süre önce kaybeden ölünün arkasında ne hayır yapabilirim? Endişesiyle google den yardım  arıyor ve karşısına farklı fiyatlarda  hatim seçenekleri  çıkıyor.Siz yeter ki bilinçsiz olun.Kandırmak isteyen suistimal etmek isteyenler etrafımızda cirit atıyor.
Bir beladan kaçarken diğerinin kucağına düşmemek için uyanmamız ve bilinçlenmemiz şart artık.Yoksa yine bedelleri ödeyen bizler oluyoruz.
Bu bayram etlerimizi sağa sola bağışlama hevesine girip te ibadetimizi murdar ermeden elimizle yapalım.yardıma muhtaç insanlarımızı gidip bulup tencerelerini kaynatalım.
Ne verirsen elinle, o gidermiş seninle…
KURBAN BAYRAMINIZI  EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLARIM..
GÜNÜN SÖZÜ

Yol kesenler olmadıkça, lanetlenmiş şeytan bulunmadıkça, sabırlılar, gerçek erler, yoksulları doyuranlar nasıl belirir, anlaşılır?
Hz. Mevlana
TEBESSÜM
Cemaat, camide namazını kılmış, tesbihat yapıyormuş. Birden içeri elinde çifte su verilmiş Bursa işi bir ekmek bıçağı bulunan bir adam girmiş ve gür sesiyle:
-Aranızda Müslüman var mı? diye bağırmış.
Cemaat, eli bıçaklı adamdan acayip korkmuş tabii. Ama içlerinden yaşlıca biri cesaretini toplamış, her şeyi göze almış artık ve elini kaldırmış:
-Ben... Ben Müslümanım.
Adam bunu dışarı götürmüş. Meğer kurban kestirecekmiş. Kurbanını yaşlı adama kestirmiş ama adam yaşlı tabii, yorulmuş. Ben yoruldum evladım, derisini de başkası yüzsün demiş. Kurban sahibi adam camiden içeri tekrar girmiş, bu sefer Bursa işi bıçağı kana bulanmış gören cemaat iyice korkmuş tabii. Adam:
-Aranızda başka Müslüman yok mu? diye bağırmış.
O anda herkes imama bakmış, imamın ödü kopuyor tabii.
-Ne bakıyorsunuz bana ya, demiş ve eklemiş:
-İki rekat namaz kıldırdık diye Müslüman mı olduk...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?